ses sorunuMeraba arkadaşlar benim bir sorum olacak elimde bir pc var bilgisayara ne yaptıysam ses alamadım. Anakartın uzerindeki ses kartın driveri normal bir biçimde yüklü hatta güncelleme dahi yaptım. Belki anakartın
Konu ufuqcan06 tarafından açılmış, 111 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ses sorunu konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 111. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #530474
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Meraba arkadaşlar benim bir sorum olacak elimde bir pc var bilgisayara ne yaptıysam ses alamadım. Anakartın uzerindeki ses kartın driveri normal bir biçimde yüklü hatta güncelleme dahi yaptım. Belki anakartın üzerindeki ses kartı yanmıştır diye ses kartı aldım. Aldığım ses kartını taktım bilgisayar ve bilgisayar açılıyor ama kitleniyor. Aldığım ses kartında sorun olabilir diye aldığım yere götürdüm adam orda denedi çalıştı ama benim bilgisayarda çalışmıyor ne yapabilirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Bu mesaj'i okuyor iseniz özel mesaj ile iletişime geçin hallederiz
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2012
Üye numarası: #596682
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Mbt
These boots are great! Look great with a pair of fitted jeans, look great dressed up or down. Get these! Good price for a good product... Very fashionable colour which can catch people's eyes.Good experience in Ralph Lauren Outlet Stores. Bottes UGG This Ralph Lauren jackets was just brilliant for me!It immediately felt right and is so comfortable that I wear it whenever out.Mine fits nicely across the shoulders but I have plenty of space for extra layers when it gets particularly chilly!I can't fault it. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=510409 http://www.timbootssale.com |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kürt sorunu | ary192000 | Siyaset | 13 | 08-09-2010 16:19 |
| TKP: Solsuz çözüm yok! | P-M-P | Çöp Kutusu | 2 | 01-07-2010 16:28 |
| Joomla 1.5.15 | LessThanNothing | Joomla! 1.5.x | 0 | 02-04-2010 20:33 |
| Windows 7 Batarya Sorunu Doğrulandı | Elvis | Donanım Haberleri | 2 | 04-02-2010 13:37 |
| vBulletin 3.6.2 türkçe karakter sorunu acil pls | eprom | Dil Dosyaları | 1 | 21-01-2007 13:12 |
|
|