selamlar ufak bi yardım.sorum şu. şimdi bir site kurucaz bu forum sitesi veya özel tasarlanmış bir sitede olabilir. şimdi bu siteye sadece bizim istediğimiz kişiler üye olup girecek size şöyle açıklayım, mesela bir
Konu korkusuzturk tarafından açılmış, 151 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
selamlar ufak bi yardım. konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 151. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #156228
Karma etkisi: 2247
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 224271
|
sorum şu.
şimdi bir site kurucaz bu forum sitesi veya özel tasarlanmış bir sitede olabilir. şimdi bu siteye sadece bizim istediğimiz kişiler üye olup girecek size şöyle açıklayım, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=458835 mesela bir şirket var ve siteye sadece bu şirkette çalışan siteler girebilecek. gerekirse onlara biz üyelik veririz onlara. ve hiç kimse o siteye giremeyecek. sadece çalışan elemanlar girecek oradaki videoları izleyecekler dosyalara bakacaklar. bunu nasıl yaparım. yada çalışan elamanlara yine bizim onlara açtığımız şahsi hesaplarla girecekler ama sitenin daha anasayfası bile gelmeden kullanıcı adı ve şifresi isteyecek yanlış olursa yada girilmezse eğer kimse o sitenin anasayfasını dahi göremeyecek bunu nasıl yapabiliriz? umarım derdimi anlatabildim yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #369049 Yer: Underworld
Karma etkisi: 6046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 604322
|
forum yda hazır sistemler(joomla vb.) kuracaksan piyasada hali hazırda bulunan sistemlerin zaten böyle bir özelliği var
-üyelik alımını kapatırsın konuları sadece üyelere gösterirsin. üyeleri kendin açarsın şifreleri dağıtırsın -yada üyelikleri admin onaylı yapabilirsin -yada istyeyen herkes üye olabilir ama sadece belli bir kullanıcı grubu görüntüleyebilir. Seçenek çok Kendin bir web sitesi yapıyor isen database kulanırsın bir log-in ekranı koyarsın her sayfa nın başında kişinin log-in olup olmadığını kontrol edersin login olmamışsa log-in sayfasına atarsın olmuşsa sayfayı görüntületirsin vs. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #156228
Karma etkisi: 2247
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 224271
|
Alıntı:
diğer yardımlarınızda olursa yine destek lursanız sevinirim. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| korkusuzturk |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ufak Bir Program İsteğim Olacak Yardım | DeliGibi | Genel Programlama | 0 | 06-01-2011 21:37 |
| Sınırlı Bağlantı Veya Bağlantı Yok | by_ozzo | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 7 | 26-06-2009 23:04 |
| ufak bir yardım | çınar | Sorularınız/Yardım | 0 | 29-05-2007 15:33 |
| ufak bir program, yardım edebilirmisiniz... | master_slave | Visual Basic | 1 | 13-05-2007 01:41 |
| Rhyzard | ASP | 1 | 04-02-2007 20:52 | |
|
|