Şunu bi deneyin bakalımŞimdi size windows'un önemli bi sorununu göstereyim bu vistada bile çözülememiş denedim olmadı :D Masaüstünüze veya başka biryere bi yeni Klasör açın ve adını con koyun yapabilen bana özel mesaj
Konu .::Lord42::. tarafından açılmış, 252 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #136532 Yer: C:Windows'ta olabilir
Karma etkisi: 84
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7942
|
Şimdi size windows'un önemli bi sorununu göstereyim bu vistada bile çözülememiş denedim olmadı
![]() Masaüstünüze veya başka biryere bi yeni Klasör açın ve adını con koyun yapabilen bana özel mesaj atsın veya buraya yazsın ![]() Bu sorunu bi hintli Hacker bulmuş diyorlar ama bence küllü yalan adam bişeyin kısaltması olarak con yazmıştır oda olmamıştır ben hackerim diye ortalarda dolanıyordur Bunu Bill Gates'in çok önemli bi sorunu haline gelmiş tüm microsoft çalışanlarını toplamış tartışmılar ama pek sonuç çıkmamış hala vistada con yazamıyorsunuz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34552 Yer: le bir
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 185831
|
günaydın
aramıza hoşgeldin ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #136532 Yer: C:Windows'ta olabilir
Karma etkisi: 84
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7942
|
bunu çogu kişi biliyordur bilmeyenler denesin dedim
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
lütfen arama yapınız...
saygılar |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|