Şehit Olursam Ağlama AnneŞehit Vurulunca Değil; Unutulunca Ölür. rIXJ7ZnabjA Kahrolsun pkk demekle olmuyor kardeslerim. Artık kahrolsun pkk deyıp sılah kafasına dayanınca kacan 2 yuzlulere acıyorum. Şehidin kanı yerde kalmaz. Ama kahrolsun pkk demekle
Konu 111111_hack tarafından açılmış, 1529 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Şehit Olursam Ağlama Anne konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 1529. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
Şehit Vurulunca Değil; Unutulunca Ölür.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141594 Kahrolsun pkk demekle olmuyor kardeslerim. Artık kahrolsun pkk deyıp sılah kafasına dayanınca kacan 2 yuzlulere acıyorum. Şehidin kanı yerde kalmaz. Ama kahrolsun pkk demekle hiç bir faydamız yok. En azından catısmalara giremesekte bir Dua okuyabılır, Veya kendi aramızda dolasanları temızlemede askerımıze Polisimize canını dişine takan binlerce gorevlımıze yardım edebiliriz. Bence; Bir İstiklal Marşında ortalıgı bir gozlemlemelıyız; kaç kişi duruyor saygı durusunda kaç kişi dalga geciyor kac kişi soylemıyor kac kısı didişiyor. Liselerde Marşımıza Ve Atamıza saygı yerlerde sürünmekte. Buna Kim Dur Diyecek? Polismi? Askermi? Hayır!!! Millet. Biz Topragımıza, Marşımıza, Atamıza ve hatta Şehidimize sahip cıkmazsak benliğimizin yabancımilletler etkisi altında bozulması kolaylasır. Kahrolsun pkk yerıne, bu saygısızlıkalrı yapanalrı koseye cekip konusum tekrarında gerekenın yapılmasımı lazım? yoksa goz yumalım basımızın ustunemı cıksınlar? işde biizm hatamız uyarmıyoruz veya en fazla uyarıyoruz gerisi yok. ama ben yapıyorum uyardık cocuk düzeldi biribi uyardık düzelmedi dayak yedi düzeldi. Şiddet yoz kafalılıktır.Fakat Savaşta Ve Ciddi Değerlerde Kullanılmalıdır. Artık Kahrolsun pkk Değilde İbretlik Birşeyler Yapmalıyız. onlara Şu Düşünceyi Aşımalıyız; Ya Saygılı Ol, Sev Yada Git.Gitmiyorsan Yaşama Hakkın Yok. Yazana : 111111 İtirazı Olan Buyursun. Şehit Vurulunca Değil Unutulunca Ölür. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Banned
|
Birde Çoğu Forumlarımızda, Sitelerimizde Gerçeklere İzin Verilmiyor.
Ben Gerçekleri Soyledım Dıye Banlandım.Ama Bu Konu Bukadar Üstü Örtülü Yazılabılıyor Yorumlarınızı Cevapsız Bırakmayacağım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #88889 Yer: kocaeli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -77023
|
Şehitler ölmez vatan bölünmez derler ama daha kaç şehit vereceğiz bu vatan toprakları üstünde her gün anaların yürekleri sızlıyor biri buna dur demesi lazım ama nerde Allah hepsinin bin türlü belasını versin..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
onemli olan bu konuya her zaman oldugu gibi halkımız gereken hassasiyeti gosteriyor tepkiyi gosteriyor fakat nedense Devlet buyuklerimiz tarafından bir adım atılmıyor.
