Seviyeli Üniversiteli Portalıevet arkadşlar bu siteyi ben de arkadaş tavsiyesiyle öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim ; facebook ya yada yonja'ya benzetebilirsiniz siteyi , tek farkı üniversitede okumayanın üye olamaması :o tc kimlik
Konu hasyas tarafından açılmış, 405 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Seviyeli Üniversiteli Portalı konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 405. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77746
Karma etkisi: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27691
|
evet arkadşlar bu siteyi ben de arkadaş tavsiyesiyle öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim ;
facebook ya yada yonja'ya benzetebilirsiniz siteyi , tek farkı üniversitede okumayanın üye olamaması ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=417213 tc kimlik no kontrol sistemiyle üyeliği gerçekleştiriyorsunuz.. içerde değişik konular hakkında tartışabilir , arkadaşlar edinebilir ve karşılıklı oyunlar oynayabilrsiniz.. ben şu anda üye bile değilim ,üyelik başvurusunda bildiğiniz kuyruk var bu kuyrukta gün geçtikçe ilerleyip üye olabiliyorsunuz.. ama benim verdiğim linkten girip üye olursanız sıralamada 5000 kişiyi geçip kaynak yapmamı sağlayabilrsiniz şimdiden teşekkür ederimlütfen buradan ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #478827 Yer: ankara
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
benim üyeliğim var buraya ama burda bile abaza çok ünili olupta seviyesiz de fazla ama face e göre iyi
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #479200
Karma etkisi: 763
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 76134
|
Yorumundan sonra caydım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20574 Yer: ISTANBUL
Karma etkisi: 18911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1890220
|
İlla şu an okumak mı lazım? mezunlara yok o zaman
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005