Siber 2 IDEA By LordHackeRSiber 2 IDEA original sitesinde yayınlanan script virüs içermektedir.. Bunun Sebebide Siber 2 IDEA Açıklarını buldum :) Bu yuzden onlarda scripti bedava dağıtıp fireturk ü büyütmek eğer original paralı satılan
Konu lordhacker tarafından açılmış, 3810 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Siber 2 IDEA By LordHackeR konusundaki toplam yorum: 17, okunma sayısı: 3810. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3368
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 21
|
Siber 2 IDEA original sitesinde yayınlanan script virüs içermektedir..
Bunun Sebebide Siber 2 IDEA Açıklarını buldum Bu yuzden onlarda scripti bedava dağıtıp fireturk ü büyütmek eğer original paralı satılan scriptinbedava kendisi ve serial sahip olmak için bu siteyi kullanın.. www.siberscript.net.tc Herşey Wardom için.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #15753
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
lordhacker yalan atma.
Asil sizin siteden indirilende virus var. Reshack programi ile guzel bi sekilde kirmissin. ama acip kapattiginda gene hersey yok oluyor duz mirc oluyor. Siber 2 nin orjinal siteleri: www.siberscript.com www.fireturk.com www.siberscript.net |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
ehuehue! Siber 2 IDEA nasıl bir script ??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1735 Yer: yemez...
|
Siber Idea nedir?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6633 Yer: AntaLya
|
Arkadaşlar lordhackerın yazdıkları yalandır bende inanıp o siteden ilk kuran kişiyimdir ve kurulması için setup şifresi veren kişiyimdir ama bir boka yaramaz trıjan ve virüs bulunmaktadır [ben kurduktan sonra öğrendim] resmi siteleri vardır siber 2 IDEA nın ordan kurarsanız sevinirim emeğe saygı verelim biraz ...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=12985 http://www.siberscript.com/S2IDEAInstaller.exe http://www.siberscript.net/S2IDEAInstaller.exe http://www.idea.fireturk.com/S2IDEAInstaller.exe Hepinize kolay gelsin.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #15753
|
Mack Bende yazdim orjinal sitelerini lordhacker denen lamer Reshack programi ile Kirmis sadece Orjinal Siber2 yi Sonrada site acip icine virus atip yayinliyor.
Terbiyesizlik ve emege saygisizliktan baska birsey degil bence. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Original Sitesinden indirirseniz Netbus trojen mevcut. demedi demeyin benim siteden indirirseniz trojen yok ama bende sizlere inat download'ı kaldırdım siteden siz fireturk kullanın görün virüsü http://www.mircturk.com/haberler/yorum.asp?id=233&git=2 girin ve okuyun kim yalan atıyor görünüz..ThankS
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=12985 Ben şu ana kadar yalan söylemedim söylemem de beni çekemeyen bazı kişiler boşuna laf yapmasın beni tanıyan bilir boş konuştukca kendiniz rezil oluyorsunuz hadi hayırlısı siz bu yolda devam edin cevre edinirsiniz lamerler cevresi.Birde özenti olacanıza benim gibi wardoma hayırlı işler yapsanız biyerinizmi eskiyecek.. Birde Siber 2 IDEA script Özcan ilk önce paralı script var diye duyurdu sonra sattı biraz anlaştı heryerde iyi iyi dedi sonra bende buldum bu özcanın scripti update ettiği siteyi normal JPO ile update ettiriyor txt dosyasına webe o radan serialları aldım kurdum kurarken biriki olay yaptım ve dosyalar silinmeden ele geçirdim sonra hosting'ini hackledim makinelerini bozdum. Web codlamalarını kendi webime attım ve sizlere bedava sundum siz tabi honkör davranışlar gösteriyorsunuz.Sebep çekemiyorsunuz.. Başka Sözüm yoktur. Sizlere.. Düzenleyen lordhacker : 28-05-2005 at 14:50. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #6573 Yer: izmir
![]() Karma: -22
|
lordhacker senin gibiler yüzünden haber geçmiş site aynen yayınlıyorum.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13090
![]() Karma: 17
|
mcenkceylan kardeşimizin allıntısı herşeyi açığa çıkarmıştır. kimin ne olduğu ortaya çıktı
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6633 Yer: AntaLya
|
Lordhacker senin ne olduğunu ben öğrendim,o siteye bende özcan köse diye mesaj atabilirim ne yani saçma saçma şeyler yazma tamam kırdın scripti ama trojen falan var diyip de yalan atma...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
|
Fazla Sözüm yok ben size insanlıkla söyledim.. daha sonra bana gelme virüs var sen haklısın diye okey..
mcenkceylan dostumuzun yazdıgı haber yarısı doğru yarısı yanlıştır. AlwaysGood özcanın kankası ve scripti sattıgı kişiler paralarını geri isteyince böyle bir yola baş vurmuşlardır.. ThankS Düzenleyen lordhacker : 28-05-2005 at 15:59. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #6573 Yer: izmir
![]() Karma: -22
|
bizde toyuz sende en büyüksün. virüs çıkınca sana gelcez allah akıl fikir versin sana.
zaten gereken yapılmış banlanmışsın modlara teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
Script hayatımda kullanmadım . Kullanmamda bundan sonra .
Düz mirc herşeye çare . Kodları gerekince ben ekliyorum . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
|
Sonuçta bu scripti sizlere bedava sun mayak için onca uğraştım bana demediğinizi bırakmadınız gidip sizin paranızı yiyen ve size trojenli scripti sunan DefauLt kişiye inanın..
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25025
|
abijim sallama bea.siber2idea satis olmadigindan dolayi bedavaya satildi.hem sen bedavaya sunulmadan once script elinde yokken nasıl SCRIPTIN ACIKLARINI bulabiliyorsun ?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|