Sisteme Yerleşen Keylogdan ....[Çözüldü]Arkadaşlar Sisteme Yerleşen Keylogger'dan Nasıl Kurtulabilirim Format Dışında
Konu istavroz tarafından açılmış, 448 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #436699 Yer: trabzon
Karma etkisi: 35
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3293
|
Arkadaşlar Sisteme Yerleşen Keylogger'dan Nasıl Kurtulabilirim Format Dışında
Düzenleyen Balamir : 31-01-2011 at 05:13. |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446269
Karma etkisi: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2794
|
başlat-çalıştır-msconfig yaz enter de başlangıçtan keyloggerı kaldırabilirsiniz..
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44310 Yer: Kaçkar Dağları
Karma etkisi: 7930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 792044
|
F-Disk çek
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Güncel bir antivirüs kurup sisteminizi taratın
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44310 Yer: Kaçkar Dağları
Karma etkisi: 7930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 792044
|
çoğu kez başıma gelmiştir keylogger.trojan falan.
fakat bir türlü temizleyememişimdir . bildiğim bütün alternatif yollarıda denememe rağmen lakin bir sonuca ulaşamadım. son çareyi f-disk çekmekle buldum. çünkü c'ye bulaşmış olan trojan D'yede bulaşmıştı. başıma gelen bir olay fakat arkadaş yinede temizleyemezse son çareyi dediğim gibi yapsın bence. kis 2011 de etkili değildir bazen bu tür durumlarda. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #95 Yer: Meçhul
Karma etkisi: 12115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1210671
|
Normal bir kullanıcı iseniz arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi güncel bir anti virüs programı ile temizleyebilirsiniz.
Tabi öyle trojan , keylogger çeşitleri varki anti virüs programınızda bir süreliğine tanımaz ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=458020 Tavsiyem Tespit Proccess Explorer programı kullanarak: " ücretsiz bir programdır daha evvel sitede paylaşılmıştır." Görev yöneticisinde çalışan programları inceleyiniz çalışan exe dosyaları hangi konumda çalışıyor, çalıştığı konumda bir anormallik varmı yokmu ek olarakta digital imzalarını inceleyerek bilgisayarınızda zararlı yazılım olup olmadıgını anlayabilirsiniz. Temizlik Sisteminize virüs, trojan,keylogger vs.. bulaştığını varsayarsak uzaman bir kullanıcı iseniz bilgisayarınızı güvenli modda açın Registry Kayıt defterinden gerekli kayıtları temizleyin konumunu tespit ettiğiniz zararlı yazılımıda konumundan temizlersiniz olur biter. Not: Herhangi bir zararlı ismi verilmediğinden genel olarak konuya açıklık getirdim Düzenleyen Forum ustası : 29-01-2011 at 23:10. Sebep: Not eklendi |
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #436699 Yer: trabzon
Karma etkisi: 35
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3293
|
sağolun arkadaşlar öyle dandik bi keyloggki görev yöneticisinden kaldırdım
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ActiveX Java Applet Script Uygulamarı İle Sisteme Girme | Balamir | Yeni Başlayanlar İçin | 11 | 10-09-2010 10:34 |
| Wardom Da Artık Davetiyeli Sisteme Geçsin Mi? | dealbaz | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 17 | 09-03-2010 00:12 |
| bu sisteme nasıl kasa? | internet_monster2 | Donanım | 4 | 22-04-2009 09:42 |
| Tayyip Erdoğan’ın sisteme vermek istediği mesaj | +Zafer | Siyaset | 6 | 29-05-2008 17:17 |
| sisteme login olamıyorum! | erhanyavuz | Sorularınız/Yardım | 5 | 07-08-2007 15:08 |
|
|