Şirket ağındaki pclere bağlanma yardım!Merhaba arkadaşlar... Geçenlerde bilgisayarda iş yapıyorken bi ürüne bakıyordum ve mouse kendiliğinden hareket etti. ondan sonra bi dosya yüklenir gibi bişey geldi ama çok seri şekilde ne olduğunu anlamadım. hemen
Konu danger1905 tarafından açılmış, 240 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Şirket ağındaki pclere bağlanma yardım! konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 240. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422396 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar...
Geçenlerde bilgisayarda iş yapıyorken bi ürüne bakıyordum ve mouse kendiliğinden hareket etti. ondan sonra bi dosya yüklenir gibi bişey geldi ama çok seri şekilde ne olduğunu anlamadım. hemen txt açıp " hehehe" yazdım ve irketteki yazılım bölümünden gülme sesleri geldi. Şirkette ağlar arasında bunu nasıl yapıyorlar. Kendilerine sormadım tabi. Bunla ilgili engel varmıdır. Resmen özelime girmek oluyor. ![]() Yardımlarınızı bekliyorum dostlarım ![]() Edit: Konuyu yanlış yere açmışım yardım bölümüne taşıyalım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
hocam şirketin bilgi işlem birimi bunu yapabilir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422396 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ben de zaten kendimi yazılıma adıyorum yani o konuda ne varsa öğrenme aşamasındayım. biraz araştırdım ama tam bi sonuca ulaşamadım. Yapılmayacak birşey değil fakat nasıl olur
elastix diye bişey görmüştüm geçenlerde 192.168.10.10 ip üzerine kurulu ordan mı yapıyolar yoksa ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Elastix birkaç yazılımı üzerinde barındıran ve bunları bir web paneli üzerinden yönetmeye olanak sağlayan bir yazılımdır. Linux, CentOs, Asterisk, FreePbx ve MySQL Vb. içerisinde barındırır. Ne işe yarar derseniz özetle; pbx santral, call center, mail server, fax server, instant messages, web server vs.. olarak kullanılabilir.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517224 Ağ içerisindeki ( Virüs, trojan, keylogger vb. zararlı yazılımlara mağruz kalmadan) bu tarz izlemelere karşı alınabilecek önlemlere önceden değinmiştim. Bilgisayarınızda bu tarz faaliyetler görmenizin bir çok sebebi olabilir. Bu yüzden net birşey söyleyemiyorum fakat network dersleri 9 başlığı altında benzer bir konuya değindiğimi sanıyorum. Network bölümünü biraz gezerseniz sorununuzu çözebileceğinize inanıyorum ya da en azından daha net bir fikre sahip olup bu durumla ilgili olanakları düşürüp belirli bir sebebe yönelebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Modeme bağlanma hakkında yardım | HmB_SaL | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 4 | 29-02-2008 15:30 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
|
|