Smile ADSL Somurtturan ADSL

http://graphics.desivalley.com/wp-content/uploads/2010/08/smile.jpg Öncelikle merhaba arkadaşlar, Sizlere bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Ben 1 megabit Smile adsl abonesiydim, bir gün smile adsl beni aradı ve hızınızı 8 megabite kadar olan Konu tinanoglu tarafından açılmış, 624 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Networking - Ağ Güvenliği > Donanım, Yazılım ve Internet
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: adsl smile
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Smile ADSL Somurtturan ADSL konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 624.

Eski 30-05-2011, 12:26   #1
tinanoglu
Forum Kalfası

tinanoglu's Avatar

Üye numarası: #48064
Karma etkisi: 2071 tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000
Exclamation Smile ADSL Somurtturan ADSL

Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Sizlere bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Ben 1 megabit Smile adsl abonesiydim, bir gün smile adsl beni aradı ve hızınızı 8 megabite kadar olan tarifeye geçirelimmi diye sordu. Bende 8 megabit olacaksa geçirin dedim ve 8 megabite kadar olan tarifeye geçtim.

İşte herşey bundan sonra başladı. Sık sık netim kesiliyor ve saatlerce gelmiyordu. Buna istinaden Smile adsl’yi aradım ve durumu izah ettim. Sorunu çözdüler sağolsunlarda daha sonra anladım’ki hızımı 4 megabite düşürüp sabitlemişler.

Neyse böyle devam ettim herhangi bir kesinti yoktu ve 4 megabiti tam anlamıyla alıyordum. Daha sonraki aylarda hızımda bariz düşüşler meydana gelmeye başladı ve modemimin arayüzünden baktığımda hızımın 4 megabit seviyesinden 2 megabit seviyesine indirilip sabitlendiğini gördüm.

Bir hışımla telefona sarılıp Smile “Gülümseten” hattı aradım durumu izah ettim ve hızımın vaadedilen rakam olan “8 megabite kadar” a çıkarılmasını talep ettim. Müşteri temsilcisi bu hızı hattımın kaldıramayacağını söyledi ve altyapınız yetersiz diyede ekledi, e madem 8 i kaldırmıyor 6 yı kaldırmıyor 4 de sorunsuz bağlanıyordum e bunu kaldırıyordu neden 2 ye düşürdünüz? şimdimi kaldırmıyor diye sorduğumda en makul 2 ile bağlanabileceğiniz için hızınız 2 megabite sabitlenmiş diye bir cevap aldım.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=482535

Bu cevap tabiki beni tatmin etmedi ve hızımın tekrardan 8 megabite olmazsa 6 ya o da olmaz ise 4 e çıkarılmasını istedim. Resmen modem başında deneme yanılma yöntemini kullanarak en sonunda 4 megabitte sorunsuz bağlandığım anlaşıldı ve hızım 4 megabite sabitlendi.

Şimdi gelelim asıl konuya, Smile adsl Müşteri temsilcisine hattımı 8 megabiti kaldıracak düzeyde iyileştirilmesini talep ettim. Müşteri temsilcisi bu talebi TTnet e yapmam gerektiğini söyledi, neden bunu siz yapmıyorsunuz ben ttnet müşterisi değil sizin müşterinizim dediğimde ttnet’in altyapısını kullandıklarını doğal olarakta ttnet’e başvurmam gerektiğini söyledi. Ben ısrarla bu işlemin smile adsl nin yapması gerektiğini savunduğum halde sonuç alamadım ve bu sabah Türk Telekom ttnet’in yolunu tuttum.

Hattımdaki iyileştirme isteğimi ttnet e bildirdim fakat aldığım cevap Smile adsl abonesi olduğum için bu işlemi Smile adsl’nin yapması gerektiğiydi (port santral vs vs).
Ttnet görevlisi yanında smile adsl “Gülümseten” hattı aradım durumu anlattım yine aynı şeyler bana söylendiğinde ttnet görevlisine telefonu verdim ve çetin bir --ttnet VS smile adsl-- savaşı izledim

Ttnet topu smileye, smile topu ttnet e atıyordu anladımki olan bana oluyordu suçum ise ttnet değil smile adsl abonesi olmamdı

Anladımki bu işlemlerden sonuç alamayacağım bari buraya kadar gelmişken ttnet operasyon müdürü ile bir görüşeyim dedim ve odasına girip sorunumu anlattım, şimdi top kimde müdür bey dedim

Sağolsun gerçekten ilgilendi, sorunumla ilgili olarak bu işlemleri Smile adsl’nin yapması gerektiğini (santral, port, teknik ekip vs vs) ve bu gibi sorunlar ile çok karşılaştıklarını arada kalan mağdur olan kişilerinde smile adsl gibi ttnet altyapısını kullanan ISS firma aboneleri olduğunu söyledi. Yani tam bir çıkmaz.

