SiberScriptV1, zCz script ve Samba script en kral saldırı mircleriMerrhaba arkadaşlar uzun zamandır benden zCz script ve SiberScriptV1 isteniyordu bu scriptler webde zor bulunan scriptler ben uzun süre irc attack ile uğraştım webde bire sürü saldırı addonu geziyor ama
Konu Visal tarafından açılmış, 2452 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
SiberScriptV1, zCz script ve Samba script en kral saldırı mircleri konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 2452. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #321931 Yer: AntaLya
Karma etkisi: 474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47026
|
Merrhaba arkadaşlar uzun zamandır benden zCz script ve SiberScriptV1 isteniyordu
bu scriptler webde zor bulunan scriptler ben uzun süre irc attack ile uğraştım webde bire sürü saldırı addonu geziyor ama bir çoğu işe yaramaz bu zamana kadar kullandığım saldırı mirclerinden en iyilerinden bir kaçı zCz script SiberScriptV1 ve Samba script'tir bunların üzerine saldırı mirci tanımam var diyen olursada fazla takmam çünkü ben bu işe yıllarımı verdim en iyi saldırı mirci olarakta bunları gördüm artık saldırı yapmasamda arşivimde bu tür mircleri bulundurmuşumdur arşivimde ki en hit mircler bunlardır diğerleri bana göre çocuk oyuncağıdır Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=428837 diğer mirclerle anca çocuklar oyalanır evet fazla uzatmadan sadede geleyim benden bu mircleri uzun zamandır istiyen arkadaşlar oldu ama ben bu mircleri pek paylaşmak istemedim nedendir bilmem ama istemedim ve artık buna bir son verme zamanı geldiğini düşündüm ne zaman wardoma giriş yapsam bana mesaj geliyor ve gelen mesajlarda bende bu mirccler isteniyor bende wardom'un farkını göstermek için buraya bu konuyu açmayı uygun gördüm mesaj atan arkadaşlara kendimi borçlu gibi görmeye başladım ve bunun altında kalmak istemiyorum ve madem ki ben wardom'dayım vardom benim için herzaman bir numara olmuştur ve arkadaşların başka forumda benden istediklerini aramamaları için bu konuyu açtım Samba script'i istiyen arkadaşlar bu konuyu inceliyeblir zCz script arayan arkadaşlarda bu konuyu inceliyeblir orda detaylı anlatım yapılmıştır Siber Scriptv1'i arayan arkadaşlar aşağıda ki linklerden indirebilir scriptin içerisinde proxy bulucusuda var kullanımı kolay ayar çektikten sonra çalışan proxy'leri 10-15 saniye kadar kısa bir sürede çekip kafanıza göre saldırı yaparsınız megaupload.com hotfile.com 4shared.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #372773 Yer: Cloud computing
Karma etkisi: 165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16275
|
Hocam Paylaşım İçin Teşekkür'ler Fakat Bu Script'ler Eskisi kadar Etkilimi? Botnet'in yeri Ayrı Fakat Sağlam bir Irc Server'a Ne kadar Etkisi olabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #478337 Yer: im seni
Karma etkisi: 7125
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 712321
|
saol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #459404
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
paylaşım için teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #490833 Yer: Erzurum
|
deneyelım ßakalım t$kler..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
bır deneyelım bakalım paylaşim ııcn tşkelr
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #547565 Yer: Gebze/KocaeLi
|
Beyler Herkese Kolay Gelsin Benim Sorunum Şu zcz Turk Saldırı Programını Kurdum Herşeyini Hazırladım Tamamladım Botlar Girmiyor Proxy 0 Yazıyor Neden Öyle Birhata veriyor Cevap Verirseniz Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Düzenleyen Stilex : 08-06-2011 at 10:29. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|