Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Silkroad ~runtime hatası çözüm !1. Windows update: Başlat/Windows Update simgesine tıklayın. Kalanını windows sizin için otomatik olarak halledecektir. Tabiki windows unuzun orjinal olduğunu varsayıyorum. Eğer değilse bunu yapmayın, elinizdeki windows dan da olmayın. 2.Microsoft |
|
|||||||
Silkroad ~runtime hatası çözüm ! konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 3356. |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
1. Windows update:
"Başlat/Windows Update" simgesine tıklayın. Kalanını windows sizin için otomatik olarak halledecektir. Tabiki windows unuzun orjinal olduğunu varsayıyorum. Eğer değilse bunu yapmayın, elinizdeki windows dan da olmayın. 2.Microsoft .net (Microsoft .NET Framework ) pakedi. Artık her bilgisayar için olmazsa olmaz bir paket. Muhakkak kurun. İndirmek için TIKLA Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=268254 3.Ekran kartı sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin. Nvidia ekran kartları (GeForce Serisi) için TIKLA Ati ekran kartları (Radeon Serisi) için TIKLA 4. Anakart sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin. İntel chipset TIKLA Via chipset TIKLA Nvidia chipset TIKLA Sis chipset TIKLA BU BASAMAKLARDAN SONRA HATA ÇÖZÜMÜ MUHAKKAK GERÇEKLEŞİYOR ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Çözüm şu an denendi
%100 problem ortadan kalkıyor ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
mafia teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #323283 Yer: O/G/H
Karma etkisi: 1610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 160780
|
abi denıcem ssorun kalkar ısallah
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357707
![]() Karma: 10
|
Verdiğin bilgilerin çoğu denenmiştir ama sorun tamamen ortadan kalkamıştır bildiğimiz üzere silkroadan her salı patch yapıyor yapmasa bile database back up sistemini gerçekleştiriyor ister istemez sistem yenilemesi olduğu için 1 kaç kez ekran runtime hatası almamız normaldır ayrıca deepfreeze sistemi olan arkadaşlar runtime hatası ile daha sık karşılaşırsınız eğer evde sro oynuyorsanız deepfreeze tavsiye etmiyorum tabi ortak kullanım alanlarında oynuyorsanız deepfreeze şart.Ayrıca clientimiz uzun süre açık olursa run time ve ???? gibi hataları artık sık almamaya başlarız yani kafe oyuncuları için bunu söyleyemem tabi kafede ?? ve runtime hatası almanız her zaman için an meseledir Kolay gelsin iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346654 Yer: imdeyim.
Karma etkisi: 3478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 347440
|
Paylaşım için saol...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deniyek Görek ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377264 Yer: Pesimist Underground Rap/Karamsar Yeraltı Rap
Karma etkisi: 10573
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1056862
|
Aynı sorun var.
Anakart sürücüsünü güncelleyeceğim ama verilen link hatalı. Markası intel ama tam olarak bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159389
![]() Karma: 11
|
c++ runtime error hatası o nedenleden değil
ben 1-2 yıl yaşadım bu sorunu harddiskte bulunan bir virusten kaynaklanıyor.. format halınde bıle silinmiyor.. avira antivirüsü yukleyın o sorunu kaldırıyor ortadan |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|