Sorulsa; çalışmaları var PKK 'yı önlemek maksadıyla ama "somut" davranışlar istiyoruz.. arkadaşım biz de senin dediğin gibi elimizden geleni yapmamız lazım.... __________________________________________________ _____________ Veya kendi aramızda dolasanları temızlemede askerımıze Polisimize canını dişine takan binlerce gorevlımıze yardım edebiliriz. Bence; Bir İstiklal Marşında ortalıgı bir gozlemlemelıyız; kaç kişi duruyor saygı durusunda kaç kişi dalga geciyor kac kişi soylemıyor kac kısı didişiyor. Liselerde Marşımıza Ve Atamıza saygı yerlerde sürünmekte. Buna Kim Dur Diyecek? Polismi? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141594 Askermi? Hayır!!! Millet. Biz Topragımıza, Marşımıza, Atamıza ve hatta Şehidimize sahip cıkmazsak benliğimizin yabancımilletler etkisi altında bozulması kolaylasır. Kahrolsun pkk yerıne, bu saygısızlıkalrı yapanalrı koseye cekip konusum tekrarında gerekenın yapılmasımı lazım? yoksa goz yumalım basımızın ustunemı cıksınlar? işde biizm hatamız uyarmıyoruz veya en fazla uyarıyoruz gerisi yok. ama ben yapıyorum uyardık cocuk düzeldi biribi uyardık düzelmedi dayak yedi düzeldi. Şiddet yoz kafalılıktır.Fakat Savaşta Ve Ciddi Değerlerde Kullanılmalıdır. Artık Kahrolsun pkk Değilde İbretlik Birşeyler Yapmalıyız. onlara Şu Düşünceyi Aşımalıyız; Ya Saygılı Ol, Sev Yada Git.Gitmiyorsan Yaşama Hakkın Yok. Düzenleyen Kemalistt : 05-06-2007 at 18:30. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
saolun kardeslerim bi salakla konusmamı size sunmak istiyorum word seklınde 20 sayfa
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141594 okumanızı tavsiye ederim boleler oldugu surece basımız feraha ermıyecek bunları temızlemek farz artık http://rapidshare.com/files/35396359/sumec__305_k_walla.com.docx 32 kb adresi : sumecik@walla.com |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
ben Kocaeli'n denim kardeslerim gerekirse bu bolgede baslatıp tüm yurdu kaplıcak bı bag olusturmamız lazım.cok degısk eylemlerım var ınceden ınceye dusundugum bıze cok az karsıya cok fazla zarar verıcek
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141594 ama yasalarıda ciğnememeliyiz. tabiki yasa Türklüğe artık hakaret etmeye bile izin veriyo bu tür yasalarıda çiğnemek lazım sanırım ben izin vermem.sizde izin vermeyin bütün bir yumruk oldukmu onlar 100 yumruk olsada o 1 yumrugu deviremez. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12643
Karma etkisi: 67
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5945
|
Sana sonuna kadar katiliyorum arkadasim benim hep merak ettigim bu itlerin yuvasi kandil degilmi kandili vuracak ucagin yokmu füzen yokmu hadi bunlarin yok askerin demi yok adamlar kandilde yuvalaniyor egitiliyor türkiye ye gelip asker vuruyor sehit olunacaksa kandil de olunsun ama türkiye de degil eger bunu yapamiyorsan DEVLET DE DEGILSIN VATANSEVERDE
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141594 Eger füzemiz varsa ucagimiz varsa bu gün icin degil de ne zaman kullanilacak bu aletler süs diyemi aldik askerimizin milletimizin güvenligi icinmi aldik O kadar serefsiz bir düzen varki ülkemizde insan basladimi susamiyor düsünsenize bu ülkenin öz evladi issiz gezerken itirafci bir ite aninda is bulunuyor yeni hayat veriliyor Bu ülkenin evledi parasizliktan okuyamazken bölücü itler ingilterede burslu master yapiyor Acik konusmak lazim ben yurt disinda master yapiyorum benim oldugum yerde devlet bursuyla gelenler var aralarinda bir tane vatansever yok ya milliyetsiz pic yada babasi yönetim kurulundan zengin biri biz hem okuyup hem calisirken bunlar bizim vergilerimizle yapmadiklari itlik yok |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
elbet birgün dogruluk yerini bulacak ? tesekkürler kardesim eline saqlık .
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
haklısın kardesim bunların tam yerını bılemem ama tabiki kurutabılırız aam sadece askeriyey kalmıs bişey degil devletin basının imzalaması lazım devletin basıda kendini düşünürse kendi canı riske girecekse niye imzalasın? vatan sever olması lazım mıleltını dusunmesı lazım ımzalaması ıcın dimi
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141594 simdi karar ver Devletin Basındakiler Ne? a)Vatan Sever. b)Ne Vatanı Ya Yesin İçsin Yaşasın Diyenler.Yterki Ona Bişey Olmasın. bide Atatürkçü ve Vatan sever kimligi arkasına saklanan okadar kişi avrki basımızda yanı oooo say say bıtmez memleketi bide bole 2 yuzlulerden korumak lazım. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129192 Yer: Yemez!! :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5181
|
Mükemmelsin kardeşim.Süper olmuş.Yeter döktüğümüz şehit kanı.Birazda önlemini alalım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107881 Yer: HATAY
Karma etkisi: 258
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25257
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Banned
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
Az kişiyiz arkadaşlar az kişi.Bence az kişiyle olacak olay değil.Ama serden geçerse insan herşeyi yapabilir.Yeterki dayanacağın bir değer olsun arkanda.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|