Sitenizi ArşivleyinArkadaşlar bu sistem sayesinde siteniz aylık olarak arşivlenir kayır olduğunuz durumda size özel bir dizin açılır ve bu dizinden sitenizin geçmişini görebilirsiniz.Yapmanız gereken sadece kayıt olmak.Aşağıda belirtilen kodu sitenize eklediğinizde
Konu H[a]CkeR tarafından açılmış, 61 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sitenizi Arşivleyin konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 61. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #480737 Yer: Wardom Hostu
Karma etkisi: 689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 68732
|
Arkadaşlar bu sistem sayesinde siteniz aylık olarak arşivlenir kayır olduğunuz durumda size özel bir dizin açılır ve bu dizinden sitenizin geçmişini görebilirsiniz.Yapmanız gereken sadece kayıt olmak.Aşağıda belirtilen kodu sitenize eklediğinizde bir sorun olmuyor.Bu sistem saysende sitenizin geçmiş bilgileri , temaları , silinen gönderileri geri getirebiliyorsunuz.Benim çok işime yaradı kaybettiğim verileri geri kazandım bu sistem sayesinde.Yapmanız gerekenler çok kolay sadece site adresinizi doğru bir biçimde yazıp kayıt etmek daha sonra siteniz onaylandığında mail olarak dizi adresi geliyor.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=520586 Siteye gitmek için tıklayın |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sitenizi Google'da nasıl üst sıraya çıkartırsınız? | Makaveli | Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) | 3 | 10-05-2010 13:12 |
| Sitenizi google ekleme ve sitenizi üst sırala yüskseltme"resimli anlatım" | haberiz | Webmaster Genel | 6 | 10-01-2008 23:50 |
|
|