Sonu Com Yada Biz İle Biten Site Veya Forum AçmakSlm Arkadaşlar Ben Html Kullanmasını Biliyorum Ama Sitem Yok Bedava-Sitem Kullandım Ama Hoşuma Gitmedi Bide Şu Yukardaki Logoyu Yapamadım Yani Bana Site İle İlgili Bilgi Verecek Sitelerle Haşır Neşir Olanlara
Konu KingOwl tarafından açılmış, 1515 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sonu Com Yada Biz İle Biten Site Veya Forum Açmak konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 1515. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #468308 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30538
|
Slm Arkadaşlar Ben Html Kullanmasını Biliyorum Ama Sitem Yok Bedava-Sitem Kullandım Ama Hoşuma Gitmedi Bide Şu Yukardaki Logoyu Yapamadım Yani Bana Site İle İlgili Bilgi Verecek Sitelerle Haşır Neşir Olanlara İhtiyacım Var Lütfen Eğer Bir Bilginiz Varsa Bi Cevap
Yazın İletişim:By-Sinyorwelet@hotmail.comKaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=403790 Facebook'tan İletişim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Gözlerim işkencede o nasıl bir yazı rengi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407602 Yer: 'Wardom.ORG
Karma etkisi: 13594
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1359058
|
abi işkence ediyonuz ya
![]() Sonu Com Yada Biz İle Biten Site Veya Forum Açmak satın al host ve domain sitelerinden ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ops:Demesi Kolay Kardeşim Sor Bakalım Biliyormuyum Nerden Satın Alacağımı![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
Zor Değildi Ama Daha Çırağım Neyin Ne Olduğunu Bilmiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Bu Arada Tşk. Yeni Bişey Öğrendim Saoll
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Önce yapacağım şeyi bil.Sadece html ile açacağın site pek hayır getirmez.En olmadı css ve javascript öğrenmelisin.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
|
ÑïghtMâ®ξ Peki Bana css ve javascript Hakkında Bilgi Verebilirmisin
Yada Kaynak Gösterebilirmisin Lütfen ...! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371081 Yer: le Birim :)
Karma etkisi: 6172
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 616865
|
Şöyleki Depodepo Fr 'diye bi site vardı sanırım . Orda görsel eğitim setleri var. Ben Kitaplardan okumayı denedim çoğu zaman sıkıldım. Eğer görsel eğitim seti kullanırsak izlersin dinlersin bir yandanda kendin uygularsın . Dersaneye gittiğim dönemde bi konferans verilmişti.İşte biz farklıyız çünkü hem görsel , işitsel ve zihinsel aktiviteler yapıoruz vs.vs ![]() Herneyse Google Amcaya yaz Css Görsel eğitim seti diye bul linkleri . sonra gel Wardom'a hotfile sa hotfile rapid se rapid iste versinler indir. Kapat kendini eve 1-2 gün. baştan sona izle 2-3 kere uygula . Sonra zatan merak ediceksin aaa bune lan . aaa bu nasıl oluyo ki diye . kendi kendine kod araştırırken anlıcan mantığı aha sana Web Tasarımcı ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=403790 Css-Xhtml-html-javascript öğrene biliyorsan öğren bunları . hepsini birbirine katarak güzel şeyler yapabilirsin . 2. Aşamada php yada Asp öğrene bilirsin . Zaten kendin karar verirsin bundan sonrasına Hadi kolay gelsin . Bu arada gözüme çarptı bu kategorinin başında bi Css görsel eğitimi var ve html ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Alıntı:
Domain demek => (http://site.uzantı) Host demekse bu domain tıklandığında açılan bilgisayar demek.Yani girdiğin her web sitesi bir bilgisayar.(Aslında birçoğunda 20-30 site bir bilgisayar) Sitenin tasarımını kendi bilgisayarında yap.Bittiğinde domain ve host alırsın.Css ve Js içinse İngilizcen varsa mükemmel bir kaynak için buraya , yoksa buraya. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #480737 Yer: Wardom Hostu
Karma etkisi: 689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 68732
|
Kardeş Html Php Asp Hertürlü Yardım Ederim Forum Blog Portal Kurabilirim Yada Sen Sadece Alan Adı Al Blogcu Kullan Daha Pratik Anladığım Kadarıyla Pek Bir Bilgin Yok İşe Önce Terimlerle Başla
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|