Statik RouteMerhaba Arkadaşlar ; Uzun zamandır araştırdığım ama bir türlü denemeye koyulmadığım bir sistemi sorucam size , inşallah istediğim cevap çıkar :) Almanya ve Türkiye'de birer adet dedicatedım var.Aralarında bir ağ
Konu Quadear tarafından açılmış, 1148 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Statik Route konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1148. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102294
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba Arkadaşlar ;
Uzun zamandır araştırdığım ama bir türlü denemeye koyulmadığım bir sistemi sorucam size , inşallah istediğim cevap çıkar Almanya ve Türkiye'de birer adet dedicatedım var.Aralarında bir ağ ya da bir yönlendirme yapıcam.Almanyaya oyun sunucu kurucam.Almanya'ya gelen paketleri tR'ye yönlendircem istekleri TR yanıtlıcak ve TR pingleri gözükcek. Böyle birşey hangi sistem ile mümkün ? Bana bir çok uzman VPN dedi , statik route denildi.Statik routeyi okuyunca mantıklı geldi... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=110487 Vereceğiniz cevaplar benim için önemli iyi günler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7529 Yer: Ankara-Aydın
Karma etkisi: 1433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 142202
|
ping oLayında sonuçta aLmanyadaki DNS Ler üzerindende geçmicek mi ?
yani bi ip ye ping atarken sorguLatırsak dnsLeri aLmanya üzerinden geLeceği için Bence çıkar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Var mı başka yorum yapıcak ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
aradaki bağlantı hazır olduktan sonra(leased line,frame-relay,g.shdsl vb..) tek satırlık bir static routing işlemi ile halledilir paketlerin güvenli olmasını istersen router'larda vpnde kullanılabilir..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Naumoski PM attım ilgilenirsen memnun olurum.Cevabın için teşekkür ederim...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|