sistem mühendisliğiarkadaşlar ankarada sistem mühendisliği kurslarından ve fiyatları hakkında bilgisi olan varmı???
Konu heartmetal tarafından açılmış, 1250 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
sistem mühendisliği konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 1250. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42091
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 123
|
arkadaşlar ankarada sistem mühendisliği kurslarından ve fiyatları hakkında bilgisi olan varmı???
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
dostum prestige eğitim var gazide bi buçuk milyar falandır düşünürsen devreye arkadaşımı sokabilirim referasna biraz kırıyolar fiyatı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28985 Yer: U.S.A florida
Karma etkisi: 436
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 42625
|
distorsion ıstanbulda bılge adam olayıı ıyıcene abartmıs kulagıma gelen bılgılere gore 6 mılyarıı yaklasmıslar. bu ne ayaktırr anlamadımm. neyse ben bursada takılıyomm fıyatı 2,50 mılyar.. 5 ay kadar surecekk pesınn odresenız baya bırr ındırımm yapıyolar arastırın derımm.. tabıı ıs sadece mcse ıle bıtse buu arada kıtap tavsıye edebılırım baslamdan adam akıllı bıı kıtap alın derım bugun 50 ytl etıkk fıyatıı olann ama 40 ytl ye bır kıtapp aldım. epeycene kalın ıcerık olarakk acıklmaları fılan guzel sorularıı nette bulabılırısnız. en azından dıstorsıonun verdıgıı sorular varr onları cıktıı dahı alabılırısınız... benımm onerecegım sımdılık kıtap olarak MCSE Microsoft Exchange 2000 Server Uygulama ve Yönetimi Eğitim Paketi... arkadas yayınlarından..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=75269 he buu arada konu networka tasındı ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
bilge adam daha çok şirkelerin elemanlarını eğitiyo tabi sokuyo direk
eğitimi iyi adamların ama fiyatı çok yüksek kursa bile gerek yok aslında ama eğtimle hızlı ilerlersiniz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9451
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
izmir de olan arkadaşlara bemar kariyer okulunu öneririm. eğitimler süper. sonuçta kariyer okulu...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24728
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 711
|
Böyle giderse yakinda ben de bi okul acicam
![]() Bugüne kadar ki tecrübelerimi satar satar yerim. Üstüne de her türlü sertifikayi veririm. em si esi, sisko si si en pi ne ararsan var ![]() hatta kendi sertifikanin ismini kendin belirle ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
Alıntı:
izmirin neresinde okul |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34645 Yer: dev/semy
Karma etkisi: 61
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5453
|
peki bu sertifikaları almak için neler istenior örngn yaş eğitim vb
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
sadece sınav başına 70 dolar
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
Alıntı:
![]() derslere ne zaman başlıoz ![]() Eğitim Kurslarında Ele Alınan Konular İşletim Sistemlerine Giriş Dosya Sistemlerine Giriş Win2K3 Sürümleri Kuruluş Yapılandırma (Control Panel) Olay Günlükleri Yerel Kullanıcı Veritabanı AD Etki Alanı Kavramları AD Kuruluşu Win2K3 ve 98 makinelerin AD etkialanına üye yapılışı Etki alanının yararları Ortak kullanıcı veritabanı Computer Management konsolu ile bilgisayar yönetimi Oturum Açma şekillerinin tanıtımı Klasik oturum açma Yeni usül (e-mail adresine benzer kullanıcı adı ile) oturum açma AD Kaplarının Tanıtımı Kullanıcıya İlişkin Bilgiler Paylaşımlar ve Paylaşımlara Erişim Yöntemleri Kullanıcı Profili ve Gezgin Kullanıcı Profili Logon Script (öncesinde startup) Home folder Gruplar ve Etki Alanı Modları Mixed mode ve native mode Paylaşım İzinleri Paylaşımlara Çevrim Dışı Erişim (Offline Files) Paylaşımlara Kolay Erişim Yöntemleri Dfs Offline Files Volume Shadow Copy NTFS İzinleri Paylaşım İzinleri ve NTFS İzinlerinin Birlikte Kullanılması NTFS'de Sıkıştırma NTFS'de Kota NTFS'de Şifreleme (EFS) * Kriptolama ve kritptolama yöntemleri * Authentication yöntemleri * EFS Yazıcılar Terminal Services Security Policies Performans İzleme Task Manager Performance Monitor Disk İşlemleri Win2K 'de Servisler Win2K'in Açılış İşlemleri Repair ve Recovery Console Registry Registry İşlemlerine Örnekler Program Yüklenirken Neler Olur? Yedekleme Komut Satırından Çalışmak Ağ İşlemleri TCP/IP Network Teknolojileri Network Protokolleri TCP/IP’ye Giriş TCP/IP’nin Mimarisi TCP/IP’de Port Kavramı IP Adresleme ve Subnetting Routing DHCP LMHOST WINS HOSTS DNS Internet Information Server Routing and Remote Access NAT ve ICS RAS ve VPN 4 saat Remote Access Policy RADIUS IPSec Kurulum ve katılımsız kurulum RIS AD'nin Fiziksel Yapısı 4 Siteler Siteler arası bağlantılar DC’ler arasındaki replikasyonun yapısı REPADMIN.EXE REPLMON AD'nin Mantıksal Yapısı OU yapısı OU’ların denetiminin delege edilmesi Group Policy AD’yi yönetmek için kullanılabilecek komutlar DCDIAG NLTEST DSADD DSGET DSRM DSMOD DSQUERY Operations Master Rolleri NTDSUTIL ile Opları değiştirmek Exchange Server Exchange Server Kurulum Alıcıların (Recipient)yaratılması Mailbox, Group, Contact İstemcilerin Yapılandırılması Outlook, Outlook Web Access, Outlook Express, Telnet Yönetim grupları ve yönlendirme grupları Storage Group'lar ve Store'lar Mesajlaşma ile ilgili Internet protokolleri Relay Kavramı ve Relay'e kapatma Bir sunucu ile birden fazla etki alanına hizmet verme Yedekleme ve yedekten geri dönme Bakım-Onarım araçları alıntıdır Düzenleyen Crazy-Ozzy : 14-07-2006 at 16:00. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9451
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
izmirde çankayada bilgisayarcılar çarşısında 445 56 88
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
ccnp ne kadar acaba ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Konu içerisinde izmirdeki Eğitim merkezleri geçmiş bende bilgi vermek istedim
İzmir Çankayada Hilton'un Arkasına bakan caddede(Hurriyet Bulvarı) Köşesinde Akser Bilişim var oradan MCSE 2000 - 2003 sertifikaları alabilirsiniz. İzmirde Cisco kursu almak isteyenler ise Ege Üniversitesinden alabilir Akserde sınavlara girebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34645 Yer: dev/semy
Karma etkisi: 61
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5453
|
birde arkadaşlar akademi izmir var kıbrıs şehitleri caddesinin yan sokagında ege palas otelin sokağı yani fiyatlar fena degil ben düşünüorum ama biraz daha büyüyümek istiyorum bi üniv okuyalım ondan sonra
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|