silkroad ve knigth online ni engellemek nasıl mümkün ?artık kardesimin bu bagımlılık yapan oyununu evde görmek istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilrim mümkünse ebeveyn kontrol programları ile fln degil adsl modemden porttan kapatmam lazım cünki windowstan oyunu silip ona da
Konu mahoni38 tarafından açılmış, 1354 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
silkroad ve knigth online ni engellemek nasıl mümkün ? konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 1354. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #240632
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867
|
artık kardesimin bu bagımlılık yapan oyununu evde görmek istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilrim mümkünse ebeveyn kontrol programları ile fln degil adsl modemden porttan kapatmam lazım cünki windowstan oyunu silip ona da sinırlı yetki veriyorum sonra öle böle benim hesaptan girmeye baslıyor kendi yetkisi değiştiriyor devame diyor. neyse adsl modemden engellemek nasıl mümkün yardımlarınız bekliyorum!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
modemden engellemek mümkünmü değil mi? bence değil ama bir yolunu bilen varsa mutlaka yardımcı olacaktır
![]() kardeşinin yaşı kaç bilmiyorum ama bence en iyi çözüm kendisi ile konuşup bu kadar bağımlılığın iyi olmadığını anlatman ve onu başka uğraşılara yönlendirmen heveslendirmen gerek yasaklamalar pek çözüm olmayacağı gibi durumu dahada zorlaştırır |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32744
Karma etkisi: 41
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3417
|
bence bidaha oynarsa döv
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66143
Karma etkisi: 35
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2816
|
ben 3 yıl oynadım artık sıkıcı gelio çünkü arkadaşlarımın hepsi bıraktı yani sana demek istediğimi onda bu bağımlılığı yaratan arkadaşlarıyla sürekli lvl atlamak güzel itemlere sahip olmak için bi yarış içinde olması Kardeşini arkadaşlarıyla birlikte başka bi aktiviteye yönlendirmelisin eğer kendi bilgisayarında bi engellemeye gidersen ( kendi tecrübelerim doğrultusunda konuşuyorum ) daha da kötü olur çünkü bu sefer de internet cafeden çıkartamazsınız Senin yapman gereken kardeşini farklı aktivitelerde bi 2-3 hafta eğlenmesini sağlamak yen ark çevresi yapmasını sağlamak Umarım kardeşinde kurtulur şu baş belasından
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
o oyunların hangi portu kullandıklarını bilmiyorum ama firewall kullanarak hangi portları kullandığını görebilirsin ( ya da bir ağ dinleme programı ) daha sonra o portları engelleyebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #240632
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867
|
konusmak cözüm olmadı malesef.. ben wc ye gitmek için kaktıgımda dahi oturuyor yani anlıyorum bende oyun tutkunuyum ps2 de sabahlara kadar tekken oynamış biriyim sabahın 3üne kadar uyumadan oyun oynayan biriyim ancak bu başka hastalık konumuna geldi 2 yıl.. 2 yıldır amaçsızca aynıs seyi oynuyor..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=220914 yaşı 14 benim yaşım 21 firewall bir cözüm ancak firewallın ayaları içerisinden degiştirilebildiği için benim istediğim cözüm degil ya komple oturtmayacam ya bu online oyunlar item fln tmm anlıyorum ancak | normal....| Aşırı | HASTALIk ] işte kardesim aşırı seviyesin.. hayattan bağını kesmesine ramak kaldı. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
dediğim gibi firewall üzerinden değil modemin firewall ı yani modemden port kapatabilirsiniz modem şifresini değiştirirseniz sorun olmaz ( resetlemediği sürece =) ya da oyunun hangi adrese (sunucuya) bağlandığını bulabilirsiniz dinleme programlarıyla ve sunucunun ip adresini var olmayan bir ip adresi yaparsanız oyunu açıcak ama server a bağlanamayacağı için oyunu oynayamayacaktır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #22052 Yer: yer gezer başka bişi yapmaz
Karma etkisi: 706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69863
|
fortinet alır isen neyi istersen engelleyebilirsin internet cafe işlettim tüm oyun ları engelleyebiliyordum fiyatı pahalı ama haberin olsun başka bir çözüm yolu bilmiyorum kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24433
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8831
|
Kullandığı portları kapatabilirsin. (15779)
Silkroad serverı engellenebilir. Kardeşinde büyük ihtimalle bunlara çözüm arayacaktır.En güzeli keylogger kur pcye yada bir şekilde şifresini öğren oyuna gir oyundaki charın eşyalarını sat dağıt üstündekileride çıkarıp sat. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=220914 Silmeyide deneyebilirsin ama sil deyince 1 hafta bekliyor sonra siliyor o 1 hafta içinde oyunun clientyla bu şekilde oluyor. En güzeli şifresini öğrenip www.joymax.com adresinden yukarıda sol üşt köşede login bölümünden giriş yapıp.Sonra yine yukarda çıkacak olan Manage Account ordan da Account Password modification deyip şifresini vs her şeyini değiştirmek. Charını bu şekilde elinden al hevesi kırılacaktır. Bunları yaparsan,yaptığını bilmemesi hacklendiğini sanması iyi olacaktır.Sana sonra kin beslemesin o bağımlılıkla bunu hissedebilir. Knight online içinde aynı şekilde şifreyi al bence en kesin yöntem bu tekrar char açarsa o zaman düşünürüz Dikkat !!! Hemen altta, koxper6161 linkini verdiği dosyayı indirmeyin keylogger var !!! Düzenleyen syLabis : 22-08-2008 at 13:11. Sebep: koxper6161 FIRSATÇI LAMER SAĞDAN GİT BELKİ CÜZDAN BULURSUN |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #252583
![]() Karma: 10
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
host dosyasından oyun servelerının IP si kapatılsa daha mantıklı olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
1st Class WarrioR
|
admin şifresini kıran biri sence host dosyasını kontrol edip düzeltmeyi akıl edemezmi
ayrıca başlığı açan arkadaş modemden yapılamaz mı? tarzında bir soruyla gelince böyle oldu sanırsam =) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
Ok.. bence kardeşi admin şifresini kırmamış.. Açık olduğu zaman oturmuş.. neyse
Modemin markası nedir? Artık çoğu modemde firewall sekmesinin altında URL Block olayı var.. ordan yapabilir. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|