sli ekran kartiselam arkadaşlar bilgisayarımda asus a8n sli premium anakart ve sapphire x1800xl ekran kartı war ben bu sisteme farklı bi marka ve model ekran kartı alsam elimdeki ekran kartı ile crossfire
Konu lordzku tarafından açılmış, 416 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
sli ekran karti konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 416. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29131
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selam arkadaşlar bilgisayarımda asus a8n sli premium anakart ve sapphire x1800xl ekran kartı war ben bu sisteme farklı bi marka ve model ekran kartı alsam elimdeki ekran kartı ile crossfire bağlantı parçasıyla bağlayabilirmiyim.yani kısaca iki farklı ekran kartını birbirine bağlamak mümkünmü yoksa aynı modelmi olması lazım.bilgi verirseniz çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102502 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1005
|
yok arkadaşım şimdilik sli ile crossfire birbirlerini desteklemiyor ama ilerde destekleyecekler. Anakartınla yalnızca nvidia çipli ekran kartlarını birleştirebilirsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
SLI bağlanan ekran kartlarının marka / model ve buna dayalı olarak aynı chipsete sahip olması gerekir. Aksi taktirde performans alamıyorsun ve SLI olarak gözükmüyor sistemde.
Birde SLI bağlantılarda ekran kartınızın 16 X ten 4 X'e geçiş yaptığını unutmayın |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
benim ekran kartım ASUS NİVİDİA 8600 GT SLİENT İYİ Mİ KÖTÜMÜ HANİ ŞU GTS DENEN ŞEYDEN Mİ BENİM Kİ
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Ekran kartın gerçekten çok güzel Nvidia'nın Gt serisi tüm kullanıcılarını herzaman memnun etmiştir. Fakat Senin kullandığın ekran kartı GTS serisi değil , GT serisi. Aralarındaki farklar ise tabloda mevcuttur. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|