Solidworks splitworks moldworks electrodeworks program+crackSon zamanlarda birçok yerde karşılaştığım solidworks kalıp tasarım eklentilerinin cracklerini uzun araştırmalar neticesinde buldum. 2008 ve 2009 solidworks ile denedim süper çalıştılar. programların kullanımları çok basit internette aratırsanız türkçe eğitim
Konu erenhakanzkn tarafından açılmış, 1434 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Solidworks splitworks moldworks electrodeworks program+crack konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1434. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #309626
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Son zamanlarda birçok yerde karşılaştığım solidworks kalıp tasarım eklentilerinin cracklerini uzun araştırmalar neticesinde buldum. 2008 ve 2009 solidworks ile denedim süper çalıştılar. programların kullanımları çok basit internette aratırsanız türkçe eğitim dökümanlarıda mevcut. solidworkste kalıp tasarımı yapanların bence çok işine yarayacak.
link: http://rapidshare.com/files/194147080/solidworks_splitworks_moldworks_electrodeworks.rar .html Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=259099 dosyada program dosyaları da var. herkese kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #335086
|
rapidshare ulaşılamıyor?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #324304
|
ındıremıyoruz bu lınk ı guncellermısınız hocam
sımdıden tesekur ederım elıne saglık |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
Bu yamayı arıyorum ama bulamamıstım bırde camwork 2009 yamasını nerden bulabılırım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak