Sevgiliye gasp sürpriziİstanbul'da sevgilisini arayarak Sana sürprizim var. Sana unutamayacağın bir gün yaşatacağım. Nişan yüzüklerini al gel diyen genç kız sevgilisini diğer erkek arkadaşı ile gasp etti. İSTANBUL (İHA)- Olay, 1 Şubat
Konu DualCoree tarafından açılmış, 48 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sevgiliye gasp sürprizi konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 48. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
İstanbul'da sevgilisini arayarak " Sana sürprizim var. Sana unutamayacağın bir gün yaşatacağım. Nişan yüzüklerini al gel" diyen genç kız sevgilisini diğer erkek arkadaşı ile gasp etti.
İSTANBUL (İHA)- Olay, 1 Şubat günü Taksim'de bir otel odasında meydana geldi. İddiaya göre; Ecem M.(22) aynı kafede çalıştığı ve 3 aydır birlikte olduğu sevgilisi Fırat G.' yi (29) telefonla arayarak,"Sana sürprizim var. Sana unutamayacağın bir gün yaşatacağım. Nişan yüzüklerini al gel" dedi. Bunun üzerine akşam saatlerinde Taksim'de buluşan sevgililer, Fırat G.' nin aldığı nişan yüzükleri ile Ecem M.'nin kiraladığı otel odasına gitti. Burada birlikte vakit geçiren sevgililer, aralarında şakalaştı. Ecem M. Sevgilisinin ellerini kelepçeledi. Kapının çalması üzerine Ecem'in diğer erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Deniz Ç.(22) yüzüne taktığı bir maske ile içeri girdi. Bunu fark eden Fırat G. hemen kelepçeleri söktü. Fırat G. ile Deniz Ç.'nin tartışması sonucu, Deniz Ç. erkek arkadaşını biber gazı ile bayılttı. İki şahıs Fırat G.'nin üzerinden 300 TL, nişan yüzükleri ve cep telefonunu aldıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521998 Fırat G.'nin Gasp Büro Amirliği ekiplerine olayı bildirmesi üzerine, Ecem M. ve Deniz Ç. kısa sürede yakalandı. İstanbul Asayiş Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Ecem M.'nin "Ben onunla ciddi düşünüyordum ama o birlikteliğimizi sağa sola anlatıyordu. Buna çok kızdım, ben de böyle bir şey yaptım. Şimdi pişmanım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. kaynak alıntı baktıgım yer kopy pastenin adresi hiç sevmedigim site mynet |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427828 Yer: SivaS
Karma etkisi: 5444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 544056
|
İnsanlık hic iyiye gitmiyor . Allah sonunu hayır ede
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fenerbahçe'nin Avrupa'daki hakları gasp edildi | Elvis | Fenerbahçe - Galatasaray | 8 | 02-12-2011 01:36 |
| 97 Yaşındaki Kadına Gasp ve Tecavüz | Warezman | Güncel | 3 | 14-01-2011 15:31 |
| Beş cinayet, dört gasp ve bir tecavüz | SonBalina | Siyaset | 37 | 06-01-2011 23:45 |
| Liseli Sevgiliye Kötü Süpriz!.. | crowN | Güncel | 8 | 17-09-2008 16:02 |
| İnternette sohbet edip çapkın erkek gasp eden çete | meric0661 | Güncel | 13 | 28-02-2006 11:39 |
|
|