Seo Görsel Eğitim Derslerihttp://i43.tinypic.com/156d1dk.jpg Yeni bir görsel eğitim daha, ama bu görsel eğitim herkesin kullanmak istediği seo yu anlatmaktadır. Bu seo sizi google de üst sıralara taşıyacaktır. Sitenizin Hiti Artacaktır. Videolar Wordpress e
Konu shadowknight tarafından açılmış, 395 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Seo Görsel Eğitim Dersleri konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 395. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
![]() Yeni bir görsel eğitim daha, ama bu görsel eğitim herkesin kullanmak istediği seo yu anlatmaktadır. Bu seo sizi google de üst sıralara taşıyacaktır. Sitenizin Hiti Artacaktır. Videolar Wordpress e seo eklentisi şeklinde Anlatılmaktadır. Görsel eğitim ingilizcedir. ama bu pek önemli değil görüntülerle bunu nasıl yapacağınız çok rahat bir biçimde gösteriliyor ve bu seti normalde satın almaya kalkarsanız 29 dolar gibi para istiyorlar ama e-magazin severlere ücretsiz olarak sunuyorum. bu fırsatı kaçımayın bence arkadaşlar. herkesin harddiskinde olması gereken bi görsel eğitimdir. Anlamakta zorluk çeken olursa çok yakında bunu türkçe olarak yayınlayacağım. saygılarımla Peki Seo Nedir ? = SEO, “search engine optimization” Türkçe anlamıyla “arama motoru optimizasyonu” demektir.Bu SEO uygulamak isteyen herkesin ilk bilmesi gereken kelime olmalıdır.SEO nun terim anlamını geçip SEO nedir sorusuna kendimiz yanıt vermek istersek ben SEO için şunları diyebilirim:SEO bir web sitesi için altın değerindedir çünkü SEO sayesinde site arama motorlarında daha üstlerde yer alır ve daha çok ziyaretçisi olur.Ziyaretçi web sitesinin velinimetidir.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=317147 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13753
Karma etkisi: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1727