Site Hack HakkındaArkadaşLar Bi Site Var Bu Siteye Ufak Bir Uyarı Bırakmak İstiyorum Bana Engin Tecrübeleriyle Yardım Edecek Arkadaş Arıyorum Yardım Edebilecek Arkadaşlar Bana Özelden Ulaşırlarsa Çok Sevinirim .. Şimdiden Söylüyeyim Bu
Konu kLpSz tarafından açılmış, 190 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #311623
Karma etkisi: 141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13753
|
ArkadaşLar Bi Site Var Bu Siteye Ufak Bir Uyarı Bırakmak İstiyorum Bana Engin Tecrübeleriyle Yardım Edecek Arkadaş Arıyorum Yardım Edebilecek Arkadaşlar Bana Özelden Ulaşırlarsa Çok Sevinirim .. Şimdiden Söylüyeyim Bu İşlerden Anlamam Bana Tecrübeleriyle Yardım Edecek Şahıslar Aranıyor Teşekkürler..
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Nasıl yardım edeceğiz ? açıklarmısın
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #311623
Karma etkisi: 141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13753
|
Nasıl Yardım Ediceksiniz Ben Bu Adamın Kişisel Bilgilerini İstiyorum Bi Tane Formda User (Galiba) Takılıyor Bu Adamın Mail Adresini Falan Bulabilirmiyiz Yada Sitedeki Şifresini Veya Profilini Hack'leme İmkanımız Var mı ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Forumda bilgiler mevcut oturup öğrenin kendi işinizi kendiniz halledin biz bunca zaman boşuna öğrenmedik bu işleri ve bunca bilgiyi senin gıcık olduğun kendini tatmin edeceğin bir durum içinde kullanacak değilim bölüm kurallarını okumadan tekrar bu şekilde konu açmayınız
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Site hack hakkında | SonBalina | Web Hacking ve Güvenlik | 8 | 22-10-2010 22:14 |
| site hakkında yardım... | tahirgnd | Web Siteleri | 5 | 28-08-2009 14:37 |
| Hack Proofing Your Ecommerce Site | TechniQue | E-book | 0 | 09-06-2009 14:37 |
| Site açıyorum site ismi hakkında görüşleriniz ACİL | DESRAPONT | Genel | 13 | 09-06-2005 11:40 |
|
|