Sezen Aksu: Askerler Boşuna Ölüyor

Bölünme sürecinin çok önceden planlanarak, hayatımızın her anını ele geçirdiği anlaşılıyor. http://askerhaber.com/image.php?image=files/news/thumb/news-ee8e5f797193f017d63f.jpg&maxim_size=260 13 askerin şehit düşmesine Sezen Aksu da tepki gösterdi: Açık yara gibiyim yeter artık Aksu bu cümleyi Harbiye Konu (-S-A-S-24-) tarafından açılmış, 247 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Forum > Çöp Kutusu
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: aksu askerler bosuna oluyor sezen

Eski 21-07-2011, 20:12   #1
(-S-A-S-24-)
Forum Ustası

(-S-A-S-24-)'s Avatar

Üye numarası: #96972
Yer: ...................................
Karma etkisi: 30268 (-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000(-S-A-S-24-) seviye: 2000
1stClass Üye 
Cool Sezen Aksu: Askerler Boşuna Ölüyor

Bölünme sürecinin çok önceden planlanarak, hayatımızın her anını ele geçirdiği anlaşılıyor.

13 askerin şehit düşmesine Sezen Aksu da tepki gösterdi: "Açık yara gibiyim yeter artık"

Aksu bu cümleyi Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinde söyledi. Hangi akşam biliyor musunuz... Kalan 8 şehidimizi sonsuzluğa uğurladığımızın akşamı... Yani daha şehitlerimizin cenazesinin toprağa bile oturmadığı saatlerde...

Başta Mehmetçiğin şehit düşmesine kahrolmuş gibi gözüken haberin devamında öyle cümleler çıkıyor ki Aksu'nun ağzından, irkilmemek elde değil.

Haberin devamını beraber okuyalım ve aslında denilmek isteneni kırmızı ile yazalım.

"13 askerin şehit düşmesine Sezen Aksu da tepki gösterdi. Sanatçı önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki konserinde şöyle konuştu:

“İki gündür bu olaylar nedeniyle herkes gibi benim de gözüme uyku girmiyor. Açık yara gibiyim yeter artık! 30 yıldır çozülmeyen sorun artık bitsin! (Doğu ve Güneydoğu'yu verin) Acıyacak, kanayacak yerimiz kalmadı. (Ama kendisini bırakın bir 30 Ağustos töreninde bir şehit cenazesinde bile göremedik. Ayrıca çok bilinen, ağlak sözcükleri kullanrak duygusal açıdan saldırıyor) Ne olur bu olayları artık çözsünler. Konuşmaya gelince herkes “Biz çok iyiyiz, biz çok güçlüyüz, bizden iyisi yok” (Bu ifade doğrudan TSK'ya gidiyor: 'Güçlüyüm" diyordun, balon çıktın) diyorlar. Fakat çocuğumun yaşayamadığı toprakları ne yapayım! (Terör hangi bölgede yoğun yaşanıyorsa o topraklar bana gerekmez) Çocuklarımızın ölmesini engelleyemiyoruz yaa... Yeter artık! Düşünüyorum kaç gündür, “Konseri iptal etsem mi acaba” (Ne olur ne olmaz diye kendisini garantiye alıyor) diye ama bu sefer de ‘gösteriş yapıyor’ (Ben çok mutevazı bir insanım. Bana inanın) denmesini istemedim. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor” (Terör hangi bölgede yoğun yaşanıyorsa o topraklar bana gerekmez algısını tekrar ısrarla dayatıyor)
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=493035

EĞER AMERİKA'DA OLSAYDI

Sezen Aksu okyanus ötesinde yaşasaydı, başımıza gelen belaların mimarı olduğu için bu ülkeyi örnek veriyoruz, ve ABD'nin resmi söylemi ile demokrasi (!) götürdüğü, aslında tek hediyesi kan ve gözyaşı olan, Irak'ta bulunmasını insanlık suçu ve katliam olarak nitelendirseydi ne olurdu biliyor musunuz? Aksu, aç kalmakla beraber bir sanatçının en büyük tatmin noktası olan, "beğenilme ve hayran olunma" duygusundan bir ömür boyu veya devletten gerçek bir özür dileyip tamamen teslim olana kadar mahrum kalırdı. Amerika gibi ülkelerde sistem, iyiliği kötülüğü ayrı bir konu, bütün ayaklar ile desteklenir. Politika, sinema, spor, sanat, ekonomi, adalet vs.

