speakchat ban kaldırma programı %100 de %100 her sitede etkili15 gün sonra ekliyorum şimdi eklemiyicem buraya ekliyicem 15 gün sonra program yapım aşamasında %100 de %100 işe yarıyo bizzat 5 6 sohbet sitesinden bile denedim sistem aşırı join part
Konu cnrsvc tarafından açılmış, 1320 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
speakchat ban kaldırma programı %100 de %100 her sitede etkili konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 1320. |
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #211420
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12749
|
15 gün sonra ekliyorum şimdi eklemiyicem buraya ekliyicem 15 gün sonra program yapım aşamasında %100 de %100 işe yarıyo
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=377737 bizzat 5 6 sohbet sitesinden bile denedim sistem aşırı join part tesbit etse bile siteden sizi atamazlar çıkıp nick değiştirip tekrar geldimmi banlandığınız kanala giribiliyosunuz ama programın eksiği hdd ban attınmı giremiyosunuz 15 gün sonra videolu anlatımda yapıcam merak etmeyin |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| %100 de her, ban kaldırma programı, sitede etkili, speakchat |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|