Sıra Bizde, haydi arkadaşlar...Ülkemizin ve bu toprakların koruyucusu askerlerimizin K.Irakda pkk' ya karşı yürüttüğü operasyonlar devam ederken bizlerde boş durmayalım.Dtp denen pkk nın siyasi uzantısı ülkede kaos yaratmaya çalışmakta.Diyarbakır, Tunceli, Hakkari, Van gibi
Konu ATEB3 tarafından açılmış, 464 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sıra Bizde, haydi arkadaşlar... konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 464. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #200981
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 822
|
Ülkemizin ve bu toprakların koruyucusu askerlerimizin K.Irakda pkk' ya karşı yürüttüğü operasyonlar devam ederken bizlerde boş durmayalım.Dtp denen pkk nın siyasi uzantısı ülkede kaos yaratmaya çalışmakta.Diyarbakır, Tunceli, Hakkari, Van gibi illerde provakatörce eylemler yaparak, halkı ülkemize karşı kışkıştırmaktadır.Askerlerimiz, yiğitlerimiz zaten gerekeni fazlasıyla yaparak kendilerine cevap vermektedir.Bizde boş durmayalım arkadaşlar, herkes evine işyerine bayrağımızı assın, Türkiyenin heryerini bayraklarımıza donatarak, hem askerlerimize destek olalım, hemde gitmesi gereken yerlere en güzel cevabı verelim.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=194983 Durmayın haydi...Heryeri bayraklarımızla donatalım... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7771 Yer: im, yurdum ''vatanımdır.''
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31027
|
bizim bayragımız 3 aydır balkondan inmedi. Şu anlayıştan bir kurtulalım; 3 gün bayrak asıp sonra indirmek yok, bayrak herzaman dalgalanmalıdır. aslında bir genelge yayınlatacaksın, herkes sitesinin girişine bayrak diregi yaptıracak!.... siteler, bütün kurum ve kuruluşlar dernekler, vakıflar büyük iş merkezleri, şehirlerde caddelerin girişleri ve çıkışları... vb. heryere bayrak astıracaksın!
Düzenleyen adenia : 26-02-2008 at 16:12. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
provokasyon gibi olacak ama... bakınız.. belli yerlerde üç beş tane baldırı çıplak gösteri yapıyor, yüzlerce vatandaş seyrediyoruz. birgün.. birgün bu topluluk içinden bir Hasan Tahsin timsali çıkacak. bunu bekliyorum. o günden sonra hiçbiri, hiçbir yerde gösteri yapamayacak rahat rahat. adamlar belediye otobüsüne molotof atıyorlar topu tüfeği 5-10 kişi, yüzlerce insan seyrediyorlar. o gün ne zaman gelir bilemem ama geldiğinde ne olacağını adım gibi biliyorum. toplumsal tepki gelecek. umarım bu toplumsal tepki geldiğinde yanlış adreslere de yönelmek söz konusu olmaz. saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #200981
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 822
|
orang gila kesinlikle haklısın sana tamamen katılıyorum, bilmiyorum bugüne kadar benim önümde böyle birşey cerayan etmedi ama ederse affetmem dalarım Allah ne verdi ise, ben en azından bu ülkeyi böyle şerefsizlere bırakmamak için kendimi feda ederim, bunlara kadar sömürülmeye mahkum insanlık dışı hareketlerde bulunan insan yok.Sözüm tüm kürtlere değil, bu pkk ve ona destek verenler, bazen düşünüyorum askerlerimiz bakın bugünde 2 şehit var k.ırakda operasyonlar yapıyor, ama arkana bakıyorsun adamlar içimizde memleketimizde dağda arama gel burdakini temizle diyesim geliyor ama olaylar büyür önüne geçilemez sanırım ilk dışarda temizlenecek snra içerisi, acaba ilk önce içerisini temizlesek dahamı iyi olurdu..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
duyarLıLıgına hayran kaLdım Kardesim
![]() Mehmetçik'Le eLeLe.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
bayrak için balkona demir kaynattırdım
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|