ABD'nin kendi kendini vurduğu 11 Eylül saldırılarından sonra bile bir sanatçının çıkıp da, "Adamlar Dünya Ticaret Merkezi'ni bile vuruyorlar. Çocuğumun yaşayamadığı topraklarda ben ne yapayım" diyebilir mi?

Kaldı ki biz kendi topraklarımızda, oranın insanlarıyla beraber "kardeşler ayrılmasın"ın mücadesini veriyoruz.

Burada asla Amerika'yı övmüyoruz. Sadece sistemin bir bütün halinde hareket ettiğini vurguluyoruz.

ABD, dünyanın dört bir yanındaki askerlerine moral vermek için düzenli olarak Juila Robert, Brad Pitt gibi isimleri gönderir. Hadi sıkıyorsa gitmesinler. Gerçi konu o noktaya gelmez. Sistemi özümsemiş sanatçılar, ayakta durmak adına bir "kolon" olarak destek verirler.

Nedense 30 yılı aşkın süredir şarkı söyleyen Sezen Aksu'nun hiç bir kışlaya gidip askerlere moral verdiğine şahit de olmadık okumadık da duymadık da...

Belli ki bundan 30 - 40 sene önce sanat dünyasının belli noktalarına yerleştirilen isimler, yakında ardarda benzer çıkışlar yapacak hattabelki de "barış sanatçıları inisiyatifi veya benzer isimlerle harekete geçecekler. En nihayetinde zaten bunca yıl adı pkk ile özdeşleşmiş nice isimleri ısrarla gözümüze, kulağımıza sokmadılar mı?

1950 sonrası beğeni ve zevk çıtası hızla aşağı çekilerek, "kapı ziline oynar", "hapşurana güler" hale getirilen bir Ulus, tabi ki bu insanların müziklerini "zevk alıyorum" sanarak dinleyecek, Recep İvedik gibi tiplere kahkahalar atacaklardı.

Şimdi fark ediyoruz ki, Aksu'nun şarkıları, albümü çıktığı zaman aşıksanız, sadece kısa süre işe yarıyordu. Yani hızlı tüketimin duygusal haliydi.

Dahası Sayın Aksu'nun "Gülümse" adlı şarkısının sözlerinin bile, 1980 sonrası yurtdışına kaçan ve bugünlerde dönme hazırlığı yapan Kemal Burkay'a ait olduğu öğrenildiğinde nasıl da sempati oluştu değil mi?

İşte bu bölünme planlayıcıları bizim sempatilerimizi, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi ve gülmelerimizi bile planladılar ve hala da devam ediyorlar.

Aksu'ya son söz: "İzin verin de sizin hiç gitmediğiniz ama bizim zevkle gezip insanıyla sarıldığımız bölgelerin kaderine de biz karar verelim"

Bu ülkenin cefasını çeken insanlar olarak kendi kararlarımızı, hem de 7 bin yıldır, alabilecek olgunluktayız.

Yani Sayın Aksu, tuz atmadığın çorbayı kaşıklamayacaksın.

Unutmadan... Müzik evrensel ise bizim bağımsızlığımız daha da evrenseldir.

Çünkü bağımsızlığın olmadığı yerde ancak prangaların sesini dinlersin.

kaynak
(-S-A-S-24-) Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 21-07-2011, 20:16   #2
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Sezen gitsin, açılım kahvaltılarında tayyipe yağ çeksin.

bu mesele, vatan meselesidir, onu aşar.
Gila Çevrimiçi  

Eski 21-07-2011, 20:33   #3
kolonya
Forum Ustası

Üye numarası: #12386
Yer: çanakkale
Karma etkisi: 15385 kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000

sanatçıların siyasi konularda olumlu yada olumsuz görüş bildirmelerine kesinlikle karşıyım. sezeni herkes seviyordu fakat referandumda rengini belli edince bir kesim tarafından dışlanmış oldu. ağzıyla kuş tutup 'işte tuttum' dese o kesime gene yaranamaz.

yazıyı yazan vatandaşta malum kesimin bir sözcüsü olarak sezene çakmaya uğraşmış. ancak saçmalamış. sezenin söylemediklerini ağzından çıkmayan sözleri sanki o söylemiş gibi dillendirmiş.
kolonya Çevrimiçi  

