Sistem Geri Yükleme ÇalışmıyorBilgisayarıma tarayıp yüklediğim canlı tv izleme programını kaldırdıktan sonra;bilgisayarımda ses gitti,internete bağlanmıyor,sürekli olarak virüs programı bulun gibi uyarılar veriyor.Virüs programım aktif olmasına rağmen.Özellikler çalışmıyor.Yeni hesap kullanıcı oluşturamıyorum.Sistem geri yükleme almaya
Konu shadin61 tarafından açılmış, 122 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #365290
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Bilgisayarıma tarayıp yüklediğim canlı tv izleme programını kaldırdıktan sonra;bilgisayarımda ses gitti,internete bağlanmıyor,sürekli olarak virüs programı bulun gibi uyarılar veriyor.Virüs programım aktif olmasına rağmen.Özellikler çalışmıyor.Yeni hesap kullanıcı oluşturamıyorum.Sistem geri yükleme almaya çalıştığımdada alttaki resimdeki gibi hata alıyorum.Her türlü virüs,malware programını kullandım ama nafile.Format atamıyorum bilgisayarımda yüklü arşivim var.Birileri yardımcı olsun lütfen...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511229 ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Aynı konuyu bir daha açmanıza gerek yok bir bölüme açmanız yeterlidir
![]() HTML Kod:
[url]http://www.wardom.com.tr/sistem-geri-yukleme-calismiyor-t511225.html?t=511225[/url] |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| vista geri yükleme | spawnseytan | Windows Vista | 0 | 11-12-2010 14:12 |
| Firefox'ta yer imleriniz için geri yükleme yöntemi | Agovic | İşletim Sistemleri | 0 | 26-07-2008 19:30 |
| RecoveryMyFiles 3.73 Silenen dosyaları geri yükleme | babcan | Programlar | 1 | 03-09-2005 12:18 |
|
|