shalomptremail varken diğerleriyle uğraşmayın.

Arkadadaşlar mail okuyarak click yaparak para verdiğini iddia eden sponsorlar var. Bunların hepsine üye oluyorsunuz. sonuçta hüsran hem zamanınız gidiyor. hem para alamıyorsunuz. Şimdi size diğer sponsorların aksine daha güvenilir Konu dartanyan17 tarafından açılmış, 377 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Webmaster > Webmaster Genel > Sponsorlar
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: digerleriyle shalomptremail ugrasmayin varken
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
shalomptremail varken diğerleriyle uğraşmayın. konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 377.

Eski 25-05-2005, 15:13   #1
dartanyan17
Hızlı Çırak

Üye numarası: #19490
Karma etkisi: 8 dartanyan17 seviye: 10
shalomptremail varken diğerleriyle uğraşmayın.

Arkadadaşlar mail okuyarak click yaparak para verdiğini iddia eden sponsorlar var. Bunların hepsine üye oluyorsunuz. sonuçta hüsran hem zamanınız gidiyor. hem para alamıyorsunuz. Şimdi size diğer sponsorların aksine daha güvenilir ve profosyenel bir site söyliycem. bu sitede binlerce sponsor var. ister maillerinize gelenlere tıklayın. isterseniz sitesine girip tıklayın. Üye olunca 7$ bonus veriyor. Clickleriniz hep 7cent bazen 70 centlik clicklerde olabiliyor. Aynı zamanda sign-up a da para ödüyor.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=12921
yani Paid to sign-upa tıklayınca karşınıza çıkan bannerlara üye olursanız iyi paralar kazanırsınız. Bir çok mail okuma ve click sitelerinden sıkıldım diyorsanız. Onlarca sitenin yaptığını sadece bir site yapsın diyorsanız buyrun buna hem paypala hemde stormpaye para öedeniyor. stormpayin Türkiyeye de ödeme yaptığına göre stormpayi seçmek daha mantıklı. Sİze ne kadar para kazanacağınızı sölemedim. Çünkü ne kadar çok click yaparsanız ne kadar çok bu sitede zaman harcarsanız o kadar para. clickledikten sonra yeni açılan sayfada 30 saniye bekliyceksiniz. thank you yazısı çıktıktan sonra sayfayı kapatabilirsiniz
http://www.shalomptremail.com/pages/...fid=onurugurlu
dartanyan17 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 25-05-2005, 21:43   #2
w32dasm
Forum Kalfası

w32dasm's Avatar

Üye numarası: #2713
Yer: la havle
Karma etkisi: 532 w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi dartanyan17
Sİze ne kadar para kazanacağınızı sölemedim. Çünkü ne kadar çok click yaparsanız ne kadar çok bu sitede zaman harcarsanız o kadar para. [/url]

sölemedinmi yoksa bilmiyonmu
redemption da ne kadar ödeyeceği yazmıyor çünki
ama ana sayfayı gözden kaçırmış 777$ ve bu parayı biriktirebilmeniz için 777 gün gerekli ve zaten bu paranın ödenmeyeceği meblağın büyüklüğünden belli

8 alt üyem olduğu halde siteden üyeliğimi iptal ettim

küçük birde öneri

her sponsor için ayrı başlık açacağına bir tane başlık aç altında diğerlerini listele
w32dasm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 25-05-2005, 22:29   #3
dartanyan17
Hızlı Çırak

xthief bu sponsordan çok para alan var. sen para ödemeyen bütün sponsorları yazıyosun oraya milleti boşu boşuna uğraştırıyorsun. 1 günde 1 dolardan fazla kazanabilirsin 777 gün gerekli falan diye bişey yok. her sponsor için ayrı başlık aç demişsin . benim uğraştığım 3 sponsor var. başkada yok. her gördüğüm sponsora balıklama atlamıyorum.

Eski 25-05-2005, 22:39   #4
WARTOX
Forum Kalfası

WARTOX's Avatar

Üye numarası: #4173
Karma etkisi: 9 WARTOX seviye: 10

bu sponsorla para kazanma işi ne abii ??? bi anlatıwerin
WARTOX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 25-05-2005, 23:00   #5
w32dasm
Forum Kalfası

w32dasm's Avatar

Üye numarası: #2713
Yer: la havle
Karma etkisi: 532 w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000w32dasm seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi dartanyan17
xthief bu sponsordan çok para alan var. sen para ödemeyen bütün sponsorları yazıyosun oraya milleti boşu boşuna uğraştırıyorsun. 1 günde 1 dolardan fazla kazanabilirsin 777 gün gerekli falan diye bişey yok. her sponsor için ayrı başlık aç demişsin . benim uğraştığım 3 sponsor var. başkada yok. her gördüğüm sponsora balıklama atlamıyorum.

benim yazdığım adreslere üye olupta hiç paran ödenmedi ise konuş
varsa bir günde 1 dolardan fazla kazandıran hemen atlayalım.
ama 1 doları 24 saat içerisinde ödemesi gerekli
benim yazdığım adreslere bi üye ol istersen madem para ödemeyecek ben neden uğraşıyorum kardeş sen 2 gündür 3 site ile uğraşmışsın ben kaç zamandır bunların içindeyim hangisinin ödeyip ödemeyeceğini de bilirim. senin verdiğin adresi de biliyorum sende gir benim verdiğim adresleri bir öğren eğer bir hafta içerisinde hiç kazanamadım dersen bende bu işle uğraşmam bir daha

işine bakkkk
w32dasm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-05-2005, 15:35   #6
dartanyan17
Hızlı Çırak

bak dostum bir çok sponsor para ödemez. ben bu işlerle uğraşıyorum demişsin. bu işlerle uğraşsan bir çok sponsorun para ödemediğini bilmem gerek. senin verdiğin sitelere bakıyoum verdiğin sponsorların para ödemiyceği çok açık. 100 tane sponsordan 1 tane 2 tane çıkar para veren shalomptremailde bunlaran birisi. amerikalı yada canadalıysan senin önerdiğin sitelerden belki para kazanılır. ama bize kesinlikle para ödemez. onlarca sponsor veriyorsun milletin kafasını karıştırıyorsun. onlarda boşuna ümitleniyorlar. www.mynetbux.com shalomptremaille ilgili yorumları oku bakayım. benim ilgilendiğim 4 sponsor var netbux ibux ve shalomptremail bi de greenzap var.

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 377.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları