SuPeR CLoNe 5.0.0 ( IRC clone ; flood )Program zaten turkce proxy listesini guncel tuttugunuz takdirde resimdeki gibi seyler yapabilirsiniz :) Yapımcısı: Latent , sanaldarbe.com admini. Nicklist tamamen benim secitigim ozel nicklerden olusmustur , ama program bende benim
Konu BiGBaDBoY tarafından açılmış, 28075 kişi tarafından görüntülenip, 48 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #593 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 34
|
Program zaten turkce proxy listesini guncel tuttugunuz takdirde resimdeki gibi seyler yapabilirsiniz
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5236 Yapımcısı: Latent , sanaldarbe.com admini. Nicklist tamamen benim secitigim ozel nicklerden olusmustur , ama program bende benim koydugum nickleri kullanmadı farketmez ... ama onları kullanırsa degistirip kendi nick listinizi olusturursanız sevinirim , herkesin kendine ozgu bir nicklisti olursa daha iyi olur millet neyle saldırınızı cakmasın nickler piyasaya reklam olmasın ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2236 Yer: S.S.C.B.
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Dostum sUper bisey bu
eLLerine koLLarina sagLik.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #1673 Yer: internet
![]() Karma: 31
|
simdi ne is yapar bir anlatıcak arkads olursa birde cok sevincem..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
|
IRC elemanları tabiki ne oldugunu annar resimlere bakmadan bile ama yinede tanisikligi olmayan arkadaslara tanitalim.Bu program ile guncel bir proxy listeniz var ise max 84 clone sokabilirsiniz server , her cloneun kendi ozel kontrol penceresi de mevcuttur , clone yesil renk oluyorsa baglanmısh dmektir , gri renk baglanamamısh ama baglanmaya calisiyor.Simdi dusunun normal chat yapıyorsunuz 84 kisi size aynı anda mesaj atıyor , ping atıyor , version , time cekiyor : ping version ve timelarda karsi kisiye cevap verir normal mirc , saat su kadar benim versionum budur filan diye herkese aynı anda cevap verene kadar ohooo duser hattan , arka arkaya ping ve flood ettiginizde kisinin irc baglantısını koparma sansınız veya laga sokmanız yuksek , en azından mass mesaj atarak rahatsızlık verebilirsiniz , bir kanala butun cloneları aynı anda sokup ortada flood yapabilirsiniz tabi kanal +m ise clonelar mesaj atamaz , mevcut kisi sayisina yakın +l modu varsa 5-6 clone girer , +R varsa hic giremez.Ama opları ozelden flood edebilirsiniz ve disconnect olmalarına sebep olabilirsiniz.Ben bunu arkadaslarıma eglence amaclı , ve benim kanal ve kanallarımda reklam yapanlara karsi kullanıyorum.Onun kanalına 80 clone ile girip ortada bir daha reklam yapmaaa.... ... ... ... ... die yazınca zaten adam rezil rusvan oluyor.
*** Lutfen bu programı eglence amaclı tanımadıgınız , masum , zararsız ve size hicbirsey yapmayan kullanıcı ve kanallar uzerinde denemeyiniz irc nin klasını sarsmayınız ; zaten bu aralar ircden msne buyuk göç var ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5236 !!! sadece hak edenlere yapın !!! Düzenleyen BiGBaDBoY : 18-03-2005 at 13:07. |
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1042
|
Karde$ harßiden GuZel oLmu$ aMa cLone KorumaSı oLan ServerLar Var onLAra nası SoKmayı du$unuosun ßunu ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
verdigin bilgi icin ayrıca tesekkur ederim, delphide yazılmıs deniyor ama icinde virus var uyarisi ciiyor bende bunu anlamadim bu uyariyi niye veriyor.. neyse bende kanalıma girenleri cıakrtmada kullanırım..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
Bu bir saldırı programı icinde virus var diyebilir , norton yukledim hemen formattan sonra ama butun programların icine etti bu da dahil , bir antivirus mudahalesinden sonra calismayabilir program ( bende calismiyordu )Ben antivirus programı kullanmıyorum rahatsız etmesin diye, trojan yememeye ozen gosteriyorum , bazı warez sitelerinden giren ufak seyleri de hijackthis vb programlarla temizlemeye calisiyorum.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5236 Clone koruması olan serverlara gelince ; simdi proxy olayından bahsediosan bazı serverlar klasik irc proxy portlarını kapadılar ; 3128 vb. ama farklı ve degisik portlar bulursan bayagı etkili olursun.Baglandıktan sonra hepsinin toplu hareketini onleyen serverlardan bahsediyorsan bazen basarili bazen basarisiz oluyorlar , cunku serverın otomatikman +R ye gecitigini de gordum ama basarisiz olmustu flood devam ediyordu cok hızlı bir sekilde ve herkes bende dahil olmak uzere disconnect olmushtuk ( kilitlenmishti bilgisayarlar flood hızından ) yani programdan programa degisir ; bu aralar warbot tarzı flooderlar meshur normal bir makineyi clone(bot) olarak kullandıgınızda hızlı ve her servera girebilmesi normaldir bu konuları arastiriyorum en guzel , etkili ve kolay irc-trojanbotunu buldugumda sizinle paylasacagim.Düzenleyen BiGBaDBoY : 18-03-2005 at 13:29. |
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6778
|
dostum link kırık tekrar upload edebilirmisin acaba???
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3455 Yer: izmir
![]() Karma: 20
|
ben 600 tane clone soktuğum biliyom bu programdan
baya ii flood yapıyor elinde sağlam sock warsa o iş tamamdır ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
|
babacan link diyorum bende dosyayı acmıyo yaf 550 kusur kb goruyo ama acmıyo.acaba dosyadamı bi sorun var bendemi??
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Hook merak ediyorum nasıl 600 tane soktun ? 7-8 tane mi actn programdan cunku 84 clone penceresi var daha fazla baglanması imkansız , ben denemedim 2-3 tane acmayı 80 tane filan yetiyor ama bir ara onu da deneriz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
|
ya dostum biliyorum rar da zip de var gzipde var hepsi var ama dosyayı upload ediyorum yok yok yok hasarlı çıkıyo 10 defa çektim babacan sen benim msn ye atıversen sana zahmet msn=clementin_28@hotmail.com saol..
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
http://www.geocities.com/dropby16/do...ldarbe/sc5.zip http://www.sanaldarbem.net/programlar/sc5.zip Not : Bunu yukler yuklemez flooda baslayamassın ilk once icine guncel bir proxylist koyman gerekir.(Benim verdimdeki gunceldi ama bu linklerdekiler olmayabilir) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3455 Yer: izmir
![]() Karma: 20
|
ewt bigbadboy proxyleri değiştinmi istedeğin kadar sokarsın ama en önemlisi internet hızın baya ii olmalı cunku kotu oldumu zaten bağlanmıyor belli bir zamandan sonra ping time olup dusuyor
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|