soru: akınsoft ana makinadan hangi dosyaları çeker ?merhaba arkadaşlar. aslın da yapmak istediğim bir virüsün ağda yayılmasını sağlamak. bunun için biraz kafa yordum yanlış bilmiyorsam akınsoft client anamakinadan yasaksite liste gibi birşeyler çekiyordu böyle birşerylker okumuştum. akınsoft
Konu themikro tarafından açılmış, 681 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
soru: akınsoft ana makinadan hangi dosyaları çeker ? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 681. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562025
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar. aslın da yapmak istediğim bir virüsün ağda yayılmasını sağlamak. bunun için biraz kafa yordum yanlış bilmiyorsam akınsoft client anamakinadan yasaksite liste gibi birşeyler çekiyordu böyle birşerylker okumuştum. akınsoft un ana makina ile ilişkisini öğrenmek istiyorum. akınsoft ana makinadan hangi dosyaları bilgisayara çeker ?
yada eğer bilen birileri varsa bir virüsü network te nasıl yayarım ? not: paylaşım dosyalarından değil bilgisayar açıldığında direk yaymak istiyorum. birde internette şöyle birşey buldum acebağa dediğim şeyi bununla yapabilirmiyim: http://www.webeliza.com/bilgibankasi...lemleri-/132/m Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=507373 teşekkürler. Düzenleyen themikro : 13-10-2011 at 12:58. Sebep: x |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #566084
|
SERVER --> MASA17 (Dosya istendi. yasakdomain.ini)
SERVER --> MASA17 (Dosya istendi. guvenlidomain.ini) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=507373 SERVER --> MASA17 (Dosya istendi. yasakkelime.ini) SERVER --> MASA17 (Dosya istendi. cplusc.api) MASA17 --> SERVER (Dosya alındı. cplusc.api) SERVER --> MASA17 (Dosya istendi. sinirlamalar.ini) MASA17 --> SERVER (Dosya alındı. sinirlamalar.ini) SERVER --> MASA17 (Dosya istendi. cplusupdate.dll) gibi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71936
Karma etkisi: 465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 45997
|
cafecilere birde sen vur
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #351494
|
Ya senin ya da aile fertlerinden birilerinin birtarafları kaşınıyor galiba themikro millettten küfür yemek istiyorsun anladığım kadarıyla
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Derslerde sorulan soru ve cevaplar | TrI-C | Geyik | 10 | 22-05-2010 14:04 |
| İlginç bilgiler . | yasba | Siyaset | 1 | 06-11-2009 00:52 |
| Soru Sormadan once okuyunuz. | Joker | Yeni Başlayanlar İçin | 0 | 28-11-2006 23:12 |
| Bİn Ladİn=abd | ßy.LeMo!n | Genel | 6 | 12-04-2005 02:54 |
|
|