Sevgilim Mesaj Atmıyorİyi akşamlar :) Bir haftadır yeni bir sevgilim var :D Fakat yakındığım bir nokta var , çok seviyorum onu oda beni seviyor biliyorum fakat genelde mesaj atıp bi muhabbet başlatan
Konu RütbesizNefer tarafından açılmış, 1220 kişi tarafından görüntülenip, 46 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349168 Yer: Victory Village
Karma etkisi: 9384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 938136
|
İyi akşamlar
![]() Bir haftadır yeni bir sevgilim var Fakat yakındığım bir nokta var , çok seviyorum onu oda beni seviyor biliyorum fakat genelde mesaj atıp bi muhabbet başlatan ben oluyorum . Formspring diye bi mekan var soru geliyor cevap veriyorsun ordada sanki bana gözdağı vermek istermiş gibi cevaplar veriyor . Aşıkmısın diye bir soru geliyor aşk çok farklı bişey gibi bi cevap vermiş . Facebookda falan fotoğrafını 100 kişi falan beğeniyor anlamadım popüler falanmı görüyor kendine bukadar güveniyor Sizce ne yapmam lazım hertürlü yoruma açığım ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=496883 Not : Böyle ona gözdağı vermek için güzel bi söz arıyorum facebooka koyucam bitane varsa sizde yazın ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495141
Karma etkisi: 646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 64446
|
kanka kız bellı kı populer olmasına guvenıyor etrafında çok ınsan var bu da ona sürekli seçme hakkı tanıyor sen sevgini göster kardeş sonra çekil kenara bekle geldı geldı gelmedı salla
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
senin sevgilin.
sen de onun sevgilisimisin? cevabın : BİLMEM ise, koyver gitsin. cevabın: HAYIR ise yine koyver gitsin. cevabın: EVET ise, dişini sıkacaksın, üç gün mesaj atmayacaksın, kendi silahıyla vuracaksın. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=496883 ama ( YOK BEN SAZANIM, HER TÜRLÜ OLTAYA GELİRİM ) diyorsan, mesaj atacaksın, o da yanındaki kankisi Hacer'e ( BAK, DEMEDİMMİ? DAYANAMADI ATTI İŞTE MESAJI SAZAN ) diyecek bu kısır döngü böyle devam edip sürecek.. sorry yani. Dost acı söyler. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #548990 Yer: Rize (Lazistan)
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 88232
|
Alıntı:
herzaman olan birşey değil ama Gila ya katılıyorum. kız milleti ister ki erkekler dilleri dışarda kuçu kuçular gibi peşimizde dolaşsınlar. bunun içindir ki kendilerini ağırdan satar bulunmaz hint kumaşı ayağına yatar adamı sinir ederler. ammaaa sen karşındaki kızın bu kurt kapanına düşersen en acımasızından vampir olur hırt diye ısırırlar şahdamarından. demem o ki umursamıyor mu seni? sende umursamamesaj atmıyormu? sende atma. Sevdiğini belli etmiyor mu? sende etme. sakın ha ''ya kızım niye mesaj atmıyorsun ilgi göster azıcık '' vb cümleler kurmaya kalkma hindi gibi kabartırsın karşındaki kızı. canın yansada umursama. aayrıca degil bir hafta veya ay bir yıl hatta bin yıl geçse bile bir kızın seni sevdiğine yer çekiminin var olduğuna inandığın gibi inanma. zamane kızları makyaj temizler gibi temizlerler yüreklerinden aşk denen şeyi. bunlar benim görüşlerim. gerisi sana kalmış |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Başka kızlarla yakın ol kendini tek kişiye baglarsan yanarsın
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102546 Yer: Karlı kayın ormanı..
Karma etkisi: 20888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2087932
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
En Romantik Üye
Üye numarası: #99597 Yer: in 7 kat dibinden (cehennemden)
Karma etkisi: 15931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1591993
|
Belki sms paketi bitmiştir :P
Bir haftadır sevgilin var sen onu o da seni çok seviyor, gençlik çok hızlı anacım ne diyiim ![]() Bak bu tripler ilişkinin başında olur zaten, yaşınızı bilmiyorum tabii ortalama olarak tahmin edebiliyorum da bu dönemde kız kısmısı aramaz sormaz hep arayıp sorma eylemini karşı taraftan bekler ilişki ilerledikçe de arayıp soran taraf hep sen olursun o daima "pirenses dayana" modunda olur ve senin bu durumda yapabileceğin tek şey gittiği yere kadar "dayana"bilmek olur. (Gıcığımdır bu tip hemcinslerime.) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=496883 O mesaj atmıyorsa sende atma. Formspringe yazma, gelen sorulara cevap verme. O sana şu bir hafta içinde nasıl davranmışsa sende ona ayynen öyle davran. Fazlasını davran eksiğini davranma (nasıl bi cümle len bu! ). Neyse işte anlatabilmişimdir umarım dediklerimi. Gerek arkadaşların olsun gerek sevgilin sen arayıp soruyorsun da onlardan tepki gelmiyorsa, sende tepkisiz kalacaksın. Hep kovalayan taraf bizler mi olacağız canım, aa! ![]() İmza: Eeen romantik üye ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190733 Yer: Linköping/İsveç
Karma etkisi: 13575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1356975
|
Öncelikle yaşlarınızın 16-17 civarı olduğunu tahmin ediyorum
2. Olarak onun seni çok sevdiğini nerden biliyorsun, Sen ne kadardır tanıyorsun ben de çok seviyorum diyorsun. Birbirinizi çok seviyorsanız kuçuluk , kedilik bir durum olmaz zaten seven insan karşıdan birşey beklemez.Mesaj atmak için birbirinizle yarışırsınız böyle bir durumda. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=496883 Durumları gözden geçirsen kötü olmaz ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
En Romantik Üye
Üye numarası: #99597 Yer: in 7 kat dibinden (cehennemden)
Karma etkisi: 15931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1591993
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #534033
Karma etkisi: 1478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 147620
|
Sana tek cümle ile açıklama yapıyım kaçan kovalanır
![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
Bencede bi kızın cok sevdigini nerden biliyosun ?
bi kızın cok sevmesi cok sevmesi diye bişey yoktur 2 senelik ilişkim bitti hayatımı ona adamıstım yazıklar olsuuuuuuuuuuuuuun |
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
Ya bırakın şu formmmmsprinmişte,faysbukmuşta acayip yerlerden bişiler yapmayı.
Çok özlediyseniz telefon numarası elinde işte, ara konuş. Yüzyüze konuş. Mesajmış,formmbilmemneymişş saçma, hiç hoşgördüğüm bişi değil |
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Konu açmak için mesaj sayısı sınırı olsa ne dersiniz? | tehlike724 | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 26 | 24-09-2009 16:16 |
| mesaj sayısını yükseltmenin altın yolları...:D | efsane_edr | Çöp Kutusu | 2 | 05-05-2009 12:16 |
| Bugün Senden Ayrıldım Sevgilim | TARIK | Genel | 12 | 31-08-2006 11:05 |
| ganglia | Programlar | 1 | 26-07-2005 02:46 | |
| Mesaj Sesleri | MuH4mm3T | Cep Telefonları | 0 | 29-06-2005 17:33 |
|
|