Sonuç olarak yardımcı olacağını, hattımla ilgili iyileştirme işlemleriyle ilgileneceğini hatta ve hatta imkan dahilinde olumlu sonuç alınır ise binamıza Fiber optik getirilebileceğini söyledi.
En azından ilgi ve alakası süperdi.

Şimdi kendi kendime soruyorum ttnet gibi kendi altyapısını kullanan bir firma varken neden gidip ttnet altyapısı kullanan aracı konumundaki Smile adsl ye abone oldum?
Sorunlarımı çözemeyen, Adsl hizmetini bana sağlarken ttnet ile aramda aracı olup, aracı olduğu hizmetten tonlarca para kazanıp, para kazandığı aracılık hizmeti yaptığı abonesinden gelen bir sorun ile ilgili tekrar ttnet ile abonesi arasında sorun ile ilgili aracı olmayan! Smile adsl abonesi oldum?
Çünkü Aptalmışım Aptalız

Ben eğer Smile Adsl abonesi isem Smile adsl’nin sorumluluğu altında olmam gerekir.
Benim bütün sorunlarım ile Smile adsl’nin ilgilenmesi ve çözüme kavuşturması gerekir.
Benim muhattabım Smile Adsl’dir.

Smile bunun tam tersini söylüyor

Arkadaşlar sakın olaki Smile adsl gibi ttnet altyapısı kullanan ISS firmalarının allı pullu reklamlarına kanıp’da Bu firmalara abone olayım demeyin.
Hele birde benim gibi 2 senelik sözleşme falanda yapayım demeyin yoksa böyle sorunlarda böyle 2. Sınıf vatandaş muamelesi görür yeşilçamdaki Sezercik gibi "Pijjjj diilimm ben" diyip ortada kalırsınız.
Gelen vurur giden vurur, top bir o kalede bir bu kalede
Cayma bedelini göze aldım. tekeldir mekeldir ama TTnet e geçiyorum.
En azından sahibim belli olur
Saygılarımla.
tinanoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 30-05-2011, 12:32   #2
tinanoglu
Forum Kalfası

tinanoglu's Avatar

Karma etkisi: 2071 tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000tinanoglu seviye: 2000

Konuyu yanlış yere açmışım, özür dilerim

Eski 30-05-2011, 12:47   #3
VoLKæN
Forum Ustası

VoLKæN's Avatar

Üye numarası: #4844
Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086 VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000
1stClass Üye 

öncelikle geçmiş olsun

ben smile kullanıyorum bana göre en iyi firma burası

2 yıl boyunca sadece 1 kez sorun yaşadım faturamın yanlış hesaplanması yüzünden onuda bildirdim araştırıp düzeltiler

sizin sorununuz alt yapıyla alakalı bulunduğunuz mevkinin alt yapısı ve santrale uzaklığınız yüzünden bağlantı sıkıntısı çekiyorsunuz bunun smile ile alakası yok bence

en iyi indirimleri smile yapıyor mesela ben 1 yıl kontrat yaparak internet alıyorum

6 ay 29 6 ay 49 aktivasyonda yok hızım 8mb kadar ama şu zamana kadar kotasını sürekli aştığım halde hiç düşmedi 800-900 ile çekim yapabiliyorum bağlantım da kopmuyor

siz ttnete geçtiğinizde farklı hız alacağınızımı düşünüyorsunuz bence denemeye değmez eğer kalite istiyorsan süper online fiber internetine geçin tabi bulunduğunuz şehirde altyapısı varsa

burda firma kötülemenin bir artısı olmaz herkes sorun yaşayabilir
VoLKæN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-05-2011, 12:57   #4
tinanoglu
Forum Kalfası

tinanoglu's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi MaRJiNal. Mesajı Göster
öncelikle geçmiş olsun

ben smile kullanıyorum bana göre en iyi firma burası

2 yıl boyunca sadece 1 kez sorun yaşadım faturamın yanlış hesaplanması yüzünden onuda bildirdim araştırıp düzeltiler

sizin sorununuz alt yapıyla alakalı bulunduğunuz mevkinin alt yapısı ve santrale uzaklığınız yüzünden bağlantı sıkıntısı çekiyorsunuz bunun smile ile alakası yok bence

en iyi indirimleri smile yapıyor mesela ben 1 yıl kontrat yaparak internet alıyorum

6 ay 29 6 ay 49 aktivasyonda yok hızım 8mb kadar ama şu zamana kadar kotasını sürekli aştığım halde hiç düşmedi 800-900 ile çekim yapabiliyorum bağlantım da kopmuyor

siz ttnete geçtiğinizde farklı hız alacağınızımı düşünüyorsunuz bence denemeye değmez eğer kalite istiyorsan süper online fiber internetine geçin tabi bulunduğunuz şehirde altyapısı varsa

burda firma kötülemenin bir artısı olmaz herkes sorun yaşayabilir
Evet sorunum altyapı ile ilgili, santrale olan uzaklık port vs vs bunları biliyorum. benim smileden talebim hattımın iyileştirilmesi yönündeydi fakat smile topu ttnet e ttenet topu smileye atıyor.
ttnet e geçtiğimde hızımın değişmesini beklemeyeceğim tabiki ama sorunumla ilgilenecek biri mutlaka olacak nede olsa.

