Sitenizin Hitini ArtırınMerhaba Arkadaşlar http://www.autohits.info/?wid=exen adresine benim referansımla üye olun sitenizi ekleyin hitiniz artsın.Üstelik sitenize banner popups vs hiç bir şey eklemeden.Ben denedim bugün 50 - 60 hit geldi sahiden ;) Ayrıca
Konu DeSTiNy tarafından açılmış, 1018 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sitenizin Hitini Artırın konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 1018. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18888 Yer: Paris
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba Arkadaşlar http://www.autohits.info/?wid=exen adresine benim referansımla üye olun sitenizi ekleyin hitiniz artsın.Üstelik sitenize banner popups vs hiç bir şey eklemeden.Ben denedim bugün 50 - 60 hit geldi sahiden
Ayrıca referanslara görede gönderilen hit artmaktadır.Bi deneyin derim... Sitede yazılanlardan anladığım kadarıyla mesela 1125 kişi sizin referansınızla siteye girerse eğer, günde 2025 , haftada 14175 hit gönderiyorlarmış.Valla ben denemedim gerisi size kalmış denemesi bedava,eğer deneyen olursa bana bildirsin. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=29304 Saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
sagolasin haci, sitem yok ama olanlara bayaa yarar bu
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14146
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 16
|
saol dostum benim sitem yok ama açmayı düşünüyorum.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38160
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 57
|
benim sitem yok ama arkadaşımın var ona bi söyleyim kabul ederse bildiririm
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
işte solda 126hits sağda autohits bana gelen hitler gösteriyorum ama 126hits sanırım 126 hit gönderdi,ama autohits daha az ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8703 Yer: in dibi
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 187
|
sagol iyi oldu sitemde hit artiyo
sagol |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Bugünde autohits246 mıdır nedir öyle bir site hit yolladı
Sevmeye başladım bu işi ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1207 Yer: Yemez
|
%100 gereksiz bir şey bence.. kendinizi kandırmaktan başka bi işe yaramaz
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12741 Yer: Marmaris
Karma etkisi: 572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 56378
|
gerçekten raiye katılıyorum zaten hit counter koyarken istediğin sayıdan başlatibgiiyosun
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2091
|
HOCAM buraya veya benzeri sitelere uye olduktan sora gerçekten ziyaretçi geliyomu yoksa bu illegal bi yöntemmi eger harbiden ziyaretçi geliyosa ok sözum yok ama sistem kendi içinde otomatik olarak çalışarak tık komutu gibi bi işlem yapıyosa o zaman site yapmanın bi anlamı yok
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
Hayır kardeşim bu illegal bi yöntem değil,bak mesela ben diyorum ki böyle bir site var sen giriyorsun sen girdiğinde bu siteye üye olunca,referansında var ya onunla girince dikkat et her seferinde başka bi siteye giriyor ve belli aralıklarla bu siteler değişiyor işte o arada senin siteye giriyolar bilinçsizce ama el çabukluğu ile sitenin adresini alabilirsin,yoksa 10 15 saniyede siteler değişiyo 4 5 siteye otomatik giriş yapmış oluyorsun bu siteler sürekli değişiyor.Başkalarıda siteye üye oluyor bazılarıda senin sitene giriyor veya arkadaşının sitesine giriyor bu böyle sürüp gidiyor.Aynı sadet zinciri gibi
kısaca bu sitelerde sadece siteni tanıtıyor,ve girişlere göre hitin artıyor başka bi işe yaramıyor.Üyelerin artmıyor,siteye giren senin dilinden anlamıyor,yani illegal değil ama sadece senin lafta hitin artıyo ama yinede artıyo sonuçta,siten portal olmuyo tabiki ama en azından toplistlerde üst sıralara çıkabiliyorsun ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #447 Yer: αηкαяα
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18490
|
canavar gibi giden bandwith ' i bu gereksiz ziyaretlerin sitene verdigi zararı gözardı edersek toplistlerde işe yarayablir yahut banner gosterim programlarında super olur ama clickerlar vaarken neden autohits
![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #386
Karma etkisi: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70442
|
Alıntı:
![]() amon clickerdan farkı arkadaşın dediği gibiyse çünkü ben denemedim farklı ip lerden giriş yapılması ayrıca clickerda proxy kullansan bile sürekli üst üste giriş yapıldığı için sponsor firmalar rahatça anlıyor ve seni banlıyorlar... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47184 Yer: istanbul
Karma etkisi: 123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11627
|
eyvallah üye oldun deneyelim bakalım...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18002
![]() Karma: 28
|
Sitenizin hit artışını kendi hosting panelinizden net olarak göremezsiniz gördüğünüz skor da sadece sizi sevindirmekten başka bir işe yaramaz.Adsense programına üye olarak deneyin hitlerin ne kadarını kabul ettiğini anlayın.(günde en fazla 20)
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|