shalomptremail varken diğerleriyle uğraşmayın.Arkadadaşlar mail okuyarak click yaparak para verdiğini iddia eden sponsorlar var. Bunların hepsine üye oluyorsunuz. sonuçta hüsran hem zamanınız gidiyor. hem para alamıyorsunuz. Şimdi size diğer sponsorların aksine daha güvenilir
Konu dartanyan17 tarafından açılmış, 377 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
shalomptremail varken diğerleriyle uğraşmayın. konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 377. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19490
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Arkadadaşlar mail okuyarak click yaparak para verdiğini iddia eden sponsorlar var. Bunların hepsine üye oluyorsunuz. sonuçta hüsran hem zamanınız gidiyor. hem para alamıyorsunuz. Şimdi size diğer sponsorların aksine daha güvenilir ve profosyenel bir site söyliycem. bu sitede binlerce sponsor var. ister maillerinize gelenlere tıklayın. isterseniz sitesine girip tıklayın. Üye olunca 7$ bonus veriyor. Clickleriniz hep 7cent bazen 70 centlik clicklerde olabiliyor. Aynı zamanda sign-up a da para ödüyor.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=12921 yani Paid to sign-upa tıklayınca karşınıza çıkan bannerlara üye olursanız iyi paralar kazanırsınız. Bir çok mail okuma ve click sitelerinden sıkıldım diyorsanız. Onlarca sitenin yaptığını sadece bir site yapsın diyorsanız buyrun buna hem paypala hemde stormpaye para öedeniyor. stormpayin Türkiyeye de ödeme yaptığına göre stormpayi seçmek daha mantıklı. Sİze ne kadar para kazanacağınızı sölemedim. Çünkü ne kadar çok click yaparsanız ne kadar çok bu sitede zaman harcarsanız o kadar para. clickledikten sonra yeni açılan sayfada 30 saniye bekliyceksiniz. thank you yazısı çıktıktan sonra sayfayı kapatabilirsiniz http://www.shalomptremail.com/pages/...fid=onurugurlu |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2713 Yer: la havle
Karma etkisi: 532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52265
|
Alıntı:
sölemedinmi yoksa bilmiyonmu redemption da ne kadar ödeyeceği yazmıyor çünki ama ana sayfayı gözden kaçırmış 777$ ve bu parayı biriktirebilmeniz için 777 gün gerekli ve zaten bu paranın ödenmeyeceği meblağın büyüklüğünden belli 8 alt üyem olduğu halde siteden üyeliğimi iptal ettim küçük birde öneri her sponsor için ayrı başlık açacağına bir tane başlık aç altında diğerlerini listele |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
|
xthief bu sponsordan çok para alan var. sen para ödemeyen bütün sponsorları yazıyosun oraya milleti boşu boşuna uğraştırıyorsun. 1 günde 1 dolardan fazla kazanabilirsin 777 gün gerekli falan diye bişey yok. her sponsor için ayrı başlık aç demişsin . benim uğraştığım 3 sponsor var. başkada yok. her gördüğüm sponsora balıklama atlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4173
Karma etkisi: 9
![]() Karma: 21
|
bu sponsorla para kazanma işi ne abii ??? bi anlatıwerin
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2713 Yer: la havle
Karma etkisi: 532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52265
|
Alıntı:
benim yazdığım adreslere üye olupta hiç paran ödenmedi ise konuş varsa bir günde 1 dolardan fazla kazandıran hemen atlayalım. ama 1 doları 24 saat içerisinde ödemesi gerekli benim yazdığım adreslere bi üye ol istersen madem para ödemeyecek ben neden uğraşıyorum kardeş sen 2 gündür 3 site ile uğraşmışsın ben kaç zamandır bunların içindeyim hangisinin ödeyip ödemeyeceğini de bilirim. senin verdiğin adresi de biliyorum sende gir benim verdiğim adresleri bir öğren eğer bir hafta içerisinde hiç kazanamadım dersen bende bu işle uğraşmam bir daha işine bakkkk |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
|
bak dostum bir çok sponsor para ödemez. ben bu işlerle uğraşıyorum demişsin. bu işlerle uğraşsan bir çok sponsorun para ödemediğini bilmem gerek. senin verdiğin sitelere bakıyoum verdiğin sponsorların para ödemiyceği çok açık. 100 tane sponsordan 1 tane 2 tane çıkar para veren shalomptremailde bunlaran birisi. amerikalı yada canadalıysan senin önerdiğin sitelerden belki para kazanılır. ama bize kesinlikle para ödemez. onlarca sponsor veriyorsun milletin kafasını karıştırıyorsun. onlarda boşuna ümitleniyorlar. www.mynetbux.com shalomptremaille ilgili yorumları oku bakayım. benim ilgilendiğim 4 sponsor var netbux ibux ve shalomptremail bi de greenzap var.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|