Shell32.dll Sorunu Yardım lütfenArkadaşlar öncelikle konuyu araştırdım ve şu sayfamızda konuya rastladım ve arkadaşımın çözüme ulaştığını gördüm ( http://www.wardom.com.tr/windows-asagidaki-dosya-eksik-veya-bozuk-oldugu-icin-baslatilamadi-yardim-lazim-t312305.html?amp;) Fakat maalesef ben halen kurtulamadım bu illetten şimdi dilerseniz kendi sorunumdan bahsedeyim ; Öncelikle
Konu 50f14 tarafından açılmış, 152 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Shell32.dll Sorunu Yardım lütfen konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 152. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #275143
Karma etkisi: 241
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23786
|
Arkadaşlar öncelikle konuyu araştırdım ve şu sayfamızda konuya rastladım ve arkadaşımın çözüme ulaştığını gördüm ( http://www.wardom.com.tr/windows-asagidaki-dosya-eksik-veya-bozuk-oldugu-icin-baslatilamadi-yardim-lazim-t312305.html?amp
![]() Fakat maalesef ben halen kurtulamadım bu illetten şimdi dilerseniz kendi sorunumdan bahsedeyim ; Öncelikle Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıcısıyım Dün akşam saatlerinde icon paketi indirdim kurulumu için cmd ekranında yapılan işlemleri tamamladım bilgisayarımı resetledikten sonrasında başlatmaya çalışştığımda shell32.dll eksik olduğundan . . . ibareli uyarı ekranı geliyor dahasıda var dün geceden beri kesintisiz araştırmalarım sonucu şu işlemleri tek tek uyguladım ve parantez içlerindeki sorunlarla karşılaştım( bu arada sorun boot esnasında değil masaüstünde bağlandıktan sonra çıkıyor karşıma ) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=510030 1-Çeşitli ve güvendiğim yerlerden shell32.dll dosyası temin edip yerine koymaya çalıştım ( Sonucunda ise eski dosyayı değiştirme yetkimin olmadığı uyarısını gördüm microsoft'un koruma aldığı bir dosya olduğunu öğrendim bunun çözümünüde öğrendiğimde ) 2-Aynı sürümlü Win7 cd'mi takıp boot ekranında repair vs işlemleri yapmaya kalktığımda sebeplerini bilmediğim bir şekilde tıkandım kaldım yani formatada yaklaşamadım ----- Bilgisayarımda şuanki mevcut durumda karşıma artık sadece shell32.dll değil kernel.dll vb sorunlarda çıkmaya başladı Program ekle kaldır'a giremiyorum kesinlikle click sonrası hiçbir tepkime olmuyor sistem geri yüklemeye giremiyorum cdromdaki cd'mi ancak boot esnasında açabiliyorum mozilla firefox vs mevcut hiçbir programımı açamıyorum.Yani özet geçmek gerekirse şuanda hiçbir şey yapmama müsade etmiyor pc tıpkı kuşatılmış bi kale içinde sıkışmış bi ordu gibi hissettim resmen Sizden ricam malumunuz bu beladan bu lanet şeyden nasıl kurtulurum lütfen bilgilerinizi esirgemeyin.Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256161
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Hirens Boot ile arşivlerinin yedeklerini al. Sonrada formatla kardeş,. Sistem dosyalarını uçurmuşsun.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Driver ve Firmware İsteklerinizi Bu Başlıktan Yapınız | yagmur_huznu | Driver - Firmware | 674 | 01-09-2011 22:10 |
| LG Laptop Kamera Sorunu Lütfen Yardım Edin | Master_Lord | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 2 | 16-04-2010 00:45 |
| asus a7v8x bios ayarı sorunu ( lütfen acil yardım) | carpe_diem38 | Yardım | 4 | 08-02-2010 20:02 |
| Asus Anakart Vista Sorunu Acil YArdım Lütfen | RisingStar | Donanım | 5 | 09-06-2007 00:26 |
| Hard disk sorunu lütfen yardım | Zift | Donanım | 7 | 12-03-2006 15:17 |
|
|