Eski 21-07-2011, 20:49   #4
Özgür's
En Oyuncu Üye

Özgür's's Avatar

Üye numarası: #100318
Yer: Merkür
Karma etkisi: 54158 Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000

Kesinlikle haklı.
Özgür's Çevrimdışı  

Eski 21-07-2011, 20:54   #5
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Karma etkisi: 103841 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kolonyaq Mesajı Göster
sanatçıların siyasi konularda olumlu yada olumsuz görüş bildirmelerine kesinlikle karşıyım. sezeni herkes seviyordu fakat referandumda rengini belli edince bir kesim tarafından dışlanmış oldu. ağzıyla kuş tutup 'işte tuttum' dese o kesime gene yaranamaz.

yazıyı yazan vatandaşta malum kesimin bir sözcüsü olarak sezene çakmaya uğraşmış. ancak saçmalamış. sezenin söylemediklerini ağzından çıkmayan sözleri sanki o söylemiş gibi dillendirmiş.

ben, açılıma destek verdiği gün desteğimi çektim

ki; en az 5 konserine gitmişimdir.
Gila Çevrimiçi  

Eski 21-07-2011, 21:34   #6
3qU!Noc
Forum Ustası

3qU!Noc's Avatar

Üye numarası: #46927
Yer: NY/Brklyn
Karma etkisi: 40066 3qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 2000

Kendisinin Turk oldugu mechul, vatan severliginden hic umudum yok

sadece, bidi bidi yapiyor
3qU!Noc Çevrimdışı  

Eski 21-07-2011, 21:46   #7
dockhanger
Elit Üye

dockhanger's Avatar

Üye numarası: #47520
Yer: denizde
Karma etkisi: 61554 dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 
Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

kaset çalışmaları album çalışmaları
dockhanger Çevrimdışı  

Eski 21-07-2011, 21:53   #8
cmos
1st Class WarrioR

cmos's Avatar

Üye numarası: #360527
Yer: Cehennem
Karma etkisi: 3209 cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000cmos seviye: 2000

Türk Halk müziği sanatçısı Sadık Gürbüz, Sezen Aksu’nun sözleriyle ilgili şöyle konuştu:

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Sadık Gürbüz
Sezen Aksu’yu vereceği mesaj açısından hiç önemsemiyorum. ‘Yetmez ama evet’çilerin tipik çıkarcı tavırlarıdır bunlar. Benim ‘Benim Meskenim Dağlardır’ türkümün bestesini nerdeyse bire bir olarak aynı söylerken de garipsemiştim bu tavrını ama susmuştum, gençti.

‘Fethullah’ın müdürü’

Sezen’in babası, Fethullah okullarının genel müdürüydü eskiden. AKP-Fethullah birlikteliği ortadayken Sezen’in Amerikan görüşleri dışında bir beyanı olması zordur. Keşke ülkesini daha düşünen bir tavrı olabilse. Tabii ki AKP amaçlı düşünceler de ülkemize yönelik düşünceler ama hangi çağa ait!

1980 darbesi sonrası bizler yıllar süren sansür ve yasaklamalar yaşarken, meydanlarda hangi detone sesli ve müzikal yeteneği tartışılan müzisyenlerin çıkarıldığı o dönemi yaşayam insanlarımız bilirler. TRT’den darbecilerin demokrasi yanlısı olduğunu bildiren mesajlarını da. Onlar bugünün ‘meşhur sanatçılarıdır’(!) Hepsi için demiyorum ama belli çevrelerce büyütülen ya da abartılan sanatçılar (!) diyetlerini böyle mesajlarla öderler.

Aynur Doğan’a gelince…

Ben en az onun kadar güzel türkü söyleyen genç bayan sanatçılar dinledim. Aynur Doğan daha şanslı bu açıdan. Yanlış politikaların yanlış reaksiyonları ona bulunmaz reklam olanakları sağladı. Açıkhava konserindeki olanak gibi, Uluslararası bir organizasyonda, Türkiye’yi temsil eden Türkçe bir türkü bile söylememiş (Konsere gitmedim; yazılan söylenen böyle)

‘Sosyalist sanatçılar’

Oysa Kürt kökenli bir sanatçı olarak onun vermesi gereken mesajlar, örneğin terörü kınayan ve kardeşçe yaşamı amaçlayan, sınırlar ötesi bir sevgi ve dayanışma içeren hakların birlikteliği çok mu zordu? Bunu yapabilseydi ‘sanatçı’nın ne demek olduğunu da göstermiş olurdu. Neden yapmadı ya da ‘yapamadı’ onu bilemem.

