Sınırlı İnternetMerhaba ; Arkadaşlar , malum askerdeyim ve yaziciyim. Sorun o ki kullandığım pc de internet var ama , sadece belirli sitelere girilebiliyor. Pc ye IP ve DNS adresleri el ile
Konu Rasmus23 tarafından açılmış, 2529 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sınırlı İnternet konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 2529. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24620 Yer: Paradise Withness Bottom
Karma etkisi: 12290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1227818
|
Merhaba ;
Arkadaşlar , malum askerdeyim ve yaziciyim. Sorun o ki kullandığım pc de internet var ama , sadece belirli sitelere girilebiliyor. Pc ye IP ve DNS adresleri el ile girilmiş yani otomatik algılama değil. Sınırlı interneti aşmak mümkün mü ? Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3781 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19858
|
bende askerim ama senin bağlı olduğun internet sistemi turktelekomdan kısıtlamalıdır. Asla sınırı gecemezsin. Yada senin pc nin internette cıkıs portun ana serverdan kısıtlanmıstır. Bunu muhaberecilere sor birliğindeki.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
Alıntı:
saygılar |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
AĞ ve paylaşım merkezi - Ağ bağlarını yönet - Ordan internet bağlantısı hangisi ise onu seç - Özellikler de üzerine sağ tıklayıp - tcp/ipv6 var, ona gelip özellikler de - Sonra çıkan menüden iki seçeneğide hem dns hem ip otomatik al diye işaretle..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=185026 Ben bu şekilde aşmıştım, üstüne birde bu programı kur, sanırım girebilir bilgisayar artık internete.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
Alıntı:
ip ve dns ayarları elle girilip sorun aşılabilir ama ana yönetici bunu farkeder bağlantı kesildiği için ve büyük ihtimalle uzaktan erişim aktiftir ters bir durum olduğunda anında müdahale edebilir şahsen hastane bilgisayarlarında denedim ![]() ama uzaktan erişimi kapadım ![]() bi prg yüklemişti onun şifresini uçurdum kaldırdım sonra erişimi açtım yarım saat sonra tepemde belirdi ne yapıosun diye ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1227818
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Ali uygarın verdiği programı bilmem de IPV6 daha dünyada kullanıma girmedi gibi türkiyede zaten o sistem altyapı yok. Askeriyenin hatları ayrı ve telekomda yedirdiğin dns yönlendirmeleri yemez. Unix tabanlı ise Obi yada artık genekurmaymı bakıosa o kısıtlamıştır. Windows sistem ise DC yapısı varsa Serverın başında ki vatandaş kısıtlamıştır. Workgroup olacağını sanmıyorum
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=185026 Sorun şu ki dışarı çıkışı sağlaman çok zor Serverın başında ki kişi ile görüşüp halletmen gerekli. Birde siz token ring yada star network yapısı kullanıosunuzdur işler karışık bilgin yok ise ayarları hiç elleme ![]() Boşuna uğraşma onlarla sonra anlaşılır komutanda ben yaptırdım demez ihale sana kalır Biz uzaya çıkarız sen hala askere devam ediyor olursun boş yere yakma başını ![]() Düzenleyen тнєвℓα¢к∂єαтн : 13-01-2008 at 01:21. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13993
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1398232
|
Server dan gerekli ayarları yapmadıkça o kısıtlamaları aşamazsın.Oradaki personelde buna izin vermeyeceğine ve sende illegal yollardan yapmayı göze alamayacağına(ki hemen farkedilecektir) sen bu işi unut gitsin.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19852 Yer: İSTANBUL / pendik
Karma etkisi: 491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48339
|
Aman diyim kardeşim.Jandarma isen eğer canını fena yakarlar arkadaşlardan birisi muhaberecilere sor demiş bırak kimseye sorma fena olursun.Askerliğimi muhabere merkezinde haber merkezi işletmeni olarak yaptım.En başta kullanılan hat jandarmaya veya kara kuvvetlerine tahsis edilen özel hattır.Öyle el ile dns ve ip atamayla falan aşamazsın net sorununu.Bırak öyle kalsın.Yanlış hatırlamıyorsam IBM tarafından geliştirilen bi protokol kullanıyorduk adı jmap diye hatırlıyorum.TCP UDP filan değil..Neyse fazla karaladım arkadaşım sen sen ol öle kal ve BLACKDEATH ne dediyse kulağına küpe olsun derim...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=185026 Ayrıca tıklanan her dosyanın bile J.GN.K'lığı veya Kr.Kv.K.'lığından izlenildiğini bil... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Çarşı izninden çarşı iznine artık ![]() Ayrıca yorumlarınız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47567
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 512
|
Bulundugun askeri birlikteki obi ciler tarafından ağ guvenliğini sağlamak amacı ile sınırlama verilmistir bu sınırlama admin kullanıcısının c sinin içinde temp dosyası vardır ordan sınırlanıyor ayrıca eger baglantın server uzerinde ise yani serverden baglanıyorsan buda birlik agını yoneten komtanın sınırladığı program sayesinde oluyo yani kolaykolay bişi yapılamaz kendim obiciyim tum sınırlamaların nasıl yapuldı hakkında
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=185026 az biraz bilgim var zor iş senin ki vazgeç |
|
|
|
|
|
#15 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Kullanım alanın server tarafından kısıtlanmıştır kardeşim...Yapıcagın ag baglantılarını özelleştirmek ve genel DNS ayarlarını otomatik kullanda degil demiştin...O ayarları yeniden yapılandıra bilirsin...DNS ve ip ayarlarında genellikle 4.2.2.1 ve 4.2.2.5 bu ayarları kullanarak ben bazı sitelere giriş yapa biliyordum zamanında....Fakat ben yinede arkadaşların dedigine katılıyorum yinede pek elleme anlaşılırsa hem sopa yersin hemde askerligin gerçekten yana bilir...Saygılar....
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|