Seo4Smf Güvenlik AçığıSeo4Smf de güvenlik açığı bulundu. Yaması için yapmanız gereken Forum dizinindeki seo4smf-r,ed,ir,ec,t.php de bunu bulup: vbuletin sansurluyor oyuzden virgül koydum onları silersiniz Kod: $topic = $_GET['t']); $board = $_GET['b']; $other
Konu youngufuk tarafından açılmış, 311 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Seo4Smf Güvenlik Açığı konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 311. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199216
Karma etkisi: 79
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7468
|
Seo4Smf de güvenlik açığı bulundu. Yaması için yapmanız gereken
Forum dizinindeki seo4smf-r,ed,ir,ec,t.php de bunu bulup: vbuletin sansurluyor oyuzden virgül koydum onları silersiniz Kod: $topic = $_GET['t']); $board = $_GET['b']; $other = $_GET['o']; $user = $_GET['u']; $tpage = $_GET['p']; $action = $_GET['a']; $param = $_GET['param']; Bununla değiştirmek: Kod: $topic = mysql_real_escape_string($_GET['t']); $board = mysql_real_escape_string($_GET['b']); $other = mysql_real_escape_string($_GET['o']); $user = mysql_real_escape_string($_GET['u']); $tpage = mysql_real_escape_string($_GET['p']); $action = mysql_real_escape_string($_GET['a']); $param = mysql_real_escape_string($_GET['param']); alıntı.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=286508 ben denemedim bi sizlere danışayımdedim acık kapatın derken acık olmasın sitede ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442