Süper Trojan HakkındaArkadaşlar ortalıkta bi süper trojan lafı geziyor ancak ben hiçbir bilgiye ulaşamadım.ne fiyatı nasıl alındığı nasıl kullanıldığı... yani hiçbir bilgim yok.bana şu süper torjan denen trojan hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek
Konu MYSTER007 tarafından açılmış, 1353 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Süper Trojan Hakkında konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 1353. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #503049
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36108
|
Arkadaşlar ortalıkta bi süper trojan lafı geziyor ancak ben hiçbir bilgiye ulaşamadım.ne fiyatı nasıl alındığı nasıl kullanıldığı...
yani hiçbir bilgim yok.bana şu süper torjan denen trojan hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek veya bilgi alabileceğim yere yönlendirebilecek var mı?yardım pls. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #391515 Yer: Bizemi Geliceksin?
Karma etkisi: 4676
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 467340
|
Özel Yazılım Trojan+, ömür boyu güncellemeli ve garantili. Sadece 800TL!
Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı. * Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü * Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili (süresiz) * Ortam sesi dinleme * Webcam izleme * Online/offline keylogger * Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı) * Warlogger desteği * Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme) * Registry yöneticisi (tam özellikli) * Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=443125 * Firefox şifrelerini çözme * Görev yöneticisi, görev sonlandırma * Çalışan programları listeleme * Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme! * Binder / dosya birleştirici * Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği * Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır * Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama Sadece 800 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=443125 Ayrıca, ÖZEL TROJAN+: Görev yöneticisinde, başlangıçta, msconfig'de, kısaca hiç bir yerde görünmeden çalışan trojan, 1750 TL'dir!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #356080 Yer: İstanbuL
Karma etkisi: 2163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 216079
|
Özel Yazılım Trojan+, ömür boyu güncellemeli ve garantili. Sadece 800TL!
Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı. * Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü * Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili (süresiz) * Ortam sesi dinleme * Webcam izleme * Online/offline keylogger * Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı) * Warlogger desteği * Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme) * Registry yöneticisi (tam özellikli) * Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma * Firefox şifrelerini çözme * Görev yöneticisi, görev sonlandırma * Çalışan programları listeleme * Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme! * Binder / dosya birleştirici * Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği * Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır * Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=443125 Sadece 800 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t Ayrıca, ÖZEL TROJAN+: Görev yöneticisinde, başlangıçta, msconfig'de, kısaca hiç bir yerde görünmeden çalışan trojan, 1750 TL'dir!!! Sağ Üstte Zaten yazıyor Özel Trojan Satın AL Diye Oraya Tıklarsan Görebilirsin ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #474743 Yer: Ler Karıyı Çıtır Çıtır :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 537035
|
Süper Trojen m3hm3t Bey(Sitemizin Admini) den alınır. 800 tl dir. özelliklerini reklamdan veya forumdan bulabilirsin, Msconfigde ve Görev Yöneticisinde Gözükmeyen Trojen İse 1750 Tl ' dir
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #490570
Karma etkisi: 2706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 270300
|
800lük işini görür senn ama
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #360763
Karma etkisi: 8767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 876125
|
Kullanıcısı olarak yapabileceğim yorum, kendisi muhteşem
![]() 800 ve 1750tllik sürümleri var.1750 olan sürüm görev yöneticisi ve msconfigde gözükmez.İstediğiniz klasöre kopyalanır.Tamamen gizlidir. Karşı bilgisayarın yapabildiği herşeyi yapabiliyorsunuz.Sadece kasayı söküp almadığınız kalıyor, o kadar diyeyim ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484295 Yer: İstanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 413
|
http://www.wardom.org/trojan.php okuyunuz
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
ben, acemi bir kullanıcısıyım.
kör cahil denilenlerden. bugün yaptığımı söyleyeyim. Dünyanın diğer tarafındaki bir bilgisayarda o an masa üstü ne durumda, kime ne yazılıyor, hangi sayfalar açılmış,, bunu görmek istedim, yarım dakikamı aldı. bi dudağı yerde bi dudağı gökte dedikleri var ya,, ahan da bu işte ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #503049
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36108
|
Teşekkürler arkadaşlar.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Trojan Remover v6.7.6 Build 2564 | alfarolex | Programlar | 0 | 30-05-2010 21:25 |
| Trojan Remover 6.8.1 Build 2594 | buniek | Programlar | 0 | 23-05-2010 20:20 |
| Port Nedir? Saldırı Gelebilecek port Numaraları? | NARUTO | Genel Bilgisayar Güvenliği | 5 | 12-11-2006 22:36 |
| Saldırı Gelebilecek Portların Listesi | Pirena | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 8 | 21-07-2006 21:25 |
|
|