[Soru] Access Point ile wireless modem'i kablosuz olarak bağlamak.Merhaba arkadaşlar binanın 2 katı bizim alt katta airties wireless modem var ust kata ZyXEL NBG-417N (http://www.sanalmarketim.com/urun/f0bfdb8696ec9b58a5e584e15c5a56db/ZYXEL-NBG-417N-4-Port-150Mbps-Wireless-N-lite-Access-Point-Router) marka access point aldık. Ve kablo çekmeden ikisini bağlamak istiyorum ( kablo yerine
Konu celikkemre tarafından açılmış, 1650 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
[Soru] Access Point ile wireless modem'i kablosuz olarak bağlamak. konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 1650. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103625 Yer: İstanbul- Qtahya
Karma etkisi: 207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20129
|
Merhaba arkadaşlar binanın 2 katı bizim alt katta airties wireless modem var ust kata ZyXEL NBG-417N marka access point aldık. Ve kablo çekmeden ikisini bağlamak istiyorum ( kablo yerine wireless sinyalleri ile ) . Bunun Mümkün olduğunu duydum. Kullanım klavuzunu okudum denedim fakat olmadı bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
Merhaba airties modeminizin kablusuz ozelliklerinden MESH ozelliğini aktif ederek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.Ozellik aktif olduktan sonra zyxel acces point ile eşleştirme yaparak bağlantınızı sağlayabilirsiniz.pointinizi repeater moda almanızı tavsiye ederim
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|