Siyaset bölümünün üzerindeki siyasi hakimiyet.2 adet konu açtım farklı zamanlarda. Birisi Kılıçdaroğlu ve pkk başlıklı, http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=469889 diğerinin konu başlığı Chp-pkk ilişkilerine devam. http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472513 Gıla modumuz aşağıdaki yazıyı yazıp kapatmış konularımı. Adalet yapıyormuş gibi davranıp
Konu intelligence tarafından açılmış, 224 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | ||||
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #174279 Yer: yüzü
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1717175
|
2 adet konu açtım farklı zamanlarda.
Birisi Kılıçdaroğlu ve pkk başlıklı, http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=469889 diğerinin konu başlığı Chp-pkk ilişkilerine devam. http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472513 Gıla modumuz aşağıdaki yazıyı yazıp kapatmış konularımı. Adalet yapıyormuş gibi davranıp kendi siyasi görüşleri doğrultusunda Siyaset bölümünde dilediği gibi at oynatıyor. Militan Siyaset aynı bu yaptığı işlem gibi işte. Kendinden başkasına yaşam hakkı tanımama. Belki öldürmek değil de: Su yok, Ekmek yok, Hürriyet yok, ama yaşamak serbest der gibi bir siyasi moderatörlük anlayışı mevcut zatı şahanelerinin. Ne demişizde kapanmış konumuz: demişiz ki : Oy vermeyi becerememiş bir Genel Başkan olabilir. Askerliğini yapmamış bir Genel Başkanda olabilir. Fakat pkk destekçisi bir Genel Başkan olmasını sindirebilmek zor. Konunuz, 1/ Kılıçdaroğlu'nun askerlik yapıp yapmadığı konusunda net bir kanıt ortaya koymamaktadır. Siyasi parti liderlerine iftira atmak yasaktır. Varsa kanıtınız, pm atın, konuyu açalım, kanıtınızı koyun. Bende Gıla moda soruyorum bu Kılıçdaroğlu denen Genel Başkan ne meziyette bir adamdır ki kendisne Türkiyenin genelinde yayın yapan bir gazetenin yazarı Askerliğini yapmamış diye yazı yazıyor ama O çıkıpta aha kardeşim evraklarım. Askerliği şurada yaptım şimdi bu evrakları bi tarafına sok diyemiyor. Ama Gıla mod kılıçdaroğlunu kendisinden daha fazla koruyor. Kraldan daha kralcı 2/ Kılıçdaroğlu, pkk nın sözcülüğünü, avukatlığını yapmış kişi veya kişileri partisine dahil etmiş hatta aday bile göstermiş olabilir. Bunun bedelini sandık başında öder. Ancak ( PKK DESTEKÇİSİ BİR GENEL BAŞKAN ) diyebilmeniz için ya ağzınızın ayarının olmaması, ya çok iyi bildiğiniz birtakım kaynakların olması veya iftira atıyor olmanız gerekir. Buna izin vermem söz konusu bile değildir. Bunu diyen Gıla mod Kılıçdaroğlunun askerliği konusunu bir başka arkadaş wardomda açtığında şu ifadeyi kullanıyordu. Alıntı:
Ki bu ilk vukuatıda değildir. 3/ Yalçın Küçük'e yapılan bir demokratik haksızlığa tepki koymak başka birşeydir, Yalçın Küçük'ün apo sevgisine destek vermek farklı bir şeydir. Unutmayınız ki; bölücülükten ceza yatmış recep tayyip erdoğanın bir an önce meclise girebilmesi için desteği de yine her fırsatta çaktırmadan küfür ettiğiniz CHP vermiştir. Sap ile samanı ayırd edemiyorsanız, konularınızı dikkatli açmanızı öneririm. Gıla moda sadece bir video ile cevap vermek istiyorum. Öcalanın kardeşini savunan kılıçdaroğlunu izleyin ve Gılaya hak verin.
4/ Valilikten gelen uyarıya rağmen, pkk lı kişileri başhekimlik koltuğuna oturttu sözünüz kanıt ister. buradaki kişi ( LER ) sözü abartılıdır. Ayrıca madem bu şahıs ( LAR ) pkk lı idi, valiliğin yapması gereken kolluk güçlerini devreye geçirerek bu şahısların göz altına alınmalarını sağlamak değilmiydi? Doktorların, hekimlerin dokunulmazlıkları var da bizmi bilmiyoruz? Kılıçdaroğlu'nun atadığı şahıs başhekim olduysa ve pkk lı ise, devletin bu duruma el koyması gerekmezmiydi? Devlet bu duruma el koymamışsa, bir şahsı nasıl pkk lı olarak itham edebilirsiniz? Bu iftira atma işleri bu kadar ucuzmudur? Aynı şekilde denizfeneri davası ile ilgili RTÜK ün başına getirilen Zahit Akman'dan dolayı AKP ye hırsızlar partisi diyenler ortaya çıkarsa ve sizin postunuzu baz alırlarsa biz buna nasıl müdahale edebileceğiz? Dün, ( akp vatan hainidir ) Bugün ( akp vatan haini değildir ) konularıyla birlikte, sizin de iki konunuz kapatılmıştır. saygılar. demiş Gıla mod. Konuyu iyi okuyunuz sayın mod. http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=415479 Kılıçdaroğlu Pkk yı resmi olarak savunan kişiyi Genel Başkan yardımcısı yapmışmıdır; Yapmıştır. İstanbuldan garanti yerden kendinden sonra 3. sıra Milletvekili adayı yapmışmıdır: Yapmıştır. Vali tarafından Pkk suçlaması olan kişileri(2 kişi) sonucu beklemek yerine ısrarla Başhekim yapmışmıdır: Yapmıştır. Yani ne istiyorsun ki daha Pkk nın eline telsiz bomba keleş vermesini bekleyeyim. Varsa elinde belgen hırsız diyebilirisiz. Pkklıyı bilerek başhekim yapana Öcalana kardeşim diye kitap yazanı korumaya alana, Pkk nın resmi avukatını resmi genel başkan yardımcısı olarak alana bizim oralarda pkk destekçisi derler. Ağızlarımız buna ayarlanmıştır sayın modum. Bundan da gocunmayız. Gocunana da iyi gözle bakmayız. |
||||
|
|
|||||
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96972 Yer: ...................................
