Sistem Mühendisliği DökümanlarıS.a Arkadaşlar Yine Türkiyedeki ilklerle karşınızdayız Bilgeadam Eğitim Kurumlarına verilen eğitimlerin tamamını bu başlık altında bulabilrsiniz Dökümanlar orjinal ve günceldir şuanki verilen eğitimlerin slayt ve pdfleri http://www.yukleresim.com/images/on7xodfqr6cjknq6u44.png Hp Server Full
Konu ARiSToKRaTeS tarafından açılmış, 14346 kişi tarafından görüntülenip, 135 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sistem Mühendisliği Dökümanları konusundaki toplam yorum: 135, okunma sayısı: 14346. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
mavisimsek
on
14-08-2009, 13:18
|
|
Programlama oLsa çok ii olurdu ama Yinede saol..
|
|
ARiSToKRaTeS
on
14-08-2009, 13:24
|
|
Programlama dökümanlarıda ekleyeceğim fakat programlama eğitimi alan arkadaş eğitime yeni başladı o yüzden onu daha sonra vereceğim |
|
costantine54
on
14-08-2009, 17:32
|
|
kuskusuz türkiyenin en iyi egitim veren bilgisayar kursunun dokumanlarını ve videolarını paylaşacaksın sorun olmaz dimi ? ayrıca bizi düşündügün için cok saol
|
|
ARiSToKRaTeS
on
14-08-2009, 18:03
|
|
Uploada başladım ama bu nalet telekomun bizim burda fiber kablo altyapısını yenilemesinden dolayı internet asırı yavas Sorun kısmına gelince 1stclass da casuslar cok fazla mutlaka baska sitelerdede görecegizdir bu dokumanları ama ilk once 1stclass da olucak inşallah sorun olmaz paylaşım yaptım diye m3hm3t beni ele vermez sanırım işin şakası bi yana bilgeadam gibi bi eğitim kurumunun file serverına hersekilde giriş yapabiliyorum cunku girilemeyecek bilgisayar yıkılamayacak site ve kırılamayacak şifre yoktur ![]() |
|
alfa147romeo
on
14-08-2009, 18:18
|
|
vayy Aristokrates kardeş helal olsun.ne diyim adamların serverlarına girip bilgileri alıp 1st de yayınlıyorsun.vallaha helal olsun gerçekten çok iyi bir fikir.
![]() |
|
costantine54
on
14-08-2009, 18:18
|
|
|
Alıntı:
saol bizim için ugrastıgın için | |
![]() |
| Etiketler |