ŞehitlerimizKonuyu buraya açmayı uygun buldum.. Yerinin değişmesi gerekiyorsa Murat abi zaten yapacağını bilir.. KALBIMIZ HEP SIZINLE SAYIN SEHIT AILELERIMIZ.. DUALARIMIZ SIZLER ICIN.. ALLAH SEHITLERIMIZE RAHMET, SIZLERE SABIR VERSIN.. ------------------------------------------------------------- Sehitler
Konu ArCaDeA tarafından açılmış, 497 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Şehitlerimiz konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 497. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21601 Yer: istanbul
Karma etkisi: 8638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 862804
|
Konuyu buraya açmayı uygun buldum.. Yerinin değişmesi gerekiyorsa Murat abi zaten yapacağını bilir..
KALBIMIZ HEP SIZINLE SAYIN SEHIT AILELERIMIZ.. DUALARIMIZ SIZLER ICIN.. ALLAH SEHITLERIMIZE RAHMET, SIZLERE SABIR VERSIN.. ------------------------------------------------------------- Sehitler olmez... Eger unutmazsan Bugun Cuma. Yarindan sonra... Babalar Gunu. *** Dun, sehit dustu bir binbasi daha. Murat Ozyalcin. Baba. Bizimkileri korumak icin, kendi evlatlarini koklayip, bagrina basmis, sonra da, oylece birakip onlari, gitmisti kahpe pusularin kol gezdigi karanlik daglara... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=143878 Utku, 4. Ozge, 7. Ezgi, 12 yasinda. Babalar Gunu'nde sarilabilecekleri, opecek, simartabilecek bir babalari yok su anda... Ama, onlari oz evlat gibi bagrina basacak "dunyanin en buyuk ailesi" nin var oldugunu biliyorum. Adres... Serap Ozyalcin, ogretmen. Malkara Lisesi, Gazibey Mahallesi, Kizilay Sokak, Malkara, Tekirdag... Faks: 0282.427 62 88 e-posta: malkaralisesi@hotmail.com *** Yazin kardesim... Duygularinizi anlatin... Yalniz olmadiklarini, acilarini paylastiginizi, sizin eve de ates dustugunu, kahraman babalarinin hakkini asla odeyemeyecegimizi bilsinler. Biz bir aile isek... Bu evlatlar bizim. Yazin. *** Yarbay Melih Gulova. Naz'i 4 yasinda. Nazlanacak babacigi sehit. Adres... Asena Gulova, yardimci docent. Celal Bayar Universitesi İktisadi İdari Bilimler Fakultesi, Uncubozkoy Kampusu, Manisa... Faks: 0236.233 27 29 e-posta: iibf@bayar.edu.tr *** Binbasi Ramazan Armutcuoglu. Eren, 12. Emre, 17 yasinda. Babalar Gunu'nde... OSS'ye girecek Emre. Adres? Bir kucucuk dua... Hem babasina, hem ona. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33887
Karma etkisi: 1772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176260
|
direk ulaşabileceğimiz mail adresi yok mu ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21601 Yer: istanbul
Karma etkisi: 8638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 862804
|
bu bana bir mail grubundan geldi.. belki duyarlı arkadaşlar bir kaç satır birşeyler yazmak ister diye düşündüm.. ve bu niyetle paylaşayım dedim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
mehmetçik bölümüne taşınmıştır..
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Çok güzel düşünmüşsün Arcadea teşekkürler , hadi arkadaşlar onlara yanlız olmadıklarını gösterelim , onlar bizim için bu vatan için şehit oldular .
Haydi wardom bize yakışanı yapalım . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
çok güzel bir konu kartdeşijm evet elimizden geleni yapalım bencede
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|