Siteyi zevk için mi para kazanmak amaçlı mı yapıyorsunuz.Bir site kuruyorsunuz. Burda google reklamları para kazandırıyor mu ? Bu para neye göre nasıl ? Tabii tıklamaya göre diye düşünüyorum ama tıklama başına mı para veriyorlar belli bir limiti
Konu mawi' tarafından açılmış, 630 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Siteyi zevk için mi para kazanmak amaçlı mı yapıyorsunuz. konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 630. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37164 Yer: altı
Karma etkisi: 17393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
Bir site kuruyorsunuz.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=204849 Burda google reklamları para kazandırıyor mu ? Bu para neye göre nasıl ? Tabii tıklamaya göre diye düşünüyorum ama tıklama başına mı para veriyorlar belli bir limiti aşınca belli bir para mı sunuyorlar. Yoksa tıkladıkça google da liste başımı oluyup reklam verenlerin tercihi olup mu para kazanıyorsunuz. Eğer google dan direk para kazanıyorsanız bu adamlar size nasıl ödeme yapıyor ? kargoyla değildir heralde ![]() Para kazanmak amaçlı yaptığınız sitelerin içeriğini ne olarak tercih ediyorsunuz. Yada para kazanmak amaçlı site yapmaya kalksanız ne yapardınız basit bişey olarak. Satış mı yapıyorsunuz yüksek hit alarak reklam almayı mı düşünüyorsunuz. Bu site yapımı konusunda pek bilgim yok. Bir site yaparak para kazanmak için illa kodlamaları çok iyi bilmek mi gerekiyor ? Yoksa hazır kodlayıcı programlarla da güzel bir site yapılabilinir mi.? mesela dreamweaver kullanarak sağlam güzel bir site yapabilinir mi ? Benim aklıma gelmeyen açıklamak istedikleriniz de varsa ekleyerek cevap verirseniz sevinirim. Okuyup cevap vermeyen sessiz çoğunluğa da tşkler. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #88833
Karma etkisi: 87
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8128
|
hocam sorulabilecek ne kadar soru varsa sormuşsun
![]() Şöle diyelim: adsense tıklama başına para verir, yani sitene giren ziyaretçiler reklmalara tıkladıkca sen para kazanırsın,tıklamarda ki ücretler ise sitenin içeriğine göre değişir. Mesela türkçe içerikli genel konulardan bahseden bir site actıgında sitende cıkan reklamlar genellikle kalitesiz ucuz reklamlardır! Ancak (forex, making money, credit card vs...) üzerine siteler kurdugunda çıkan reklamlardiğerlerine göre daha fazla kazandırır... Gelelim diğer soruna site acmak için öle mükkemmel bi kodlama bilmene gerekte yok! www.blogcu.com veya www.blogspot.com adreslerinden kendine bir alan alıp adsense e başvurabilirisin... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=204849 VEYA sadece DOMAİN alarak, parking sistemiyle de kazanabilirisin(benim yöntem Bu yöntemde site kurmana da gerek yok! sadece domain almamız ve park etmemiz yeterli..(tabi bi kaç detay var)Umarım yardımcı olmuşumdur.!.! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
olamadık galiba
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
Alıntı:
![]() Aslında soracak olduklarımı biriktirerek sormayı düşünüyordum ondan cevap yazmamıştım ![]() Peki ücretsiz domainlerde reklam alarakta para kazanabiliyor muyuz ? İçerik yasal değil. Program film mp3 gibi parçalardan oluşuyorsa bu parayı almak için verdiğimiz adreste bizi kitlemesinler ? ![]() Ve çapraz bağlantı denilen olayı anlamadım. örneklerle açıklasan hoş olur. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
parking detayları için pm den msn yollarsan yardımcı olabilrim!
-ücrertsiz domainlerle parking yapamazsın -mp3 film warez vs.. gibi içerikli sitelere zaten google reklam vermez! -çarpaz bağlantı derken ne demek istedin? herkese kolay gelsin!... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
-mp3 film warez vs.. gibi içerikli sitelere zaten google reklam vermez! demişsin. Forumlara takıldığımdan oraları örnek vericem. Film&program gibi paylaşımların yapıldığı, yani illegal içeriğin olduğu sitelerde var bunların reklamları. Okuduğum bazı yazılarda bahsediyor. Daha çok hit almak için çapraz bağlantı öneriyolar. Bende tam bilmiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75806
Karma etkisi: 5715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 570659
|
parking ne kardes?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
parking= Sitenizin domainini bir reklam şirketine kiralayarak ordan gelen tıklamalardan para kazanmak diyebilriz! (Sistemin linkini imzamada eklemiştim zaten) |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|