[Sistem Güncelleme] ROOT Şifresi Değiştirmek1. adım olarak, Cydia'dan MobileTerminal uygulamasını indirip kuruyorsunuz. Programı çalıştırıyorsunuz. 2. adım, ekrana tırnak işaretleri olmadan '' su '' yazıyorsunuz ve RETURN tuşuna basıyorsunuz. http://www.iclarified.com/images/tutorials/5883/21504/21504.png 3. adımda karışınıza gelecek ekran,
Konu TARIK tarafından açılmış, 2243 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
[Sistem Güncelleme] ROOT Şifresi Değiştirmek konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 2243. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
1. adım olarak, Cydia'dan MobileTerminal uygulamasını indirip kuruyorsunuz. Programı çalıştırıyorsunuz.
2. adım, ekrana tırnak işaretleri olmadan '' su '' yazıyorsunuz ve RETURN tuşuna basıyorsunuz. ![]() 3. adımda karışınıza gelecek ekran, mevcut root şifrenizi isteyecektir, eğer daha önce değiştirmediyseniz, tüm iPhone'larda standart olan '' alpine '' şeklindedir. Yine tırnak işaretleri olmadan '' alpine '' yazıyorsunuz ve RETURN tuşuna basıyorsunuz. ![]() 4. adımda karşınıza gelen erkana tırnak işaretleri olmadan '' passwd '' yazıp RETURN tuşuna basıyorsunuz. ![]() 5. adım, sizden yeni şifrenizi talep edecektir, yeni şifrenizi yazıp RETURN tuşuna basıyorsunuz. ![]() 6. adımda bu işlem şifrenizin doğrulanması için tekrarlanacak, yeniden yeni şifrenizi tuşlayıp RETURN tuşuna basıyorsunuz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=321075 ![]() Yeni şifreniz ile ROOT menünüzü kullanabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #131229 Yer: Zeytinburnu / Ist.
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4517
|
Basitmiş yalnız bu alpine olayı nedir cok mrk ettim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #324840 Yer: misin Yemezmisin
Karma etkisi: 2734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 272943
|
bunu değiştirmessek ne gibi şeyler olabilir ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314636 Yer: Zombie Nation
Karma etkisi: 10975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1096923
|
Adam Tarık
Sağol Tarık abi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007