Karma etkisi: 30268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3025282
|
bu konunun yeri burasımı sence bence değil eğer bilmiyorsan yeni üyeysen ben göstereyim bu seferlik link aşağıda..
http://www.wardom.com.tr/forumlarla-...iniz-f146.html |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
Konuyu açan arkadaş sen bunu hep yapıyorsun.
Militanca tavır takınıyorsun. Sen zannediyor musunki AKP politikalarından hoşlanmayan bizler sizler gibiyiz. Mesela bizzat ben bugün AKP'ye olumsuz olan bir konu için bu konu kaldırılsın diye ricada bulundum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472827 Sizler CHP veya MHP'ye olumsuz bakan konu olsa zerrece böyle bir hareket yapmazsınız. Çünkü sizler militanca davranıyorsunuz. Sizler sürekli bir iftiradır gidiyor. Doğruluğundan emin olmayan konuları açıyor, gün itibari ile o konunun yalan olduğu çıkınca ardamarınız bile çatlamıyor. Örnek mesela senin açtığın yakın zamanda bir konu. Yok şu şunla bağlantılı bu terörist, yok bu Pkk ile ilişkili. Sizin görüşünüzdeki partinin veya topluluğun da buna benzer, hatta daha beter olayları karşısınızda sus pus oluyor hatta bazılarıda bir kulp bulup aklama çabasına giriyor veya görmezden geliyorsunuz. Sizler aynı olayı kendiniz yapınca sus pus, millet yapınca alikıran başkesen oluyorsunuz. Kısacası militan tutumları bırakın. Düzenleyen Tuva : 12-04-2011 at 17:53. |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37164 Yer: altı
Karma etkisi: 17393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
Bi ton yazı yazılınca mı aklına gelmiş
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
1- Kılıçdaroğlunun askerlik yapıp yapmadığıyla ilgili belge istedik.
belge göstermeden ( askerlik yapmadı ) diyemezsiniz. varsa kaynağınız, pm atın, cevap hakkı verelim demişiz. senin gibi yüz kişi gelir gider ama wardom bir giderse bir daha gelmez. sen, kaynak göstermek yerine bağırıp çağırmayı tercih etmişsin. senin tercihindir. burada kimseye iftira attırmam.. 2- PKK yı seven, savunan bir kişinin chp ye yardımcı vs olmasını yine ben eleştirdim. ancak, bu gözle baktığınızda, Yasin el Kadı'ya kefil oldu diye akp ye TERÖRİST parti denilbilirmi? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472827 Burada ettiğiniz sözlere dikkat edeceksin efendi burası tingonun ahırı değil.. 3- Elli kere yazdık çizdik söyledik iki tane malzemen var, elli tane konu açtın Yalçın Küçük, apoyu sevdiği için savunulmamıştır. senin yaptığın, bir hayat kadınına vurup kaçan arabaya şahitlik yapmayı, HAYAT KADINININ KANKASI gibi yorumlamaktır, buna da izin vermem.. Bir şahıs apoyu seviyor diye destek çıkmak farklıdır, kanıtsız delilsiz gözaltına alındığı için destek çıkmak farklıdır senin yaptığına yargısız infaz derler, yaptırmam.. 4- Bugün meclisimizde pkk nın temsilcileri mevcuttur. pkk dan en az sizin kadar ben de hazzetmem SAYIN APO demem onların aldıkları canlar için KELLE demem onların yasını tutmam, tutana saygı göstermem.. ama devletin baş hekimlik yapabilir belgesi verdiği bir kişiye baş hekimlik veren bir şahıs için PKK NIN KANKASI da dedirtmem.. Burada, wardom.com. tr nin sağlığıyla, yapısıyla, sağıyla, soluyla oynamanıza izin vermem.. git, şimdi bir konu daha aç açabiliyorsan... mawi isimli arkadaşıma da şunu söyleyebilirim bi ton yazı yazılınca gördüm, evet. göz ucuyla ancak bakabiliyoruz konulara. bizim de kıçımıza don alabilmek için eşşekler gibi koşturmak gibi bir mecburiyetimiz var HAMDOLSUN. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Siyasi Yanlışlar! | netr0n | Siyaset | 15 | 29-03-2011 22:47 |
| "Dünyanın en önemli siyasi projesi AKP!" | ESTERGON | Siyaset | 9 | 05-08-2008 04:55 |
| Siyasi Partiler Kanunu ve Siyasi Partilerin Proğram ve Tüzükleri | +Zafer | Siyaset | 130 | 20-07-2008 02:03 |
| yılın en büyük siyasi yalanları | mr_mojo | Güncel | 0 | 25-12-2005 16:46 |
|
|