SuPeR CLoNe 5.0.0 ( IRC clone ; flood )

Program zaten turkce proxy listesini guncel tuttugunuz takdirde resimdeki gibi seyler yapabilirsiniz :) Yapımcısı: Latent , sanaldarbe.com admini. Nicklist tamamen benim secitigim ozel nicklerden olusmustur , ama program bende benim Konu BiGBaDBoY tarafından açılmış, 28075 kişi tarafından görüntülenip, 48 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > IRC
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: 500 clone flood irc super

Eski 18-03-2005, 12:32   #1
BiGBaDBoY
Daimi Üye

BiGBaDBoY's Avatar

Üye numarası: #593
Yer: Istanbul
Karma etkisi: 8 BiGBaDBoY seviye: 10
SuPeR CLoNe 5.0.0 ( IRC clone ; flood )

Program zaten turkce proxy listesini guncel tuttugunuz takdirde resimdeki gibi seyler yapabilirsiniz
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5236

Yapımcısı: Latent , sanaldarbe.com admini.

Nicklist tamamen benim secitigim ozel nicklerden olusmustur , ama program bende benim koydugum nickleri kullanmadı farketmez ... ama onları kullanırsa degistirip kendi nick listinizi olusturursanız sevinirim , herkesin kendine ozgu bir nicklisti olursa daha iyi olur millet neyle saldırınızı cakmasın nickler piyasaya reklam olmasın
Attached Thumbnails
war1.jpg   war2.jpg  
Eklenen Dosyalar
Dosya Türü: rar super clone 5.0.0.rar (511.0 KB, 6519 views)
BiGBaDBoY Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 18-03-2005, 12:37   #2
Partizan
Banned

Üye numarası: #2236
Yer: S.S.C.B.
Karma etkisi: 0 Partizan seviye: 10
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

Dostum sUper bisey bu eLLerine koLLarina sagLik..
Partizan Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 12:41   #3
MistyFuture
Daimi Üye

MistyFuture's Avatar

Üye numarası: #1673
Yer: internet
Karma etkisi: 8 MistyFuture seviye: 10

simdi ne is yapar bir anlatıcak arkads olursa birde cok sevincem..
MistyFuture Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 13:05   #4
BiGBaDBoY
Daimi Üye

BiGBaDBoY's Avatar

IRC elemanları tabiki ne oldugunu annar resimlere bakmadan bile ama yinede tanisikligi olmayan arkadaslara tanitalim.Bu program ile guncel bir proxy listeniz var ise max 84 clone sokabilirsiniz server , her cloneun kendi ozel kontrol penceresi de mevcuttur , clone yesil renk oluyorsa baglanmısh dmektir , gri renk baglanamamısh ama baglanmaya calisiyor.Simdi dusunun normal chat yapıyorsunuz 84 kisi size aynı anda mesaj atıyor , ping atıyor , version , time cekiyor : ping version ve timelarda karsi kisiye cevap verir normal mirc , saat su kadar benim versionum budur filan diye herkese aynı anda cevap verene kadar ohooo duser hattan , arka arkaya ping ve flood ettiginizde kisinin irc baglantısını koparma sansınız veya laga sokmanız yuksek , en azından mass mesaj atarak rahatsızlık verebilirsiniz , bir kanala butun cloneları aynı anda sokup ortada flood yapabilirsiniz tabi kanal +m ise clonelar mesaj atamaz , mevcut kisi sayisina yakın +l modu varsa 5-6 clone girer , +R varsa hic giremez.Ama opları ozelden flood edebilirsiniz ve disconnect olmalarına sebep olabilirsiniz.Ben bunu arkadaslarıma eglence amaclı , ve benim kanal ve kanallarımda reklam yapanlara karsi kullanıyorum.Onun kanalına 80 clone ile girip ortada bir daha reklam yapmaaa.... ... ... ... ... die yazınca zaten adam rezil rusvan oluyor.

*** Lutfen bu programı eglence amaclı tanımadıgınız , masum , zararsız ve size hicbirsey yapmayan kullanıcı ve kanallar uzerinde denemeyiniz irc nin klasını sarsmayınız ; zaten bu aralar ircden msne buyuk göç var

!!! sadece hak edenlere yapın !!!

Düzenleyen BiGBaDBoY : 18-03-2005 at 13:07.
BiGBaDBoY Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 13:17   #5
feTBoy
Cool Çırak

feTBoy's Avatar

Üye numarası: #1042
Karma etkisi: 0 feTBoy seviye: 10

Karde$ harßiden GuZel oLmu$ aMa cLone KorumaSı oLan ServerLar Var onLAra nası SoKmayı du$unuosun ßunu
feTBoy Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 13:17   #6
MistyFuture
Daimi Üye

MistyFuture's Avatar

verdigin bilgi icin ayrıca tesekkur ederim, delphide yazılmıs deniyor ama icinde virus var uyarisi ciiyor bende bunu anlamadim bu uyariyi niye veriyor.. neyse bende kanalıma girenleri cıakrtmada kullanırım..
MistyFuture Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 13:26   #7
BiGBaDBoY
Daimi Üye

BiGBaDBoY's Avatar

Bu bir saldırı programı icinde virus var diyebilir , norton yukledim hemen formattan sonra ama butun programların icine etti bu da dahil , bir antivirus mudahalesinden sonra calismayabilir program ( bende calismiyordu )Ben antivirus programı kullanmıyorum rahatsız etmesin diye, trojan yememeye ozen gosteriyorum , bazı warez sitelerinden giren ufak seyleri de hijackthis vb programlarla temizlemeye calisiyorum.

