sql açıklı siteye index basmakArkadaşlar sql açıklı iki site buldum. Admin şifresini fln buldum. Giriş yaptım ama index basamadım. Bunu nasıl yapcam acil yardımlarınızı bekliyorum.
Konu FatalRevenge tarafından açılmış, 637 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
sql açıklı siteye index basmak konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 637. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #546305 Yer: Mersin
Karma etkisi: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7509
|
Arkadaşlar sql açıklı iki site buldum. Admin şifresini fln buldum. Giriş yaptım ama index basamadım. Bunu nasıl yapcam acil yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #584012 Yer: Yok Canım Hayatta Yemem :)
Karma etkisi: 1
![]() Karma: 10
|
file zilla adlı programı indir sitenin içeriğine girmeni sağlayacak index klasörü oluştur isediğin şekilde siteye at index.html adı altında
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515125
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1098
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Alıntı:
Shell siz index basılmazmı. Sonucta basit bir html dosyası değilmi bu index yoksa benmi yanlışım. FTP'de at index.html'e yada ilk açılan sayfaya ******** edilmiştir web uygulaması ya index.html'e yönlendir yada giriş için belirlenmiş sayfanın html kodları ıcıni temizle kendin hazırladığın index içeriğini yerleştir sonra kapa ve siteyi refresh le. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
Teşekkürler zamanım olduğunda deniyeceğim. Sonucu bildiririm
Filezillayi denedim ama hersey iyi giderken en sonda kritik hata/sunucuya baglanamadi dedi. Sunucuya sitenin ip'ini yazip denedim sonuc olumsuz. Smatftp kullandim yine ayni hata yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522167 Şimdi cuteftp programı ile bir siteye sızdım. İndex.php dosyasını düzeltmeye çalıştım ama başaramadım sebebi ne olabilir. Düzenleyen Balamir : 29-02-2012 at 17:08. Sebep: Flood yapmayınız |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
index.php dosyasını surukle kendı masa ustune bırak ve local inde notepad++ ile açıp içeriği silip kendi hazırladıgın index'i yerleştir sonrada ftp 'ye tekrar at olup biter. Abi anlamadığım kısım siteye sızıyom diyorsun ama şu işi yapamıyon?
şakamısın nesin. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Aynısı yapıyorum zaten ilerleme yüzdesi 0 da kalıyor gitmiyor yani düzenle dediğimde benim index yazıları kırmızı ile kalıyor ayrıca.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
|
FTP izinlerini gözden geçir bir bakalım. Herhangi bir klasorun uzerınde sag tus yap, çıkan menuden dosya izinlerini aşağıdaki kutucuga 777 yaz butun erişimin açık olur. Şu ftp bilgilerini yolla bana yazmak istediğin indexide at hayrına atayım sende kurtul bende kurtulayım
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8141
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 11
|
ftp ye giripte index yazamıyorsan hiç ugraşma dostum , yada biraz bişiler ögren ondan sonra bu işlere gir
![]() FTP ye girdikten sonra cmod muş izinmiş bunları sen belirlersin zaten. arkadaşın biri demiş kafa bulmuyon dimi die aynısı bencede. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #214714
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ben yapamadım bir türlü bu işi
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sql açıklı bir site kod belirtilmiş. gov uzantılı | multiplek | Defaced | 0 | 04-09-2011 13:54 |
| DBSync for MS SQL & PostgreSQL v2.5.1 | volii | Programlar | 0 | 23-05-2011 13:06 |
| Microsoft Sql 2005 | scientist | Databaseler | 7 | 01-09-2008 00:07 |
| Sql Nedir...!!! | Lunaticim | Web Hacking ve Güvenlik | 2 | 07-04-2005 09:05 |
|
|