ShortCuterYeni bitirdiğimiz bir projeyi kullanıma açıyoruz... Program çok basit, kendi belirlediğiniz klavye kombinasyonları ile kendi belirlediğiniz dosyayı açtırma. Oluşturabileceğiniz kısayollar; -Klasör Kısayolu -Dosya kısayolu -Link Kısayolu Örnek vermek gerekirse, ben
Konu Blot tarafından açılmış, 144 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ShortCuter konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 144. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #140020 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 16634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1662814
|
Yeni bitirdiğimiz bir projeyi kullanıma açıyoruz...
Program çok basit, kendi belirlediğiniz klavye kombinasyonları ile kendi belirlediğiniz dosyayı açtırma. Oluşturabileceğiniz kısayollar; -Klasör Kısayolu -Dosya kısayolu -Link Kısayolu Örnek vermek gerekirse, ben mesela şöyle bir kombinasyon belirledim win+shift+w, bu tuşlara basınca ben Wardom a girme komutu verdirdim mesela. Pratiklik açısından çok iyi bir program, hem bilgisayarınızı daha kişisel yapıyorsunuz, hem de bir şeye ulaşmak için daha az çaba sarf ediyorsunuz ![]() Programı bu linkten indirebilirsiniz : (Link için PM atın) Programı kurduktan sonra hemen aktif olur ve sağ alt köşede kendisini yükler. Eğer Vista veya W7 kullanıyorsanız yönetici modunda çalıştırmanızı tavsiye ederim. Programı bir çok kez denedim ve bulduğumuz hataları düzelttik, tek isteğimiz sizin de deneyip bize fikir vermeniz, şimdiden teşekkürler... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=505083 Bulduğunuz Hataları lütfen bana pm den bildiriniz, tekrar teşekkürler... Düzenleyen Blot : 13-10-2011 at 12:01. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|