Str Bow Yapılandırması (90 Lv İçin )(Resimli Ayrıntılı Anlatım)Merhaba arkadaş şimdi size bir servarda en hızlı nasıl kasılır onu Resimli elimden geldiğince anlatmaya çalışıcam. Şimdi öncelikle MasterYmiz şu şekilde oluyor. 90 PACHEON 90 FİRE 90 LİGHTNİNG 30 COLD
Konu ωαгзż tarafından açılmış, 890 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Str Bow Yapılandırması (90 Lv İçin )(Resimli Ayrıntılı Anlatım) konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 890. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Merhaba arkadaş şimdi size bir servarda en hızlı nasıl kasılır onu Resimli elimden geldiğince anlatmaya çalışıcam.
Şimdi öncelikle MasterYmiz şu şekilde oluyor. 90 PACHEON 90 FİRE 90 LİGHTNİNG 30 COLD Öncelikle Çarımıza Aylık Bot alıyoruz. evet şimdi oyuna başlarken kasmaya nasıl başlıycağımızı söyleyim öncelikle çarımızı açarken en az çarımıza 500 silk yüklüyoruz bu 500 silk ile çarımıza premium plus + bir adet toplama peti (maymun veya peri) + aylık skill point arttırıcı (%100) + arrow 10.000 adet +1000'lik hp ve mp potunu aldıktan sonra itemmalldan toplam =486 silk tutuyo ancak oyun içinde para sorunumuz kalmıyo ve ayrıca çarınız hiç durmadan kasacağından dolayı çok seri bir şekilde lvl atlamaya başlıycaksınız Kurallar 1)Çarımızı 0gap ile kasacağız. 2)Statları verirken str den şaşmıycaz. 3)premium sp görevlerini ihmal etmeyin çünkü premium plus her 500tane görev toplandığında 10.000skill point size ödül olarak vericek ve buda sizin sp sorununuzu tamamen ortadan kaldırıcak tabi sp leri görüp birdn çoşmak yoq gerektiği yerlere vericeksiniz Şimdi SKiller Nasıl Olması Gerektiğini Resimlerle Göstericem NOT:KIRMIZI İLE KUTU İÇİNE ALDIĞIM SKİLLER KASARKEN AÇILACAK,SARI İLE KUTU İÇİNE ALDIĞIM SKİLLER FARMDAN SONRA. ![]() ![]() ![]() Coldu hemen açmanızı önermem Farmdan sonra açarsanız bence daha iyi olur siniz için sp sorununuz olmazz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet Arkadaşlar Bu şekilde Bir yapılandırma yaparsanız çarınız 1 haftada 65Level üstü olur 1 ayda 80 Level olursunuz diye düşünüyorum şuan kendi çarımın 20. günü ve şuan 71 Lv olmak üzere (ayrıca çar 20 günlük ama 14-15 gün kasıldı bazı günlerde işlerimden dolay bota bırakamamıştım ) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=267092 (Alıntıdır ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #315635
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4874
|
yüksek level bi charın varsa%60 pre %100 sp ticket alıp önce o charla sp kasmak
sonra %100 pre pls almak daha kolay olur diye düşünüyorum %60 pre oyuna girebilmek için... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|