sorun ne??arkadaşlar sizce bu ülkede kürt sorunu mu var yoksa terör sorunumu var?? eğer kürt sorunu varsa; bu ülkede laz,çerkez,arnavut,rum hepsi birlikte yaşamışlar ve yaşamaktadırlar bunların hepsi bi örgüt oluşturup bağımsız
Konu kırıqqal tarafından açılmış, 394 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
sorun ne?? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 394. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51698
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 24
|
arkadaşlar sizce bu ülkede kürt sorunu mu var yoksa terör sorunumu var??
eğer kürt sorunu varsa; bu ülkede laz,çerkez,arnavut,rum hepsi birlikte yaşamışlar ve yaşamaktadırlar bunların hepsi bi örgüt oluşturup bağımsız bir devlet kurmak isteyebilirlerdi..bu yüzden bu ülkede kürt değilde terör sorunu var gibi.. siz ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
ikisi de diil asıl sorun tepede
![]() anlayan anladı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
ülkenin herşeyi sorun zaten,biri bitmeden diğeri başlıyo sorunların..
crazy_ozzy'e katılıyorum sorun tepede... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
bence suni bir sorun yaratılıyor... böylece maddi ve manavi kaynaklarımızı böyle işlere ayırıyoruz ve gelişemiyoruz... düşünemiyoruz... düşünsek ne kadar önemli ve stratejik bir ülke olduğumuzu o zaman çok şeyler değişir... tarih boyunca bu coğrafyaya hakim olan dünyaya hakim olmuştur...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79148 ayrıca bana kalırsa kim kendini Türk hissederse Türktür.. hissedmezse değildir... zorlamak daha kötü sonuçlara yol açar.... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|