Spy Net Server Açınca Pc Sapıtıyor (Explorer.exe hata veriyor, pc res atıyor)Spy Net server yaptım. Crypt uyguladım sonra binder yaptım dosyayla birleştirdim. hiç bir anti görmüyor artık serverı. sonra deneyeyim bakalım dedim kendi pcmde açtım. bağlantı sağlandı. sonra res atayım bakalım
Konu 01only tarafından açılmış, 831 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Spy Net Server Açınca Pc Sapıtıyor (Explorer.exe hata veriyor, pc res atıyor) konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 831. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #345473
Karma etkisi: 270
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26733
|
Spy Net server yaptım. Crypt uyguladım sonra binder yaptım dosyayla birleştirdim. hiç bir anti görmüyor artık serverı. sonra deneyeyim bakalım dedim kendi pcmde açtım. bağlantı sağlandı. sonra res atayım bakalım çalışıyor mu diye test yapayım dedim res attım pc açıldı explorer.exe hata verdi spy neti açtım ama bağlantı felan yoktu sonra pc 60 saniye içinde kapanacak yazısı geldi.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=403684 Explorer.exe neden kaynaklanıyor acaba?Spy net serverdan mı yoksa Crypt binder den mi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
crypter support değişilse spynet in oluşturduğu serverı bozar,.. binder den olacağını pek sanmıyorum, size tavsiyem Cerberus RAT kullanın yada CyberGate RAT kullanın,
ama kullandığınız rat ta baya iyidir... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|