Sümliminal Resimler. Hayatımızın Heryerinde.Sübliminal:Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati
Konu FloverPlus! tarafından açılmış, 188 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #546946
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12044
|
Sübliminal:Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajların insan bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır.Bilinçaltı mesaj kullanmak yasalara aykırıdır. ------ Her geçen gün reklamcılar bunları yapıyorlar. ---- Gelelim örneklere: Resim olarak örneği: Underground 2 nin logosundaki sağ taraftaki binanın ışıklarına bakın ve sağ tarafa 90 derece döndürün, inanılmaz değilmi? ![]() - Buradada sağ taraftaki yere iyi bakın normalde tenis oynuyor ama başka bir şeye daha benziyor... ![]() -- EVEEEEET Çok önemlisi : [ACABA NEDEN FACEBOOK BAĞIMLILIK YAPTI:] sol taraftaki üye haritası: ![]() -- Nedense bunu görünce korkuyorum... ![]() ![]() -- Eski bir gazete haberi (tersten bakın): ![]() -- Neye benziyor: ![]() -- Bilmem hangi ülkenin parası: -- Yine kola yine kola:, -- Anlayın artık: ![]() -- Çocuk çizgifilmi : ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=486104 --- -- Koltuk altına sokmuşlar: ![]() --- Sopaya bakın.. ![]() -- Neyi tutuyor öyle: ![]() ---------------- KISACA SÜBLİMİNAL HAYATIMIZIN HERYERİNDE. ------------- yorumlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82307 Yer: Zonguldak - İstanbul
Karma etkisi: 11999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1199197
|
Verildi diye hatırlıyorum..
Metatron vermişti galiba.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515230
Karma etkisi: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66459
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #546946
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12044
|
Forumda Yeniyim Fakat Baktım Ama Bulamadım , İlginç Geldi Fotoğraflar Sizlerle Paylaşayım Dedim
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çok komik resimler | Dooodie | Geyik | 22 | 03-03-2007 19:44 |
| WebGobbler V1.2.6-Resimleri biraraya getirerek resimler oluşturma | floridali | Programlar | 4 | 02-01-2007 21:57 |
| dünyadan resimler (güzel resimler) | sinekwalesi | Genel | 5 | 07-10-2006 23:46 |
| Güzel Ülkemden Komik resimler | DeLiPaLTa | Geyik | 17 | 15-09-2006 14:23 |
| subliminal mesaj ile ilgili resimler | Cy@nide | Genel | 4 | 12-02-2006 01:54 |
|
|