Peki doğru TTnet altyapısı kullanılıyor ama Sonuçta ben bir Smile adsl abonesiyim, Ttnet değil. sorunumla Smile ilgilenmeli başvurumu smile almalı beni ttnete şutlamamalı,
Muhattabım smile adsl dir haksızmıyım?
Smile

Eski 30-05-2011, 13:02   #5
mehmetd
Cool Çırak

Üye numarası: #160993
Karma etkisi: 0 mehmetd seviye: 10

madem ki ttnet'in alt yapısını kullanıyor öyleyse ttnet kullanan ttnet'in alt yapısıyla ttnet'ten daha iyi mi hizmet verecek!
mehmetd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-05-2011, 13:05   #6
VoLKæN
Forum Ustası

VoLKæN's Avatar

Karma etkisi: 65086 VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000VoLKæN seviye: 2000
1stClass Üye 

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi tinanoglu Mesajı Göster
Evet sorunum altyapı ile ilgili, santrale olan uzaklık port vs vs bunları biliyorum. benim smileden talebim hattımın iyileştirilmesi yönündeydi fakat smile topu ttnet e ttenet topu smileye atıyor.
ttnet e geçtiğimde hızımın değişmesini beklemeyeceğim tabiki ama sorunumla ilgilenecek biri mutlaka olacak nede olsa.

Peki doğru TTnet altyapısı kullanılıyor ama Sonuçta ben bir Smile adsl abonesiyim, Ttnet değil. sorunumla Smile ilgilenmeli başvurumu smile almalı beni ttnete şutlamamalı,
Muhattabım smile adsl dir haksızmıyım?
Smile
smile le muhattap olmanız lazım tabiki ama söyle bişeyde var ttnetin altyapısı kullanıldığı için alt yapı düzenlemesi olarak smile yapacağı çok bişey yok

siz yinede smile şikayet bildirimi açarak konuşun , müşteri hizmetleri ile konuşurken şikayet bildirimi açılmasını isteyin siz o zaman gerçekten ilgilenecektirler

Eski 30-05-2011, 13:16   #7
Forum ustası
Forum Kalfası

Forum ustası's Avatar

Üye numarası: #95
Yer: Meçhul
Karma etkisi: 12115 Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000

TT net e tekrar geçmen iyi oldu geçenlerdede beni aradılar farklı bir firmadan dedim ttnetten memnunum pek memun olmasamda memnunum
Forum ustası Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-05-2011, 13:28   #8
tinanoglu
Forum Kalfası

tinanoglu's Avatar

Alıntı:
smile le muhattap olmanız lazım tabiki ama söyle bişeyde var ttnetin altyapısı kullanıldığı için alt yapı düzenlemesi olarak smile yapacağı çok bişey yok

siz yinede smile şikayet bildirimi açarak konuşun , müşteri hizmetleri ile konuşurken şikayet bildirimi açılmasını isteyin siz o zaman gerçekten ilgilenecektirler
Evet smilenin altyapı için yapacak bir şeyi yok ama en azından abonesinin mağdur olmaması için abonesinden gelen şikayeti çözümlemek amacı ile ttnet den gerekli iyileştirmelerin yapılması talebinde bulunabilir veya destek olabilir.

fakat müşteri hizmetleri maalesef bu konudada şikayet açmıyor, en ufak bir yardımda bulunmuyor. Olayı yine alt yapıya bağlayıp elimizden bir şey gelmez bütün sorumluluk ttnet'in deyip ttnet'e yönlendiriyor.

ttnet'de Smile adsl abonesi olduğumuz için bizimle ilgilenmiyor, Smileye git diyor

sonuç olarak tatlı dil sayesinde ttnet'den sorunumun en kısa zamanda halledileceği sözünü aldım fakat smile adsl abonesine karşı bu sorumsuzluğu ile gözümden çok düştü.