Clone koruması olan serverlara gelince ; simdi proxy olayından bahsediosan bazı serverlar klasik irc proxy portlarını kapadılar ; 3128 vb. ama farklı ve degisik portlar bulursan bayagı etkili olursun.Baglandıktan sonra hepsinin toplu hareketini onleyen serverlardan bahsediyorsan bazen basarili bazen basarisiz oluyorlar , cunku serverın otomatikman +R ye gecitigini de gordum ama basarisiz olmustu flood devam ediyordu cok hızlı bir sekilde ve herkes bende dahil olmak uzere disconnect olmushtuk ( kilitlenmishti bilgisayarlar flood hızından ) yani programdan programa degisir ; bu aralar warbot tarzı flooderlar meshur normal bir makineyi clone(bot) olarak kullandıgınızda hızlı ve her servera girebilmesi normaldir bu konuları arastiriyorum en guzel , etkili ve kolay irc-trojanbotunu buldugumda sizinle paylasacagim.

Düzenleyen BiGBaDBoY : 18-03-2005 at 13:29.
BiGBaDBoY Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 14:32   #8
truva
Çırak

Üye numarası: #6778
Karma etkisi: 0 truva seviye: 10

dostum link kırık tekrar upload edebilirmisin acaba???
truva Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 15:47   #9
Hook82
Daimi Üye

Hook82's Avatar

Üye numarası: #3455
Yer: izmir
Karma etkisi: 8 Hook82 seviye: 10

ben 600 tane clone soktuğum biliyom bu programdan baya ii flood yapıyor elinde sağlam sock warsa o iş tamamdır
Hook82 Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 16:32   #10
truva
Çırak

babacan link diyorum bende dosyayı acmıyo yaf 550 kusur kb goruyo ama acmıyo.acaba dosyadamı bi sorun var bendemi??
truva Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 16:37   #11
MistyFuture
Daimi Üye

MistyFuture's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi truva
babacan link diyorum bende dosyayı acmıyo yaf 550 kusur kb goruyo ama acmıyo.acaba dosyadamı bi sorun var bendemi??
az once indirdim calisiyor
MistyFuture Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 16:40   #12
BiGBaDBoY
Daimi Üye

BiGBaDBoY's Avatar

Alıntı:
Eklenen dosyalarda tıklıyorsun download basliyor , az once denedim tekrar yukledi ve actm kullanılabiliyor.Aynı problemi yasiyan baskaları da varsa bir baska yere uplaod edebilirim , bu arada truva bilgisayarında winrar olması lagzım acabilmek icin ; onuda www.rarlab.com dan temin edebilirsin.

Hook merak ediyorum nasıl 600 tane soktun ? 7-8 tane mi actn programdan cunku 84 clone penceresi var daha fazla baglanması imkansız , ben denemedim 2-3 tane acmayı 80 tane filan yetiyor ama bir ara onu da deneriz.
BiGBaDBoY Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 16:58   #13
truva
Çırak

ya dostum biliyorum rar da zip de var gzipde var hepsi var ama dosyayı upload ediyorum yok yok yok hasarlı çıkıyo 10 defa çektim babacan sen benim msn ye atıversen sana zahmet msn=clementin_28@hotmail.com saol..
truva Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 17:14   #14
BiGBaDBoY
Daimi Üye

BiGBaDBoY's Avatar

Alıntı:
ya dostum biliyorum rar da zip de var gzipde var hepsi var ama dosyayı upload ediyorum yok yok yok hasarlı çıkıyo 10 defa çektim babacan sen benim msn ye atıversen sana zahmet msn=clementin_28@hotmail.com saol..
Bide buralardan yukleemyi dene ;

http://www.geocities.com/dropby16/do...ldarbe/sc5.zip

http://www.sanaldarbem.net/programlar/sc5.zip

Not : Bunu yukler yuklemez flooda baslayamassın ilk once icine guncel bir proxylist koyman gerekir.(Benim verdimdeki gunceldi ama bu linklerdekiler olmayabilir)
BiGBaDBoY Çevrimdışı  

Eski 18-03-2005, 20:43   #15
Hook82
Daimi Üye

Hook82's Avatar

Üye numarası: #3455
Yer: izmir
Karma etkisi: 8 Hook82 seviye: 10

ewt bigbadboy proxyleri değiştinmi istedeğin kadar sokarsın ama en önemlisi internet hızın baya ii olmalı cunku kotu oldumu zaten bağlanmıyor belli bir zamandan sonra ping time olup dusuyor
Hook82 Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları