SonicWall ile ilgilimerhabalar arkadaşlar şirkete SonicWall isimli Firewall cihazını koymuşlar afedersiniz otu b*ku yasaklamış cihaz DNS olsun Proxy olsun vs UltrsaSurf vb şeyler olsun bir türlü aşamadım engeli varmıdır bunun bi kısa
Konu \Emix tarafından açılmış, 643 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
SonicWall ile ilgili konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 643. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
merhabalar arkadaşlar
şirkete SonicWall isimli Firewall cihazını koymuşlar afedersiniz otu b*ku yasaklamış cihaz DNS olsun Proxy olsun vs UltrsaSurf vb şeyler olsun bir türlü aşamadım engeli varmıdır bunun bi kısa yoldan çözümü vs? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=465325 yazılımlarıda yasaklamış cihaz TeamViewer'de iptal oldu evdeki bilgisayara bağlanıyordum rahat rahat neyse team'i aştım sanaşl bi makina kurup oradan açtım team'i lan'ı bridge olarak seçtim problemsiz açtım team'i varmıdır bi yolu yordamı teşekkür ederim şimdiden |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #526153
Karma etkisi: 2
![]() Karma: 10
|
valla kardeş sizin güvenliğiniz için var sonic wall. olası saldırılara ve otomatik açılan pop3lere vb. bir çok şeyi deforme edip engelliyor. ama yok benim bilgisayarım herzaman tehdit ve tehlike arzedecek sitelere girsin dersen bilgisayarın enalt sağ köşesinde ağ bağlantılarıma tıkla /destek/varsayılan ağ geçidi 192.168.2...... yazan yeri adres çubuğuna aynen yaz sonrasında sonicwall giriş penceresi gelecek user name: admin pass: password yaz
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
Alıntı:
yarın denerim ancak şifreyi değiştirmişlerdir büyük ihtimal ya güvenliğimiz için var orası ayrı zaman zaman girdiğim takıldığım 1-2 site var onları kaldıriyim kalsın güvenlik sorun değil ilgin ve alakan için sağol |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Evrim ile ilgili konular | mbk_kbm | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 11 | 09-06-2009 16:15 |
| camfrogla ilgili öğrenmek istedikleriniz | davitbeckham | Mail Hacking ve Güvenlik | 25 | 23-09-2008 13:01 |
| camfrog ile ilgili öğrenmek istedikleriniz | davitbeckham | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 9 | 16-11-2006 17:17 |
| Zidane: Annem ve kız kardeşimle ilgili kötü sözler söyledi!!! | MarcoS_ | Spor Genel | 4 | 13-07-2006 00:12 |
|
|