Soru : Ağdan hackMerhaba pek bilgim yok ama birşey soracağım. Aynı ağdaki bilgisayarlardan sadece bir kısımına erişebiliyorum. Sadece o bilgisayardan ağa saldırmak istiyorum. Bunu biliyorum r3x tarzı programlarla diğer pclere ulaşabiliyorum oradan dosya
Konu Blackcaptain tarafından açılmış, 881 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Soru : Ağdan hack konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 881. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81989
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 453
|
Merhaba pek bilgim yok ama birşey soracağım. Aynı ağdaki bilgisayarlardan sadece bir kısımına erişebiliyorum. Sadece o bilgisayardan ağa saldırmak istiyorum. Bunu biliyorum r3x tarzı programlarla diğer pclere ulaşabiliyorum oradan dosya çekip oraya dosya atabiliyorum. Benim sorum şu bu ağa trojan keylogger tarzı bi program atsam ağa daha sonra katılacak pcleride etkileyebilirmiyim. Evetse nasıl ???
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24728
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 711
|
Alıntı:
Ancak belki agda acik makinalara kendisini kopyalayan bir batch dosyasi yazarsin ama bu da oldukca kasar. Bu islemi yapan cok guzel wormlar var fakat onlar da oldukca statik isler yapiyor. Yani icerigini bir trojani degistirebildigin gibi degistiremiyorsun. Bunun icin bir worm bulup kaynak kodlarindan isi halletmen gerekir. Yine en iyisi, benim forumda verdigim bir batch dosyasi var. O dosyayi kurbana yedirdigin zaman kurbanin makinasinda usernamei Hack olan sifresi de 123456 olan Admin haklarina sahip bir User yaratiyorsun. Sonra o usera istedigin gibi baglanabilirsin ve istedigini yapabilirsin. Forumu biraz arastir. Benim actigim konulari arastir orada bulursun. Kolay gelsin, |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81989
Karma etkisi: 10