Soru:Sunucu Üstünden internet nasıl verilir?Günayıdın Wardom. Bir sorum olcak sunucu üzerinden nasıl internet bağlantısı verebilirim.Daha açıklayıcı olması için bir resim ekliyorum.http://www.devinim.com.tr/urun/network.jpg Yani yapmam gereken internetle ilk sunucu buluşsun.daha sonra networkle diğer bilgisayarlara dağılsın.Yardımlağrınızı sabırsızlıkla
Konu kutupyildizi tarafından açılmış, 419 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Soru:Sunucu Üstünden internet nasıl verilir? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 419. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66765
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Günayıdın Wardom.
Bir sorum olcak sunucu üzerinden nasıl internet bağlantısı verebilirim.Daha açıklayıcı olması için bir resim ekliyorum. ![]() Yani yapmam gereken internetle ilk sunucu buluşsun.daha sonra networkle diğer bilgisayarlara dağılsın.Yardımlağrınızı sabırsızlıkla bekliyor.İyi çalışmalar diliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
sunucu = isa server...
istediğin konfigurasyonları yapabilirsin... saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66765
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
biraz açıklayıcı olsaydı keşke
google dan arattım ama sunucudan swith nasıl bağlantı vercem kafam onda karışıtı...yanii ilaki ağ bağlaştırıcıya ihtiyacım mı var.İlgin için teşekkurler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
sunucunuzda cift bacak ethernet mevcut ise; modeminizden gelen internetinizi sunucunuza bağlayın sunucunuzun diğer ethernet bacağınıda swiche bağlayın.Sisteminizde isa server kurabilirsiniz veya windowsun rauting remote sevisini kulanarak interneti client pclere verebilirsiniz.Tavsiyem isa server yonunde olacaktır.Eğr tek back bir ethernete sahip iseniz.yıne isa serverla bu işi cozebilirsiniz.modeminizin dhcp servisini kapatın.Sunucunuzun Dhcp servisini aktif adip client pclerin sunucunuz uzerinden ip almasını sağlayabilirsiniz.Tabi ortama gore değişik senaryoalr uygulanabilir
Düzenleyen HYPERVİSOR : 27-12-2008 at 16:51. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48562
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 976
|
sunucunda çift ethernet kartı olması gerek internet birinden giricek diğerinden çıkıp switche giricek microsoft isa server 2006 yada endian gibi bir linux dağıtımıyla yapabilirsin.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|