Eski 30-05-2011, 13:29   #9
tinanoglu
Forum Kalfası

tinanoglu's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Forum ustası Mesajı Göster
TT net e tekrar geçmen iyi oldu geçenlerdede beni aradılar farklı bir firmadan dedim ttnetten memnunum pek memun olmasamda memnunum
Memnun kalmaya devam et bence

Eski 30-05-2011, 14:08   #10
Balamir
Banned

Balamir's Avatar

Üye numarası: #975
Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0 Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. Wardom Destekçisi 

Smile adsl ile benimde kuzeniminde başından tatsız olaylar geçmişti forumda paylaşmıştım bunları hatta mahkemelik olduk ama mahkemeyi biz kazanıp resmen eziyet ettirdim avukat aracılığı ile birde ttnet'e geçmeden önce oturduğunuz yerde superonlien fiber internet olup olmadığını öğrenin varsa fiber internet bağlatın pişamn olmazsınız ttnet'in 1mbit sınırsız fiyatına siz 10mibt sınırsız bağlanıyorsunuz ve hızınızda düşüş olmuyor çünkü telefon hattı değil fiber kablo üzerinden özel giriş yapıyorsunuz bence bir araştırın
Balamir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-05-2011, 14:25   #11
tinanoglu
Forum Kalfası

tinanoglu's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Balamir Mesajı Göster
Smile adsl ile benimde kuzeniminde başından tatsız olaylar geçmişti forumda paylaşmıştım bunları hatta mahkemelik olduk ama mahkemeyi biz kazanıp resmen eziyet ettirdim avukat aracılığı ile birde ttnet'e geçmeden önce oturduğunuz yerde superonlien fiber internet olup olmadığını öğrenin varsa fiber internet bağlatın pişamn olmazsınız ttnet'in 1mbit sınırsız fiyatına siz 10mibt sınırsız bağlanıyorsunuz ve hızınızda düşüş olmuyor çünkü telefon hattı değil fiber kablo üzerinden özel giriş yapıyorsunuz bence bir araştırın
Evet superonline'yi daha evvelden araştırmıştım ikametim İstanbul Maltepe, burada superonline fiber hizmeti var. başvuruda bulunmuştum, fakat
Fiber internet hizmetini şu an sadece büyük sitelere verdiklerini söylediler. Ben ise site olmayan bir apartmanda oturuyorum. Superonline hayal oldu yani.

Şu an ttnet harıl harıl fiber optik kablo döşüyor, her yere Dslam saha dolapları koyuyor. Superonlineden değilde Ttnet den ümitliyim, en azından bugün görüştüğüm ttnet yetkilisi bağlantının en kötü olduğu yerlere fiber konusunda öncelik verdiklerini söyledi.
Hadi hayırlısı.

Eski 30-05-2011, 14:54   #12
fearless19
Forum Kalfası

fearless19's Avatar

Üye numarası: #388974
Yer: Yemez
Karma etkisi: 5642 fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Son gunlerde TTNET ten cok memnunum Download Hızım 1Mb altina dusmuyor.8 Mgbit'lik paketi kullaniyorum. Bu duruma hala inanamiyorm ondan surekli birseyler indirip bakiyorum gercekmi diye. 1.100 bile gordum hemde oyle saniyelik değil. 1-2 dk o hızda download aldim. İnş. bozulmaz hep boyle devam eder
fearless19 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-05-2011, 14:59   #13
VoLKæN
Forum Ustası

VoLKæN's Avatar

1stClass Üye 

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi fearless19 Mesajı Göster
Son gunlerde TTNET ten cok memnunum Download Hızım 1Mb altina dusmuyor.8 Mgbit'lik paketi kullaniyorum. Bu duruma hala inanamiyorm ondan surekli birseyler indirip bakiyorum gercekmi diye. 1.100 bile gordum hemde oyle saniyelik değil. 1-2 dk o hızda download aldim. İnş. bozulmaz hep boyle devam eder
artık böyle zaten 512 kb hızı 1 mb çıkardılar kota da 25 gb oldu

Eski 30-05-2011, 16:41   #14
ramo_21
Forum Ustası

ramo_21's Avatar

Üye numarası: #484380
Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555 ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000

fiber gelse bizim buralara 10 mb paket alıcam..gerçekten hızları çok iyi.
ramo_21 Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-05-2011, 18:34   #15
blocktrade
Forum Kalfası

Üye numarası: #520595
Yer: Boşluk
Karma etkisi: 561 blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000blocktrade seviye: 2000

Alıntı:
artık böyle zaten 512 kb hızı 1 mb çıkardılar kota da 25 gb oldu
ben 8 mbit 4 gb kotalı kullanıyorum ama hızımın hiç 1000 lere çıktığını görmedim :S 300 ü bile geçemedim daha :s
blocktrade Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 624.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Smile adsl İnternet fiyatını %50 İndirdi Elvis Donanım, Yazılım ve Internet 30 17-09-2010 23:39
Smile Adsl mi ? Ttnet mi ya da Biri mi ? manyaksx Donanım, Yazılım ve Internet 19 05-04-2010 13:57
Smile Adsl ve Rezillikleri Balamir Genel 22 25-10-2008 02:14

Gönderme Kuralları