Bildiğim bunu yapanların unutturulduğu ya da unutturulmaya çalışıldığıdır. Onlar da popülizmden uzak kalan ‘sosyalist ve toplumcu sanatçılar‘dır.
cmos Çevrimiçi  

Eski 21-07-2011, 22:08   #9
Wing Chun
Forum Kalfası

Wing Chun's Avatar

Üye numarası: #520078
Karma etkisi: 1700 Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000Wing Chun seviye: 2000

yanlıs bisey söylememis bence 30 yıldır çozülmeyen sorun artık bitsin! demis parantez içinde güneydoğuyu verin yazmıslar onun sözüyle karsılık veriyorum masum değiliz hiçbirimiz forumdaki düz mantık arkadaslar sezeni savunuyorum anlıcak pesinen yazimde tayyibe karsı tutumunu hiç beğenmiyorum.
Wing Chun Çevrimdışı  

Eski 22-07-2011, 01:11   #10
comix@@
Daimi Üye

comix@@'s Avatar

Üye numarası: #495141
Karma etkisi: 646 comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000comix@@ seviye: 2000

sezen bana hep itici gelmiştir...
comix@@ Çevrimdışı  

Eski 22-07-2011, 08:32   #11
DuKe
Forum Kalfası

DuKe's Avatar

Üye numarası: #231
Karma etkisi: 13662 DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000

Alıntı:
“Konuşmaya gelince herkes ‘Biz çok iyiyiz, biz çok güçlüyüz, bizden iyisi yok’ diyorlar fakat çocuğumun yaşayamadığı toprakları ne yapayım” diyen Minik Serçe sözlerini şöyle sürdürdü: “Çocuklarımızın ölmesini engelleyemiyoruz yeter artık. Düşünüyorumkaç gündür konseri iptal etsem mi acaba diye ama bu sefer de gösteriş yapıyor denmesini istemedim. Çocuklarımızı yaşatmalıyız.”

Şimdi Sezen aksu'nun söylediği sözler bunlar;

Birde yukarda yalancılıkdan sabıkalı tamamen provakasyon amaçlı sitenin haberinde yer alan yazılara bakın!!!

Aklınca kendi düşüncelerini parantez içinde yazmış ama okuyanlara direk, Sezenin ağzından çıkmış gibi yazıyorlar.

Ondan sonra bu sitenin haberlerini neden kaynak yerine koymuyorsunuz diye kızarlar.

GILA konunun tamamen karalama ve iftira olmasından kapanmasını talep ediyorum.

Ayrıca Sezenin şarkılarına bayılırım...
DuKe Çevrimdışı  

Eski 22-07-2011, 08:57   #12
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi DuKe Mesajı Göster
Şimdi Sezen aksu'nun söylediği sözler bunlar;

Birde yukarda yalancılıkdan sabıkalı tamamen provakasyon amaçlı sitenin haberinde yer alan yazılara bakın!!!

Aklınca kendi düşüncelerini parantez içinde yazmış ama okuyanlara direk, Sezenin ağzından çıkmış gibi yazıyorlar.

Ondan sonra bu sitenin haberlerini neden kaynak yerine koymuyorsunuz diye kızarlar.

GILA konunun tamamen karalama ve iftira olmasından kapanmasını talep ediyorum.

Ayrıca Sezenin şarkılarına bayılırım...

Evet, gözümüzden kaçmış.

Malum, iş - güç - meczuplarla mücadele arasında bazı şeyler gözümüzden kaçabiliyor.

Sezen'in bendeki kredisi, açılım kahvaltılarına katılıp başbakana yalakalık yaptığı anda bitmiştir.

Ancak, Sezen Aksu'nun, yukarıdaki başlıkta bahsi geçen bir sözü de olmamıştır.

Konu kilit====== çöp.
Gila Çevrimiçi  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaralı askerler konuştu! ykn67 Güncel 6 17-07-2011 17:50
Sezen Aksu şarkılarını ve yazılarını :) Joker Müzik 77 05-11-2007 11:20

Gönderme Kuralları