Sniffer programları yakalanır mı engellenebilir mi?Başlığı bu şekilde açtım .ancak tam olarak sormak istediğim farklı çünkü engelleyen programlar zaten ve tanıtılıyor intte *Forumdaki bu msn sniffer programları var veya başka yerlerde bir müddet çok iyi
Konu aytmatow tarafından açılmış, 548 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sniffer programları yakalanır mı engellenebilir mi? konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 548. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #174555
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7016
|
Başlığı bu şekilde açtım .ancak tam olarak sormak istediğim farklı
çünkü engelleyen programlar zaten ve tanıtılıyor intte *Forumdaki bu msn sniffer programları var veya başka yerlerde bir müddet çok iyi çalıştı .. *Sonra FortiClient diye bir program kuruldu ..bütün bilgisayarlara . bu ağ güvenliği için aslında program çok zayıf ..bir sürü virüs kaçırıyor silip tekrar kasperkye döndüm Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=334846 *Fakat artık msn sniffer programları çalışmıyor . *şu an çalıştığını bildiğiniz msn sniffer programı varmı *sebebi tam olarak bilmiyorum *inteki makalelerde bu sniffer programlarının engellenemiyeceğini yazıyordu çözümde işte her iki bilgisayardan çıkan verilerde şifrenelenerek çözüm bulunur *cevap yazan ilgi gösteren herkese teşekürler.. Düzenleyen aytmatow : 30-12-2009 at 18:27. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Biraz karışık yazmışsınız anladığım kadarı ile yazacağım sniff edilirken gelen giden veriler okunuyor evet bazı uyanık server adminleri farklı alt ip lerini kullanıp bunu engellemeye çalışıyorlardı ama spoofing yapıp gelen giden verinin tekrar kendi üzerinden gönderilmesini sağlayıp log kayıtlarına ulaşıla biliniyordu şifreleme olayını hiç denemedim genelde server'a özel programlar kurulup bazı programların çalışması engellene biliniyor
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Network Sniffer | sezerr53 | Networking - Ağ Güvenliği | 3 | 01-07-2010 18:37 |
| Binder/Crypter,Undetect Nedir ? Scantime Undetect ? Runtime Undetect ? Anlamları | sidar2000 | Yeni Başlayanlar İçin | 7 | 06-09-2009 01:38 |
| Sniffer Olayı | HellRazoR | Networking - Ağ Güvenliği | 9 | 13-11-2006 13:48 |
|
|